EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Kees de Kort.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KEES DE KORT

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Welk economisch herstel? Harde data tonen 'gewoon een minnetje, hoor'

Het gaat nog niet goed met het economisch herstel in de eurozone, ziet KEES DE KORT. In het eerste kwartaal van dit jaar was dat er misschien nog, maar er zijn genoeg signalen die op wat anders wijzen. Denk aan de industriële productie met een min op jaarbasis. Da's geen teken van herstel, zegt De Kort. En kijk naar de autoverkopen, toch een belangrijke economische activiteit, daar spreekt nou ook niet uit dat het herstel doorzet. Ook bijzonder: de vertrouwenscijfers wijzen dan de goede kant op, de stemming verbetert, maar de harde data? 'Gewoon een minnetje, hoor. Op maand- en jaarbasis stelt het niks meer voor.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Chinezen hebben zich ongelofelijk in Trump vergist

De Chinese handelsinstelling is: we onderhandelen een deal en in laatste instantie gaan we lopen mekkeren. Dat kón ook heel lang, omdat ze een geliefde handelspartner waren. Maar bij Trump pakt die strategie iets anders uit, zegt KEES DE KORT. 'Die heeft de beuk erin gegooid. Ze hebben zich daar volkomen op verkeken en ik denk dat ze geen plan-B hebben.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Het gaat in China veel slechter dan we denken

De Chinese export- en importcijfers die gisteren bekend zijn geworden, zijn heel matig en voor Chinese begrippen héél erg matig, zegt macro-econoom KEES DE KORT.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

Degene die als eerste door de pijngrens gaat, die gaat concessies doen

China komt eind deze week toch naar de handelsbespreking met de VS. Macro-econoom KEES DE KORT is niet verbaasd: 'Ik denk dat China zich realiseert dat ze hun hand overspeeld hebben'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

Duitsland en Italië gooien roet in het eten van lentevoorspellingen Europese Commissie

In 2017 was de Europese Commissie nog behoorlijk positief over de economieën van de eurozone, in 2018 kwam de klad erin en bij de voorlaatste voorspelling waren de donkere wolken niet van de lucht. Die bleek alweer veel te positief want alle verwachtingen zijn nu weer naar beneden bijgesteld. Want twee landen verpesten die economische lentevoorspellingen, vertelt BNR-macro-econoom KEES DE KORT. Duitsland, de grootste Europese economie, en zwakke broeder Italië gooien roet in het eten.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs