EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 9 artikelen gevonden met het woord roebel.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ROEBEL

Geplaatst op: woensdag 14 december 2016

Iran en Rusland willen in eigen valuta handelen

Rusland en Iran willen het gebruik van hun eigen valuta in de onderlinge handel promoten door de Russische ROEBEL en de Iraanse rial direct verwisselbaar te maken. Dat verklaarde Andrey Melnikov, woordvoerder van de Russische centrale bank, onlangs tegenover Sputnik. Moskou en Teheran willen meer samenwerking op economisch gebied en dat betekent dat er meer in de eigen valuta gehandeld moet worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Kremlinzender Russia Today start Franstalige versie

De televisieketen Russia Today (RT) krijgt van de Russische regering een budget van 1,22 miljard ROEBEL of 19 miljoen dollar om een Franstalig kanaal op te starten. De dotatie werd recent in de Duma, het Russische parlement, goedgekeurd.

In totaal zal de televisieketen, die eigendom is van de Russische staat, volgend jaar op een werkingsbudget van 18,74 miljard ROEBEL kunnen rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Is dit hét moment om te beleggen in Russische aandelen?

Russische investeerders juichen de verrassende overwinning van Donald J. Trump toe. Ze hopen met Trump als politieke leider van de westerse wereld op soepelere economische vooruitzichten. De Russische aandelenbeurs reageerde alvast hoopvol op de overwinning van Trump.

Afgelopen woensdag steeg de Russische beurs zo’n 2%. Het was een van de weinige lichtpunten op de rode beursdag. De Russische ROEBEL steeg die dag ook ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Russische centrale bank verlaagt rente naar 10 procent

De Russische centrale bank heeft zijn belangrijkste rentetarief vrijdag met een half procentpunt verlaagd naar 10 procent. 

De Russische centrale bank heeft zijn belangrijkste rentetarief vrijdag met een half procentpunt verlaagd naar 10 procent. 

Met de tweede verlaging van dit jaar zakte de rente naar het laagste peil sinds eind 2014, toen het tarief in één klap van 10,5 naar 17 procent werd verhoogd in een poging de vrije val van de ROEBEL te stuiten.

De nieuwe verlaging hangt samen met de afzwakkende inflatie in Rusland. Die is met ruim 6 procent nog altijd aanzienlijk hoger dan het peil van 4 procent dat de centrale bank nastreeft, maar neemt komend jaar naar verwachting verder af. Het inflatiedoel zou daardoor eind volgend jaar in zicht kunnen komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Rusland wil meer onafhankelijkheid van dollarsysteem

Na meer dan twee jaar economische crisis in Rusland probeert president Poetin de impasse te doorbreken. Vanaf nu zal het land een meer onafhankelijk monetair beleid voeren, dat bestaat uit een ruimere kredietverlening aan bedrijven, het uitbreiden van de economische samenwerking in de Euraziatische regio en het versterken van de ‘gouddekking’ van de ROEBEL.

Lees verder op Marketupdate
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs