Nieuws / Artikelen met het woord

2015

1126 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Waarom het Westen moet tussenkomen in Jemen

In Jemen heerst sinds 2015 een burgeroorlog. Het armste land in het Midden-Oosten staat volgens de Verenigde Naties aan de vooravond van de ‘ergste hongersnood in decennia’.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Hier moet je aan de slag om het meeste te verdienen

Niet alleen je diploma, je functie en je anciënniteit bepalen hoeveel je verdient. Je loon hangt ook af van de provincie waarin je werkt. De volgende cijfers van de FOD Economie (2015) onthullen waar je naartoe moet pendelen voor het mooiste loonstrookje.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Duitse inlichtingendiensten: Iran gaat door met nucleaire- en rakettechnologie

Iran waarschuwt Trump voor ernstige gevolgen als Revolutionaire Garde tot terreurorganisatie wordt bestempeld – Iran beweert ‘vader van alle bommen’ te hebben gebouwd - Duitse minister BuZa bang dat Trump al volgende week verdrag met Iran beëindigt

Drie rapporten van de Duitse inlichtingendiensten geven het cynisme van de Amerikaanse president Trump gelijk, en bevestigen dat Iran sinds het sluiten van het JCPOA verdrag (Joint Comprehensive Plan of Action) met de regering Obama in 2015 meer dan 30 keer de deal heeft geschonden door te proberen om in Duitsland aan verboden nucleaire- en rakettechnologie te komen. Iran ligt dan ook op koers om een tweede Noord Korea te worden, waarmee jaren wordt gepraat, tal van zogenaamde ‘afspraken’ worden gemaakt, maar ondertussen gewoon verder gaat met het ontwikkelen van kernwapens en raketten om de VS en Europa te kunnen raken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

114.200 landgenoten mogen zich dollarmiljonair noemen: "Ze worden steeds jonger"

114.200 Belgen hebben een vermogen van meer dan een miljoen dollar of bijna 850.000 euro, hun eerste woning niet meegeteld. Het gaat om een stijging van vijf procent ten opzichte van 2015. Wereldwijd is het aantal dollarmiljonairs opgelopen tot het record van 16,5 miljoen mensen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 25 september 2017

Ook Iraanse president Rohani zegt nu zijn raketprogramma te willen uitbreiden

Nu de spanningen tussen Noord-Korea en de VS oplopen, steekt er nog een ander land de kop op. Iran stelt klaar te zijn voor alle mogelijke scenario’s als Trump zich terugtrekt uit het atoomakkoord van 2015, inclusief het snel heropstarten van z’n nucleair wapenprogramma. Tijdens zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York eerder deze week haalde de Amerikaanse president zwaar uit naar Iran.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$