EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 3 artikelen gevonden met het woord great depression.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GREAT DEPRESSION

Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Markten zijn ‘very oversold’

De reactie op de beurzen zijn zwaar overdreven. Volgens een analist van Fidelity zijn de markten tegenwoordig ‘very oversold’ nadat hij ze heeft vergeleken met andere zware dalingen in het verleden. Volgens hem zitten we soortgelijke niveau als toen met de financiële crisis, de ‘GREAT DEPRESSION’ en noem maar op. Hij verwacht dat de volatiliteit nog gaat toenemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 19 januari 2020

IMF-hoofd: Wereldeconomie loopt risico op jarendertigcrisis

De huidige wereldeconomie loopt het risico om terug te vallen in de 'GREAT DEPRESSION' van de jaren dertig, de grootste economische depressie van de jaren dertig. Dat heeft het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Kristalina Georgieva, vrijdag gezegd op een bijeenkomst bij de Peterson Institute of International Economics (PIIE) in de Amerikaanse hoofdstad Washington.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Aandelenmarkten beleven slechts december sinds de ‘GREAT DEPRESSION

De kans dat we een eindejaarsrally op onze buik mogen schrijven, neemt met de dag toe. Historisch gezien is de kans op een rendementsvolle maand december bijzonder groot, maar het ziet er naar uit dat we dit jaar pech zullen hebben. Het wordt vermoedelijk te slechtste maand december sinds de ‘GREAT DEPRESSION’.

Het is de afgelopen 50 jaar nog niet vaak voorgekomen maar het gebeurt heel af en toe eens, een slechte maand december. Beleggers en investeerders die gehoopt hadden deze maand een mooi cadeautje op de beurzen te krijgen, zullen naar alle waarschijnlijkheid bedrogen uitkomen dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juni 2015

5 Ellendige Griekse jaren in 5 grafieken

Alexis Tsipras is zoals bekend vastberaden om zoveel mogelijk weerstand te bieden aan fiscale maatregelen waar schuldeisers om vragen. Dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met de verwoestende impact die dit de afgelopen 5 jaar in Griekenland heeft gehad.

De werkloosheid is al jarenlang op GREAT DEPRESSION-niveaus en het land heeft een kwart van het bruto binnenlands product zien verdwijnen. De ernst van de verliezen op zowel het gebied van inkomsten als waarden van assets, heeft ervoor gezorgd dat wat de uitkomst van de onderhandelingen straks ook wordt, Griekenland een enorme weg te gaan heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Amerikaanse aandelen blijven nog altijd achter bij historisch gemiddelde

Sinds het dieptepunt van de financiële crisis, hebben Amerikaanse beleggers de waarde van hun aandelen zien stijgen met 17 biljoen dollar, terwijl de winsten vervijftienvoudigden.

Sinds het dieptepunt van de financiële crisis, hebben Amerikaanse beleggers de waarde van hun aandelen zien stijgen met 17 biljoen dollar, terwijl de winsten vervijftienvoudigden.

Doug Ramsey, chief investment officier van Leuthold Group LLC, zegt echter dat de winsten voor de Standard & Poor’s 500 Index 32 procent hoger zouden moeten zijn, gebaseerd op het groeitempo sinds de GREAT DEPRESSION. Datzelfde kan gezegd worden voor aandelen, waar ondanks stijgingen van 21 procent per jaar sinds 2009 de index nog altijd 8 procent achterblijft bij de historische trendlijn sinds 1925, die door Ned Davis Research is gecalculeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs