EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 1 artikelen gevonden met het woord Marc Faber.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord MARC FABER

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Bitcoin scepticus Faber koopt dan toch zijn eerste bitcoins

MARC FABER, ook wel gekend als Dr. Doom omdat hij vaak pessimistisch is over de beurzen, is een bitcoin scepticus van het eerste uur. Maar er is iets veranderd de afgelopen weken, tijdens een interview met Cash heeft hij laten weten dat hij deze week toch zijn eerste bitcoins heeft gekocht om digitale ‘assets’ een kans te geven. Faber vindt dat de vooruitzichten zijn verbeterd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

MARC FABER: dit zijn de twee factoren die zullen leiden tot hogere grondstofprijzen

MARC FABER heeft gewoonlijk een radicaal andere mening dan de doorsnee econoom. Dat blijkt ook uit het laatste interview dat hij gaf. Daarin voorspelt hij een olieprijs van $70 per vat.

De Zwitserse beursgoeroe die in Thailand woont is positief over de grondstoffen in het algemeen en negatief over aandelen in de VS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

MARC FABER: “Grondstoffenprijzen kruipen uit hun dal.”

De langdurige grondstoffencrisis zorgde voor ongeziene lage prijzen, maar daar is nu stilaan verandering in aan het komen. Volgens MARC FABER, bekend van de nieuwsbrief The Gloom, Boom & Doom report, zijn er twee factoren die beginnen op te spelen waardoor grondstoffenprijzen terug zullen stijgen in de nabije toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

MARC FABER: Dit systeem implodeert binnen vijf jaar

MARC FABER verwacht dat het huidige monetaire systeem binnen vijf jaar in elkaar zal klappen als gevolg van het roekeloze beleid van centrale banken. Hij verwacht dat centrale banken door zullen gaan met het financieren van overheidstekorten door nog meer staatsobligaties op te kopen. Deze vorm van schuldfinanciering is volgens hem niets anders dan wat er eerder gebeurd is in onder meer Venezuela en Zimbabwe. Daarom ligt het gevaar van hyperinflatie nog steeds op de loer.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016

MARC FABER:’Brexit perfect excuus voor QE4′

Voor MARC FABER, de uitgever van de Gloom, Boom & Doom Report, is Brexit het perfecte excuus voor de Federal Reserve om de rente niet te verhogen en QE4 op te starten. “We zitten op de Titanic maar de boottocht is hoe dan ook nog niet ten einde.” Voor de vaak gevraagde spreker blijft goud een absolute must.

Eind 2014 begon de wereldeconomie te verzwakken en de sterke prestatie van overheidsobligaties in de VS en in Europa hebben dit de voorbije jaren in de verf gezet, zegt Faber. De voorbije 12 maanden zijn Amerikaanse Treasuries met een langere looptijd met 20% gestegen. “Deze neerwaartse beweging kan verder worden aangewakkerd door de Brexit-stemming maar concluderen dat dit slecht is voor de aandelenmarkten is kort door de bocht.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs