EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Kees de Kort.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KEES DE KORT

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Fed is volledig op hun rug gaan liggen

De Amerikaanse centrale bank wilde weer terug naar de basis, maar is volgens BNR-macro-econoom KEES DE KORT 'volledig op hun rug gaan liggen'. De Federal Reserve heeft in het verleden de rente enorm verlaagd om de economie te stimuleren. Dat is tot op zekere hoogte gelukt, maar gratis geld heeft consequenties, legt De Kort uit. De rente moest weer omhoog. En daarmee zet de Fed zichzelf weer buiten spel.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2019

De Britten maken er een clown show van

De nieuwe stemming over de Brexit-deal is door de Britse parlementsvoorzitter John Bercow getorpedeerd. Volgens econoom KEES DE KORT maken ze er een 'clown show' van en dat is zonde, want de Europese Unie staat voor veel belangrijkere uitdagingen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

Kees kent niemand die hogere prijzen wil

Een aantal verhalen begint inmiddels een beetje door elkaar te lopen. Zo kruisen de beroepsoptimisten elkaars wegen en de degens: trekt de economische groei weer aan of zwakt die af? De inflatie is ook een klein stukje van de realiteit: 2 procent is nog altijd het streefniveau van de ECB, maar KEES DE KORT kent zelf werkelijk níemand die trek heeft in hogere prijzen. 'Gelukkig krijgen ze geen gelijk: de inflatie was, is en blijft 1,5 procent; de groei zwakt af en de inflatie blijft laag.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Wie gaat als eerste door de pijngrens heen?

Het is alweer even stil rond de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten, waarin de Chinezen de onderliggende partij lijken te zijn geworden. De laatste Chinese handelscijfers waren behoorlijk matig en de groei zwakt af, dus denkt BNR-macro-econoom KEES DE KORT dat president Xi meer onder druk staat dan president Trump. 'De vraag is: wanneer komt hij voldoende onder druk te staan om niet alleen dingen te beloven maar ook garanties te geven?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Die kloothommels in Westminster

EU-president Donald Tusk vindt dat de Europese regeringsleiders zich moeten openstellen voor een lang uitstel van de Brexit, maar BNR-economiecommentator KEES DE KORT moet nog zien of dat gebeurt: 'Ik denk dat de Britten in Brussel niet veel goodwill meer hebben'.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs