EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Kees de Kort.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Hot issue

Het grootste probleem in het Brexit-dossier, de grens tussen Ierland en Noord-Ierland, is een moeilijk te ontwarren knoop. Komen de partijen niet tot een compromis, dan zijn de rapen gaar volgens BNR-macro-econoom KEES DE KORT.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

China komt er bekaaid vanaf

In de laatste rapportage van de Bank voor Internationale Betalingen (BIB), die in kaart brengt welke financiële stelsels kwetsbaar zijn, komt China komt er volgens BNR-macro-econoom KEES DE KORT bekaaid vanaf.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

'Het wordt niet mooier dan het nu is'

De toespraak van ECB-baas Mario Draghi, gisteren, bevatte weinig nieuws, maar één puntje viel macro-econoom en BNR-economiecommentator KEES DE KORT wel op.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

'Niet schuimbekken als de naam Trump valt'

De door president Trump aangekondigde importtarieven op onder meer staal zorgden afgelopen week voor veel opschudding, maar volgens macro-econoom en BNR-economiecommentator KEES DE KORT moet je het met een korreltje zout nemen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

'Eindelijk verzet iemand zich tegen China First'

Macro-econoom KEES DE KORT snapt niets van de ophef rondom Trump's plannen voor importtarieven voor staal en aluminium. 'Hij heeft zich iets laten ontvallen over tarieven en dan gaan alle pennenlikkers quotjes halen.'

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs