Nieuws / Artikelen met het woord

schuldhulpverlening

13 artikelen gevonden. Artikel 6 tot 10
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 8 juni 2013

'Crisis verdubbelt SCHULDHULPVERLENING'

Sinds het begin van de crisis in 2008 is het aantal huishoudens met problematische schulden bijna verdubbeld. Dat meldt de NVVK, de vereniging voor SCHULDHULPVERLENING en sociaal bankieren.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 8 juni 2013

Ook huizenbezitter klopt nu aan bij schuldhulp

Schuldhulpverleners kregen in 2012 11 procent meer aanvragen. Het aantal mensen met een eigen huis dat hulp vroeg steeg met 50 procent.

Het aantal mensen met problematische schulden neemt hard toe. Vorig jaar kregen de SCHULDHULPVERLENING in Nederland 11 procent meer aanvragen voor hulp. Een extreme toename, vindt de vereniging van schuldhulpverleners NVVK, ook al is het crisis. Het aantal mensen met een eigen huis dat aanklopte nam met bijna 50 procent toe.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 januari 2013

'Werkenden vaker bij schuldhulp'

Voor het eerst zijn er meer werkenden dan mensen met een uitkering die SCHULDHULPVERLENING aanvragen.

Bijna de helft van de mensen in het bestand van de brancheorganisatie voor SCHULDHULPVERLENING NVVK heeft inkomen uit werk, tegen ongeveer veertig procent met een uitkering. Dat zegt de voorzitter van de NVVK Joke de Kock vrijdag in het Nederlands Dagblad.

Volgens De Kock konden mensen met werk vaak gemakkelijk extra geld lenen. "Maar tegenwoordig kan dat niet meer, terwijl deze groep wel veel financiële verplichtingen is aangegaan", stelt zij in het ND.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 11 mei 2012

Stijgend aantal werkenden met financiële problemen

AMSTERDAM - Meer dan een kwart van alle Nederlanders kampt met een betalingsachterstand. Een groeiend aantal werkenden moet een beroep doen op SCHULDHULPVERLENING.

Dit aantal overstijgt voor het eerst het aantal mensen met een uitkering. Dat schrijft het AD vrijdag.

Het Bureau Kredietregistratie (BKR) in Tiel slaat alarm omdat veel particulieren het hoofd vanwege de crisis financieel niet meer boven water kunnen houden.

Bron: parool.nl
Geplaatst: maandag 7 mei 2012

In crisis tijd meer SCHULDHULPVERLENINGsaanvragen

Vorig jaar bedroeg het aantal mensen in een schuldsaneringstraject al flink meer dan de 4300 waarmee DWI in 2009 te maken had. © ANP

Als gevolg van de crisis krijgen steeds meer mensen te maken met betalingsproblemen. Zo is in het eerste kwartaal het aantal huishoudens met een betaalachterstand van de energierekening 35 procent hoger dan een jaar geleden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$