EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 20 artikelen gevonden met het woord initial coin offering.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord INITIAL COIN OFFERING

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Over het bankieren van de toekomst & digitale munten

Er viel weer heel wat crypto nieuws bij elkaar te rapen afgelopen week; een kleine greep alvast in dit speciale Crypto Biflatie Bulletin. De eerste cryptobanken zien het licht. ICO’s (INITIAL COIN OFFERINGs) halen met de vingers in de neus tientallen miljoenen op – een en ander doet denken aan de dotcom-gekte van de jaren negentig. Zoals een ‘voormalige gangster’ die 750 miljoen dollar ophaalt?! Tal van grote bedrijven, instituten en prominente individuen nemen nu ook deel aan de nieuwe blockchain/crypto ontwikkelingen. Een nieuwe stabiele coin is in opmars: de Stablecoin. En d.m.v. blockchain wordt zelfs getracht slavenarbeid op de kledingmarkt tegen te gaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Onderzoek naar 24 bedrijven die zich bezighouden met cryptovaluta

De Britse financiële toezichthouder neemt 24 bedrijven onder de loep die zich bezighouden met cryptovaluta. Ook werden op basis van klokkenluiders dit jaar al meerdere onderzoeken geopend naar financieringen via INITIAL COIN OFFERINGs (ICO’s), een soort beursgangen voor cryptomunten die raakvlakken vertonen met crowdfunding. Dat meldt zakenkrant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Mijn Vastgoed: Vastgoed via de blockchain voor iedereen

Een nieuw blockchain project van Nederlandse bodem. Op 1 juni 2018 gaat de Public Token Sale van Mijn Vastgoed officieel van start. Het 8-koppige team achter deze startup wil investeren in vastgoed mogelijk maken voor iedereen. In principe zou elke Nederlander van 18 jaar en ouder al letterlijk voor een paar euro kunnen investeren via de blockchain in Nederlands vastgoed. De Whitepaper (oftewel het hele plan) van Mijn Vastgoed is hier (PDF alert) te vinden. Via de komende INITIAL COIN OFFERING (ICO) worden investeerders gezocht die dividendtokens willen aanschaffen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

ICO’s hebben in 2018 al meer dan $8 miljard opgehaald

De opmars van de ICO (INITIAL COIN OFFERING) lijkt maar niet te stoppen. 2018 heeft nog maar 4 maanden achter zich en nu al is er in 2018 meer geld opgehaald via ICO’s dan in heel het jaar 2017. In 2018 is er door de verschillende nieuwe crypto projecten al meer dan $ 8 miljard binnengehaald. Dit is inclusief twee grote ICO’s van eos en telegram. De crypto crowdfunding lijkt hiermee steeds populairder te worden. Chart hieronder via Tokendata.io.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Crypto: censuur op adverteren gaat door

De populaire e-mail automatiseerder Mailchimp is het recentste bedrijf dat reclame voor nieuwe (INITIAL COIN OFFERINGs) en bestaande cryptomunten wil bannen. Hierin volgt het de ‘Grote drie” zijnde Google, Facebook en Twitter, tezamen goed voor de helft van online adverteren in de VS. Alle zeggen hiermee het beleggerspubliek te willen beschermen. Want je hebt oprichters… en oplichters.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs