EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

GOLDMAN SACHS: 'Kans op wanordelijke no deal-Brexit is nu kleiner'

Internationale investeringsbank GOLDMAN SACHS stelt dat de kans op een "wanordelijke no deal-Brexit" kleiner is na de nederlaag die premier Theresa May dinsdagavond leed. De kans op een zachte, uitgestelde of zelfs geen Brexit is juist iets groter, stelt de bank woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

GOLDMAN SACHS verwacht dit jaar geen recessie

Zakenbank GOLDMAN SACHS verwacht dat er dit jaar geen recessie zal toeslaan in de grotere economieën. Maar de bank denkt wel dat er een lagere winstgroei zal zijn in de Verenigde Staten en Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

GOLDMAN SACHS verhoogt prognose voor goud

De Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS heeft zijn prognose voor de goudprijs voor dit jaar verhoogd met 10 procent. De reden voor deze verbeterde vooruitzichten is simpel, er is momenteel veel volatiliteit op de markten en de onzekerheden blijven roet in het eten gooien.

De goudprijs gaat de komende drie, zes en twaalf maanden respectievelijk stijgen naar 1.325, 1.375 en 1.435 dollar per troy ounce komende van 1.250, 1.300 en 1.350 dollar per troy ounce. Althans volgens de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS, een stijging van maar liefst 10 procent van de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Koersdoel voor Goud omhoog bij GOLDMAN SACHS

Het koersdoel voor goud is naar boven bijgesteld door GOLDMAN SACHS. De goudprijs noteert momenteel $1287 per troy ounce en €36.110 per kg. In de eerste 2 weken van 2019 is goud €120 per kg gestegen. Zilver steeg in dezelfde periode met €3 per kg en noteert momenteel €438 per kg.

GOLDMAN SACHS verwacht een sterke vraag naar goud waardoor de goudprijs boven de $1300 zal stijgen in de komende 3 maanden. De analist van de bank, Jeff Currie, heeft tevens het koersdoel voor de periode van 6 en 12 maanden verhoogd. Door een toegenomen kans op een recessie kan goud profiteren in haar rol als veilige haven, volgens Currie.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 24 december 2018

Amerikaanse minister stelt topbankiers gerust wegens dreigende shutdown

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft zondag met zes topbankiers gesproken om de financiële markten te kalmeren met het oog op de zogenoemde shutdown.

Op Twitter maakte hij bekend telefonisch te hebben overlegd met de CEO's van de zes grootste banken in de VS: Bank of America, Citibank, GOLDMAN SACHS, JP Morgan Chase, Morgan Stanley en Wells Fargo.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs