EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 0 artikelen gevonden met het woord Bank of Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BANK OF AMERIKA

Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2015

Goudprijs zal stijgen naar $1550

Goudprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in Goud

Goudprijs richting $1500 tot $1600 binnen 3 jaar 09 maart 2015 in Goud

Goudprijs heeft de laatste jaren last van een negatief sentiment. De daling in de goudprijs sinds 2011 van ruim 38% heeft de belangstelling onder beleggers negatief beïnvloed. Analist Francisco Blanch van BANK OF AMERIKA Merrill Lynch verwacht dat de goudprijs in de loop van dit jaar onder druk kan komen te staan wanneer de FED de rente zal verhogen. Blanch denkt dat de goudprijs de komende drie maanden een neerwaarts risico heeft en dat we het niveau van $1100 per troy ounce kunnen gaan zien. Maar over een periode van 2 tot 3 jaar verwacht Blanch een verbetering van het sentiment voor goud gekoppeld aan een hogere prijs.

De analist geeft aan dat de winst van januari verloren is gegaan door de sterkere Dollar. De Dollar steeg in verband met de verwachte renteverhoging door de FED. Blanch baseert zijn positieve visie voor goud op lange termijn op 2 factoren.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Uurloon in Mexico een vijfde lager dan in China

Een econoom van de BANK OF AMERIKA concludeert dat de loonkosten in Mexico inmiddels bijna 20% lager zijn dan in China. Dat terwijl China jarenlang bekend stond als lagelonenland. De loonkosten in China waren in 2003 ook bijna drie keer zo laag als in Mexico, maar tijden zijn veranderd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

BANK OF AMERIKA raad beleggers aan om in Turkije te beleggen.

Turkije is volgens Bank of America Merrill Lynch een van de weinige landen, die – wat de bank noemt – de ’huidige internationale crisis’ aangegrepen hebben als kans. Het land is dan ook in een sterkere positie uit de recessie gekomen.

Turkije is volgens Bank of America Merrill Lynch een van de weinige landen, die – wat de bank noemt – de ’huidige internationale crisis’ aangegrepen hebben als kans. Het land is dan ook in een sterkere positie uit de recessie gekomen.

De wereldwijde crisis en het pijnlijk langzame herstel van de ontwikkelde landen hebben Turkije een uitzonderlijke mogelijkheid gegeven om het groeipotentieel van het land de vrije teugel te geven in een klimaat van lage inflatie en lage reële rente.

De bank schat dat de Turkse economie in de komende jaren met gemiddeld 5% per jaar zal groeien, en mogelijk zelfs met 5,5 à 6% per jaar, zeker wanneer grootschalig geïnvesteerd gaat worden in infrastructuur, zoals de bedoeling van de overheid is. Turkije is daarmee een sterk ‘groeiverhaal', vindt de bank. De huidige groei ligt tussen 4,5 en 5%.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2012

Bankensector graait verder: BANK OF AMERIKA steelt inhoud van kluisjes clienten

Carried the story and stated that many consumers often use store valuable possessions in safe deposit boxes assuming it’s secure, but a Danville, California couple found that’s not always the case.

Carried the story and stated that many consumers often use store valuable possessions in safe deposit boxes assuming it’s secure, but a Danville, California couple found that’s not always the case.

CBS Channel 5 on San Francisco reported that Unsa Kamal and her husband Aizad received a letter from Bank of America informing them their box had been drilled opened and emptied.  The Kamals said they thought it was junk mail; however, after carefully reviewing the letter, the Kamals said the bank “in fact emptied their safe deposit due to lack of information.”

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 28 november 2011

Banken logen en blijken miljarden te hebben verdiend met bailouts

Banken dankzij crisis, enorme risico's, glasharde leugens en steun van de overheid groter dan ooit

Banken dankzij crisis, enorme risico's, glasharde leugens en steun van de overheid groter dan ooit

Ook uit officiële FED documenten blijkt dat bankiers in alle opzichten roofzuchtige, sociopatische geldwolven zijn die straffeloos de maatschappij leegzuigen en uitplunderen. Deze pathologische leugenaars zijn gezworen vijanden van de mensheid en kunnen dankzij de steun van de politiek op ongekende wijze hun gang blijven gaan.

Sinds het begin van de financiële crisis in september 2008 blijken banken wereldwijd in totaal $ 13 miljard -en bijna een kwart van hun totale inkomen- te hebben verdiend met het bailout geld van de Amerikaanse Federal Reserve. Grootste profiteurs zijn de Amerikaanse bankgiganten Citigroup ($ 1,8 miljard) en BANK OF AMERIKA ($ 1,5 miljard). Wrang: het dit jaar met Frans en Belgisch belastinggeld geredde Dexia prijkt met bijna $ 350 miljoen op de 'trotse' zevende plaats. Het met Nederlandse en Belgische miljarden overeind gehouden Fortis verdiende met het bailout geld een krappe $ 110 miljoen, en ook de Rabobank staat met $ 61,5 miljoen op het lijstje begunstigden.

[...]

Lees verder op XanderNieuws.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs