EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 30 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: donderdag 28 november 2019

Beurzen in Zuid-Korea en India kunnen verrassen in 2020

Investeringsbank JP MORGAN richt zijn pijlen op Zuid-Korea en India in 2020. De analisten en economen verwachten dat de aandelenmarkten in deze landen ons stevig kunnen verrassen met aardige rendementen. Ze verwachten dat de MSCI Asia ex-Japan index eind 2020 ongeveer 8 procent hoger zal noteren dan nu het geval is, positieve vooruitzichten dus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Jamie Dimon: ‘negatieve rentes zijn nefast op lange termijn’

Verschillende centrale banken wereldwijd hanteren extreem lage, en zelfs negatieve rentes. Het doel hiervan is om de economieën te ondersteunen in de hoop dat de situatie niet verslechterd. Maar volgens JP MORGAN CEO Jamie Dimon gaat dit negatieve gevolgen hebben op lange termijn. Dimon pleit er voor om het rentebeleid van de Fed en ECB opnieuw te normaliseren.

De voornaamste centrale banken hanteren een soepel monetair beleid met zeer lage rentetarieven. Een maatregel die men in het leven heeft geroepen om de economie te ondersteunen maar verschillende economen denken niet dat het een goed idee is om dit op lange termijn te blijven doen. Er moet een duurzame manier gevonden worden om de economie te stimuleren en de problemen bij de bron aan te pakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

JP MORGAN vreest verder verkrappende geldmarkt

De krapte in de geldmarkt die verantwoordelijk was voor de plotselinge stijging van de korte rente zal verder toenemen. Volgens analisten van de Amerikaanse bank JP MORGAN zal de rente voor kortlopende leningen tussen banken daardoor vaker omhoog schieten. De liquiditeitssteun van de Federal Reserve blijkt namelijk niet voldoende om alle problemen in de bankensector weg te nemen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Edelmetaal handelaars van JP MORGAN beschuldigd van prijsmanipulatie

Het Amerikaanse Justitie Departement heeft op maandag 16 september 2019 drie medewerkers van JP MORGAN bank aangeklaagd. Het gaat om twee huidige personeelsleden en één voormalige. De beschuldiging luidt officieel prijsmanipulatie en samenzwering. De drie ‘directors’ zouden o.m. de koers van edelmetalen opgedreven hebben, en dan tegengestelde trades hebben uitgevoerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

Robot zal het graf van de marketeer graven; daarna zal hij marketing vernietigen

De Amerikaanse bank JP MORGAN Chase heeft een vijfjarig contract getekend met Persado. Dat is een bedrijf dat specialiseert in marketing en robots inzet die reclameslogans en advertenties te bedenken.

Lees verder op Express.live
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs