EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 13 artikelen gevonden met het woord initial coin offering.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Chat-app Telegram kan miljarden ophalen met eigen cryptomunt

Telegram wil groeien en daar is geld voor nodig. Mede daarom lanceert het bedrijf een nieuwe cryptocurrency. Het wordt waarschijnlijk de meest waardevolle INITIAL COIN OFFERING (ICO) van het jaar.

[...]

Lees verder op rtlz
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Beurswaakhond neemt crowdfunding met cryptovaluta onder de loep

De Amerikaanse beurswaakhond SEC onderzoekt zogenoemde INITIAL COIN OFFERINGs (ICO's), meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden. Dit is een vorm van crowdfunding met digitale munten, waar nauwelijks toezicht op is en misbruik op de loer ligt.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

INS: De supermarktketen verbeteren met blockchain?

Op dit moment is INS bezig aan een ICO (INITIAL COIN OFFERING). Ze willen de supermarktketen veel transparanter en directer maken en flink gaan huishouden in de supply chain. Ze hebben daarvoor al steun van verschillende voedselproducenten en bedrijven van andere consumentengoederen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Trade.io (TIO): Cryptocurrencies en valuta traden op één platform

Er zijn wekelijks tientallen ICO‚Äôs (INITIAL COIN OFFERINGs) en zo nu en dan brengen we een nieuw cryptoproject onder de aandacht. Deze week gaan we het hebben over Trade.io. Ze beschrijven zichzelf als een next generation financieel instituut op basis van blockchain technologie. Trade.io is gevestigd in Zwiterland en belooft een ware ‚Äėtrading revolutie‚Äė. Tevens gaan ze met deze hele mooie domeinnaam dus een TradeToken uitbrengen via een ICO.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Nederland waarschuwt voor nieuwe vorm van digitale oplichting

De Nederlandse overheid heeft de oorlog verklaard aan de ICO’s.

De Nederlandse overheid heeft de oorlog verklaard aan de ICO’s.

De wat?! ICO staat voor INITIAL COIN OFFERING. Dat is een soort van fundraiser voor de lancering van een nieuwe cryptocurrency. Op die manier kunnen startups in de blockchain-sector makkelijker kapitaal bijeen scharrelen en de strenge wetgeving ter zake omzeilen. ‚ÄúEarly backers‚ÄĚ, zij die het eerst in het project stapten, zouden dan prioritair worden uitbetaald met de nieuwe currency, en dus de grootste yield opstrijken.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs