EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Fitch.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FITCH

Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

Ratingbureau FITCH verlaagt kredietscore Italië vanwege virus

Economie Kredietbeoordelaar FITCH is negatiever geworden over Italië. De kredietscore van het land werd door het ratingbureau verlaagd naar BBB- van BBB. Die verlaging zou kunnen betekenen dat Italië meer moet betalen voor leningen. BBB- is de laagste beoordeling die nog als investeringswaardig wordt gezien. Alle scores daaronder vallen onder de noemer ‘junk’. De vooruitzichten zijn stabiel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Kredietbeoordelaar FITCH verwacht sterke krimp VS maar snijdt niet in AAA-status

Ratingbureau FITCH handhaaft zijn oordeel over de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten. Te midden van de coronacrisis behoudt de grootmacht zijn AAA-rating, de hoogst mogelijke categorie. Wel rekent de kredietbeoordelaar erop dat ’s werelds grootste economie sterk zal krimpen, wat gepaard gaat met een stevige toename van de werkloosheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 augustus 2019

Kredietbeoordelaar verlaagt rating Argentinië na economische rampweek

De Amerikaanse kredietbeoordelaar FITCH heeft de rating van Argentinië verlaagd van B naar CCC. De nieuwe rating betekent dat een investering in het land zeer risicovol is, met een "reële kans op een faillissement".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Top analist FITCH: ik ben er bang voor dat de handelsoorlog nog lang zal duren

De top analist van het onafhankelijke ratingsbureau FITCH is er “bang voor” dat het handelsconflict nog lang door zal gaan. James McCormack, zoals de analist heet, heeft het natuurlijk over de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Het gevolg van het conflict? Een wereldeconomie die zal lijden, gelooft de analist.

McCormack zei op een conferentie in Sint Petersburg:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Kredietoordeel Verenigd Koninkrijk in gevaar door vertrek uit EU

Kredietbeoordelaar FITCH dreigt het kredietoordeel van het Verenigd Koninkrijk te verlagen vanwege het Britse vertrek uit de Europese Unie. FITCH heeft het vooruitzicht voor de rating voorafgaand aan de geplande Brexit op 29 maart op negatief gezet.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs