EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Kees de Kort.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KEES DE KORT

Geplaatst op: donderdag 17 januari 2019

De Brexit: een totale clownshow

De politici in Engeland maken zich volledig belachelijk rondom de Brexit, zegt KEES DE KORT. Dinsdag wordt nog tegen het Brexitvoorstel gestemd, maar een dag later mag May na een motie van wantrouwen wel blijven. En dan vinden we het gek dat het grote publiek het vertrouwen verliest in de politici, zegt KEES DE KORT.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Groei in India? Een grote leugen

Volgens de Wereldbank groeien de emerging markets sneller en harder dan de rijke landen. Heeft de Wereldbank gelijk? Macro-econoom KEES DE KORT gelooft er niets van: een grote leugen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Beroepsoptimisme

De Wereldbank komt met een rapport: de groei gaat afzwakken. Maar: er wordt wel nadrukkelijk een onderscheid gemaakt tussen rijke landen en de emerging markets, die veel kwetsbaarder zijn voor tegenslagen. Des te opmerkelijker dat de Wereldbank een stabiel niveau verwacht voor deze landen, zegt KEES DE KORT. 'Ik geloof daar he-le-maal niks van, dat is beroepsoptimisme.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

'Centrale banken luisteren teveel naar financiële markten'

De financiële markten weten dat de centrale banken precies doen wat zij willen, zodat ze helemaal hun eigen leven kunnen leiden, zegt macro-econoom en beursanalist KEES DE KORT. Ze zijn overtuigd dat de centrale bank er voor hén is, in plaats van voor de economie, voor ons allemaal dus.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

'Waarom zou een bank niet failliet kunnen gaan?'

'Waarom zou een bank niet failliet kunnen gaan?' Macro-econoom KEES DE KORT reageert op de onder curatelestelling van de Italiaanse bank Banca Carige door de ECB. 'Als een bedrijf in de problemen komt wordt eerst het eigen vermogen afgeschreven, pas dan het vreemde vermogen. Elke bank heeft obligaties uitstaan, waarom boek je die niet af?'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs