EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Kees de Kort.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KEES DE KORT

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Onzin dat Trump geen kritiek op FED mag geven

Macro-econoom KEES DE KORT vindt het onzin dat president Trump geen kritiek op de FED mag geven. Tegelijkertijd is het monetair beleid veel te belangrijk om aan politici over te laten. We zouden een middenweg moeten vinden tussen het beleid en de deskundigheid van de technocraten en de invloed van politici. Die zijn immers eindverantwoordelijk. Verder voorziet De Kort spanning bij de emerging markets.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

De koopkracht is nul

Als in Amerika de inflatie stijgt en je weet dat de bovenkant van de samenleving echt niet opeens elke dollar twee keer hoeft om te draaien, kán het niet anders dan dat de stagnerende koopkracht grotendeels op het bordje van de minder welgestelden komt, zegt macro-econoom KEES DE KORT. 'Het stort niet in, het daalt en dat is niet de voorbode voor economisch herstel of verdergaande economische groei. Dus: een opvallend cijfer.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

China groeit (nog wel)

Het handelsconflict met de Verenigde Staten werpt zijn schaduw over de groeicijfers van China, verwacht KEES DE KORT. 'In de groeicijfers van het tweede kwartaal was dat nog niet echt aan de orde, maar desondanks zwakt de groei van China langzaam maar zeker af.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Economische groei moet je niet bij elkaar lenen

De totale schuldenberg in de wereld is behoorlijk opgelopen, zegt macro-econoom KEES DE KORT. Als je alles bij elkaar optelt, kom je op een uitstaande schuld van 247.000 miljard dollar. En als je bedenkt dat de grote crisis van 2008/2009 een schuldencrisis was en dat de afgelopen tien jaar de schuld mondiaal harder is gegroeid dan de economie, ligt er nieuw gevaar op de loer. De enige reden dat er nog geen nieuwe crisis is, zegt De Kort, is dat de rente heel laag is geworden.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

'De chaos is weer compleet'

De Britten willen maar niet begrijpen hoe de de EU werkt, merkt macro-econoom KEES DE KORT op. Er zijn verschillende Brexit-modellen waar het Verenigd Koninkrijk uit mag kiezen van de EU, maar zij verkiezen 'cherry picking'. Zo werkt het niet. En met het vertrek van David Davis is de chaos nu compleet. 'Wat een rotzooi is het daar zeg.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs