EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord 2015.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord 2015

Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Grieken mogen weer onbeperkt geld afhalen

De Grieken kunnen binnenkort weer onbeperkt geld afhalen bij de banken. De beperkingen die werden ingevoerd in 2015, tijdens de Griekse schuldencrisis, zullen volgende week worden opgeheven. Dat kondigt minister van Financiën Euclide Tsakalotos aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Oxfam: "Vier farmareuzen ontwijken wereldwijd 3,5 miljard euro aan belastingen"

Volgens de organisatie lag de winstmarge van de vier bedrijven tussen 2013 en 2015 met 31 procent veel hoger in belastingparadijzen zoals Nederland, Ierland en Singapore. In ontwikkelingslanden is die winstmarge slechts 5 procent en in het merendeel van de ontwikkelde economieën gaat het om 7 procent. De Verenigde Staten zouden veruit het grootste slachtoffer van de belastingontwijking zijn, maar ook Frankrijk, Duitsland, Italië, India en Colombia liepen wellicht tientallen miljoenen mis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Bitcoin in 2018 lijkt veel op Bitcoin in 2015 … en dat is goed nieuws

De prijs van Bitcoin in 2018 is op zijn minst gezegd zwak te noemen. ’s Werelds grootste cryptomunt piekte in december 2017 nog rond $20.000 maar zit al maanden in een stevig verval. De daling van 2018 kan je voor een groot deel vergelijken met de daling van 2015. En dat is goed nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 september 2018

De nieuwe kolonisatie van Afrika?

China gaat nog eens 60 miljard dollar investeren in het Afrikaanse continent. Zo beloofde president Xi Jinping tijdens het ‘Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC) in Beijing’. Deze komen bovenop eenzelfde bedrag dat in 2015 vrijgegeven werd. China breidt haar invloed op het één na grootste continent op Aarde gestadig uit. China is er vanwege de grondstoffen. China heeft ze broodnodig, en Afrika hééft ze (met ook nood aan brood, en liefst nog enig beleg). De Chinese president noemt het “cooperation” – samenwerking, en een win-win situatie. Critici benoemen de verhouding China-Afrika dan weer als een Nieuwe Kolonisatie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Rusland stuurt meer schepen naar Middellandse Zee

Rusland heeft meer schepen naar de Middellandse Zee gestuurd, zo blijkt uit een analyse van het scheepvaartverkeer door de Bosporus. Volgens de Russische zakenkracht Izvestia bouwt het Russische leger daarmee de grootste zeemacht op in de Middellandse Zee sinds haar militaire interventie in Syrië in 2015.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs