EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 33 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

‘Centrale banken moeten nog meer stimuleren’

Centrale banken moeten meer staatsobligaties opkopen om te voorkomen dat de rente oploopt. Dat concluderen analisten van zowel Goldman Sachs als JP MORGAN. Volgens berekeningen van laatstgenoemde bank moeten overheden dit jaar gezamenlijk $2,1 biljoen meer lenen, terwijl de vraag naar staatsobligaties $1,9 biljoen is. Dit verschil van $200 miljard tussen vraag en aanbod kan een rentestijging op staatsobligaties tot gevolg hebben. Als centrale banken dat willen voorkomen moeten ze volgens JP MORGAN nog meer schuldpapier opkopen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

JP Morgen waarschuwt voor een ergere crisis dan in 2008

Het coronavirus zorgt er voor dat op dit moment een groot deel van de economie stil ligt. De meeste sectoren ondervinden op dit moment grote hinder van de ‘lockdown’. De meeste economen zijn het er wel over eens dat dit dodelijke virus een zwaar negatief zal gaan hebben op de wereldeconomie. JP MORGAN waarschuwt zelfs voor een ergere crisis dan we in het jaar 2008 gezien hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

JP MORGAN vreest voor een diepe recessie

Zakenbank JP MORGAN heeft onlangs haar groeiverwachtingen voor de wereldeconomie fors naar beneden moeten bijstellen. De economen van de zakenbank houden rekening met een diepe recessie. De schade zal met name in Europa en in de VS enorm zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 november 2019

Beurzen in Zuid-Korea en India kunnen verrassen in 2020

Investeringsbank JP MORGAN richt zijn pijlen op Zuid-Korea en India in 2020. De analisten en economen verwachten dat de aandelenmarkten in deze landen ons stevig kunnen verrassen met aardige rendementen. Ze verwachten dat de MSCI Asia ex-Japan index eind 2020 ongeveer 8 procent hoger zal noteren dan nu het geval is, positieve vooruitzichten dus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Jamie Dimon: ‘negatieve rentes zijn nefast op lange termijn’

Verschillende centrale banken wereldwijd hanteren extreem lage, en zelfs negatieve rentes. Het doel hiervan is om de economieën te ondersteunen in de hoop dat de situatie niet verslechterd. Maar volgens JP MORGAN CEO Jamie Dimon gaat dit negatieve gevolgen hebben op lange termijn. Dimon pleit er voor om het rentebeleid van de Fed en ECB opnieuw te normaliseren.

De voornaamste centrale banken hanteren een soepel monetair beleid met zeer lage rentetarieven. Een maatregel die men in het leven heeft geroepen om de economie te ondersteunen maar verschillende economen denken niet dat het een goed idee is om dit op lange termijn te blijven doen. Er moet een duurzame manier gevonden worden om de economie te stimuleren en de problemen bij de bron aan te pakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs