Nieuws / Artikelen met het woord

2015

1113 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 27 juli 2017

Euro naar hoogste niveau sinds begin 2015

De koers van de euro is vandaag verder de hoogte in gegaan. 's Ochtends klom de Europese eenheidsmunt tot 1,1777 dollar, het hoogste niveau sinds januari 2015.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Nederland kickt nog niet af van het aardgas en importeert steeds meer

In de eerste vijf maanden van 2017 werd er in Nederland, volgens de JODI Gas World database ruim 23 miljard m³ aardgas verbruikt. Dat is 13% meer dan over dezelfde periode van 2016 en 2015. In de grafiek hieronder is het maandelijkse binnenlands aardgasverbruik voor Nederland uitgezet. De dooorgetrokken zwarte curve, het voortschrijdend gemiddelde over 12 maanden, laat zien dat het verbruik van aardgas dit jaar weer stijgt.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Fins minister van Europese Zaken Terho wil referendum over exit uit EU

Sampho Terho, de Finse minister van Europese ZakenSport en Cultuur en kandidaat-voorzitter van de nationaal-conservatieve en eurosceptische Finse Partij (vroeger True Finns), wil dat zijn land een referendum naar Brits model organiseert over een verlengd lidmaatschap van de EU.

De Finse Partij won in 2015 ruim 17% van de stemmen en werd zo de op één na grootste partij in Finland, met 38 zetels in het parlement.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering

CO2/opwarming is NIET het gevaar, globalisten in Washington, New York, Brussel, Parijs, Berlijn en Den Haag zijn dat WEL

‘Stelletje *&!*@(&!#! Amerikanen! Hoezo willen jullie je niet aan onze global warming regels houden?!’

President Donald Trump mag de afgelopen maanden een aantal opstartfouten hebben gemaakt –wat hem in veel gevallen nauwelijks te verwijten is omdat hij ook door kopstukken van zijn eigen partij zwaar wordt tegengewerkt-, het terugtrekken uit de Klimaatakkoorden van Parijs uit 2015 is een uiterst belangrijke overwinning voor de gewone man, omdat hij daarmee een blokkade opwerpt voor de totalitaire (VN-) wereldregering waar de globalisten in Amerika en de EU al jaren naartoe werken, en die een definitief einde zal maken aan de vrijheid en welvaart zoals we die al tientallen jaren kennen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

Trump over aanslag Manchester: Tijd om deze ideologie totaal te vernietigen

De 18 jarige Georgina Callander (links), hier met Ariana Grande op de foto (genomen in 2015), was een van de eerste bevestigde dodelijke slachtoffers van de terreuraanslag in Manchester.

Het aantal doden van de aanslag in Manchester is gestegen naar 22, het aantal gewonden naar 69. Britse terreurexperts spreken hun zorgen uit dat de aanslag maandenlang gepland moet zijn, de zelfmoordterrorist daarbij hulp moet hebben gehad, en er daarom meer van dit soort gruwelijke wandaden met grote aantallen doden kunnen komen (1). De Amerikaanse president Donald Trump reageerde vanuit Jeruzalem geschokt en woedend dat ‘het tijd wordt om deze ideologie compleet te vernietigen’. Omdat hij net voor honderden miljarden dollars wapens aan Saudi Arabië had verkocht, zei hij er niet ‘islamitische’ bij, maar dat was overduidelijk wel wat hij bedoelde.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$