EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord Fitch.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FITCH

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Kredietoordeel Verenigd Koninkrijk in gevaar door vertrek uit EU

Kredietbeoordelaar FITCH dreigt het kredietoordeel van het Verenigd Koninkrijk te verlagen vanwege het Britse vertrek uit de Europese Unie. FITCH heeft het vooruitzicht voor de rating voorafgaand aan de geplande Brexit op 29 maart op negatief gezet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Kredietbureau stelt hoogste rating VS opnieuw ter discussie

Kredietbeoordelaar FITCH stelt opnieuw de AAA-rating, het hoogste oordeel, van de Verenigde Staten ter discussie. Als de zogeheten shutdown te lang duurt, kan dat ook voor problemen zorgen met het schuldenplafond.

Volgens James McCormack, directeur landenratings bij FITCH, zal de kredietbeoordelaar de rating heroverwegen als de shutdown nog minstens twee maanden duurt en het schuldenplafond een paar maanden later geraakt dreigt te worden. Vooral het eventueel dit risico is een probleem, zegt McCormack.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Handelsoorlog kan wereldeconomie 2 biljoen dollar kosten

De gevolgen van de huidige handelsspanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en zijn handelspartners zijn op dit moment lichtjes merkbaar. Maar FITCH Ratings vreest dat de impact nog veel groter kan worden indien er continu tegenmaatregelen worden genomen. Het kan de wereldeconomie maar liefst 2 biljoen dollar kosten volgens hun berekening.

FITCH Ratings, een Amerikaans onderzoeksbureau, heeft de gevolgen van de handelsoorlog onder de loep genomen. De verhoogde importtarieven op auto’s, staal en aluminium, verschillende Chinese producten en vooral de tegenreactie van andere landen verhogen volgens hen de kans op een verdere escalatie van het conflict. En dat gaat ons allemaal een flinke duit kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 april 2018

Kredietbeoordelaar FITCH handhaaft AAA-status Nederland

Kredietbeoordelaar FITCH blijft overtuigd van de kredietwaardigheid van Nederland. Het ratingbureau geeft ons land opnieuw het hoogst mogelijke rapportcijfer (AAA), liet de firma vrijdag weten. De prognose houdt FITCH op stabiel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 januari 2018

Spanje en Griekenland krijgen hogere ratings

Kredietbeoordelaar FITCH is positiever over de kredietwaardigheid van Spanje, vanwege het duidelijke herstel van de Spaanse economie en de dalende werkloosheid in het land. Standard & Poor’s (S&P) verhoogt op zijn beurt de rating van Griekenland.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs