EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 7 artikelen gevonden met het woord SWIFT.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SWIFT

Geplaatst op: maandag 28 oktober 2019

Wordt dit de doodsteek voor de dollar?

De titel alleen al moet doen daveren. In de VS in regeringsvertrekken al zeker. Rt.com: ‘Russia, China & India to set up alternative to SWIFT payment system to connect 3 billion people’. Iran zal zich ook aansluiten en we weten wel zeker dat er nog tal van kandidaten klaar staan. Of zich zullen opgeven als kandidaat. Hé, zijn genoemde landen niet net diegene die door de Trump administratie als ‘vijanden’ benoemd zijn? Of minstens grof beledigd werden, India dan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2019

Rusland en Iran stappen over op alternatief betaalsysteem

Rusland en Iran stappen over op een alternatief voor het internationale SWIFT betaalsysteem. Dat maakte de gouverneur van de Iraanse centrale bank, Abdolnaser Hemmati, eerder deze week bekend. In plaats van het SWIFT betaalsysteem, waar 11.000 financiële instellingen uit meer dan 200 landen op zijn aangesloten, kiezen deze twee landen voor hun eigen systeem voor het internationale handelsverkeer.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Betalingssysteem SWIFT sluit Iraanse banken af van netwerk

Betalingssysteem SWIFT gaat zich houden aan Amerikaanse sancties voor Iran en banken uit dat land afsluiten van het netwerk van SWIFT. De beslissing van het concern, gevestigd in Brussel, is een klap voor de Europese pogingen om de handel met Iran op peil te houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

5 bijzondere eigenschappen van zeer succesvolle beleggers

Als voetballer droom je ervan om de nieuwe Cristiano Ronaldo of Lionel Messi te worden. Een zanger(es) droomt ervan om de nieuwe Ed Sheeran of Taylor SWIFT te worden. Als belegger droom je ervan om de nieuwe Warren Buffett of Ray Dalio te worden. En dat kan, deze zeer succesvolle mensen zijn ook klein en simpel begonnen. Maar ze hadden wel enkele karaktereigenschappen die hen succes brachten.

Heb jij deze karaktereigenschappen ook?

“The philosophy of the rich and the poor is this: the rich invest their money and spend what is left. The poor spend their money and invest what is left.” — Rich Dad

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Crypto-revue week #21 - Pizza dag, Bitcoin vs SWIFT, en prijsmanipulatie

Er is de afgelopen week weer een hoop gebeurd in crypto-land en zelfs als je er fulltime mee bezig bent is het lastig om alles bij te houden. Daarom zullen we voortaan elke maandag een korte terugblik doen op de afgelopen week zodat je zeker kan zijn dat je weer helemaal op de hoogte bent.We hebben het vandaag over pizza's, SWIFT, de Marshall islands, prijsmanipulatie, hacks, Arnhem bitcoinstad, BTC-direct, segwit en een ontvoering.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs