EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 23 artikelen gevonden met het woord initial coin offering.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord INITIAL COIN OFFERING

Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

IEO’s kunnen leiden tot een nieuwe crypto hype

Dat is wat cryptisch (!) misschien dus zullen we het uitleggen. Een IEO is een Initial Exchange Offering. Een (blockchain)bedrijf kan dan haar munt of token rechtstreeks op een cryptobeurs te koop aanbieden. Dit is reeds tweemaal met groot succes gebeurd op Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld naar marktkapitalisatie. Waar voorheen een bedrijf altijd een ICO, een INITIAL COIN OFFERING moest doen. ICO’s hebben ondertussen een slechte naam gekregen. Doordat een aantal snoodaards wel geld wilde ophalen maar geen product ontwikkelen. IEO’s bieden een win-win oplossing voor alle partijen. Indien Binance’ voorbeeld nagevolgd wordt, kan dit een sterke, nieuwe impuls geven aan de markten. Een nieuwe crypto hype is niet uitgesloten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

SEC onderzoekt nog honderden ICO's (en intensiveert cryptocurrency onderzoek)

Honderden nieuwe cryptocurrency projecten worden "stiekem" volop onderzocht door de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC). Het gaat om projecten die zich niet aan de regels hebben gehouden tijdens de lancering van hun INITIAL COIN OFFERING (ICO). Ondertussen zijn vele ontwikkelteams van altcoins bezig met verzamelen van bewijs: Hun crypto project mag niet als security worden gezien. Is dit een altcoin drama in de maak? Of zal het voor de meeste altcoins meevallen rondom dit SEC onderzoek?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

ICO adviseurs: Bitcoin naar $96.000 – XRP (Ripple) waardeloos

INITIAL COIN OFFERING adviseurs Statis Group ziet nog een groot potentieel voor de cryptomarkt. In hun nieuw rapport verwachten ze een marktwaarde van $500 miljard in 2019 (dubbel zoveel als vandaag) dat zal groeien naar $3.600 miljard over 10 jaar. Bitcoin kan daarin stijgen naar $96.000 waarbij een cryptomunt als XRP van Ripple waardeloos kan worden.

Volgens Statis Group zal 90% van de stijging komen van extra geld buiten de cryptosector. Het ziet vooral veel potentieel voor munten als Bitcoin, Monero en Decred. Dit zijn “cryptoassets which apply unique value propositions within deep and viral markets.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Over het bankieren van de toekomst & digitale munten

Er viel weer heel wat crypto nieuws bij elkaar te rapen afgelopen week; een kleine greep alvast in dit speciale Crypto Biflatie Bulletin. De eerste cryptobanken zien het licht. ICO’s (INITIAL COIN OFFERINGs) halen met de vingers in de neus tientallen miljoenen op – een en ander doet denken aan de dotcom-gekte van de jaren negentig. Zoals een ‘voormalige gangster’ die 750 miljoen dollar ophaalt?! Tal van grote bedrijven, instituten en prominente individuen nemen nu ook deel aan de nieuwe blockchain/crypto ontwikkelingen. Een nieuwe stabiele coin is in opmars: de Stablecoin. En d.m.v. blockchain wordt zelfs getracht slavenarbeid op de kledingmarkt tegen te gaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Onderzoek naar 24 bedrijven die zich bezighouden met cryptovaluta

De Britse financiële toezichthouder neemt 24 bedrijven onder de loep die zich bezighouden met cryptovaluta. Ook werden op basis van klokkenluiders dit jaar al meerdere onderzoeken geopend naar financieringen via INITIAL COIN OFFERINGs (ICO’s), een soort beursgangen voor cryptomunten die raakvlakken vertonen met crowdfunding. Dat meldt zakenkrant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs