EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 9 artikelen gevonden met het woord roebel.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ROEBEL

Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Russische bank koopt goud in

De Russische staatsbank Promsvyazbank heeft onlangs een grote hoeveelheid goud ingekocht. Dat bevestigde de plaatsvervangend minister van Financiën van Rusland, Alexei Moiseev dinsdag naar aanleiding van een artikel in de Russische krant Kommersant. De krant schreef dat de bank recent voor 23 miljard ROEBEL aan goud heeft ingekocht. Dat is omgerekend een bedrag van €313 miljoen, wat neerkomt op een volume van 7 tot 8 ton goud op de lokale markt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Gigantische corruptie weegt op Russische ruimtevaart

De Russische ruimtevaartindustrie wordt door een gigantische corruptie geplaagd. Dat zegt de Russische Sledstvennyi Komitet (Sledkom), tegenhanger van het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI). Opgemerkt wordt dat miljarden ROEBELs aan financiële middelen zijn verdwenen. Een aantal leidende figuren van de sector zit inmiddels in een Russische gevangenis of is naar het buitenland gevlucht. De problemen zouden inmiddels zo zwaar zijn geworden dat de activiteiten van het Russische ruimtevaartbureau Roskosmos in het gedrang zouden komen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Rusland en Venezuela overwegen de dollar te vervangen door ROEBELs en petro’s

Aldus Jorge Valero, de Venezolaanse vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties. Beide landen zoeken een makkelijkere en meer effectieve manier om onderling betalingen af te handelen, voegde hij er nog aan toe. De sancties vanwege de VS nopen Venezuela, dat nog steeds lijdt onder hyperinflatie, zich tot cryptomunten te wenden. En Rusland heeft ook nog een appeltje te schillen met de Verenigde Staten. Om dezelfde reden want ook dit land wordt gesanctioneerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Russische aardgasproducent Gazprom profiteert van Amerikaanse sancties

Gazprom vaart wel bij de hogere olie- en gasprijs en de zwakke ROEBEL, die het gevolg is van Amerikaanse sancties tegen Rusland. Het Russische concern kende mede daardoor zijn beste tweede kwartaal sinds 2015.

De nettowinst van 's werelds grootste gasproducent vervijfvoudigde ruimschoots tot dik 259 miljard ROEBEL (3,2 miljard euro), van een kleine 48 miljard ROEBEL een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

"Poetin wil eigen digitale munt om internationale sancties te omzeilen"

De Russische president Vladimir Poetin zou van plan zijn om een eigen cryptomunt te lanceren. Met de “cryptoROEBEL” wil hij de internationale sancties tegen zijn land omzeilen. Dat schrijft de Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs