EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 13 artikelen gevonden met het woord BOA.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BOA

Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

IMF directeur Lagarde over a HUGE OPPORTUNITY, een enorme opportuniteit in fintech!

Een korte update vanwege CKJ Crypto News, hier al meer vernoemd, we starten trouwens onze dag met deze YouTube newsfeeder. En hij heeft groot nieuws. ‘Onze onmiddellijke prioriteit moet zijn: de allerlaatste fintech, financiële technologie accomoderen’! Dat schrijft en zegt Christine Lagarde, zowat de belangrijkste topdog van het Internationaal Munt Fonds. Van toewijding gesproken… Lagarde heeft wel eerder positief gesproken over en aangedrongen op integratie en acceptatie van crypto/blockchain. Maar duidelijker dan nu kan haast niet. Zij is toegewijd, alvast gewonnen voor, én zij heeft tevens enorm veel macht. Zij vervolgt met de technologie goedkoper, betrouwbaar en toegankelijk te noemen. Het betekent ook het herdenken van de volledige financiële wereld en wetten, die bijvoorbeeld in de VS nog werken zoals een eeuw geleden (!) Niet onze woorden, beste lezrs, maar die van deze IMF directeur…hoewel we het er alleen maar mee eens kunnen zijn uiteraard… Verder nieuws over de verloren miljoenen in crypto bij Canada’s grootste cryptobeurs QuadrigaCX. 600.000 ETH zijn alvast teruggevonden. CKJ zou geen die hard Ripple fan zijn indien hij niet nogmaals zou vernoemen dat een Ripple big shot in de High Advisory BOArd van het IMF zit… en dat de XRP trouwens net opgenomen werd in het assortiment van Amerika’s grootste crypto trader Coinbase.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

CBOE lanceert eind dit jaar futures op Ethereum

De Chicago BOArd Options Exchange (CBOE), een van de belangrijkste en grootste handelsbeurzen ter wereld, is bezig met de lancering van futures op Ethereum. Vorig jaar in december was de CBOE de 2e beurs die futures lanceerde op ’s werelds grootste cryptomunt Bitcoin. Eind dit jaar wil de CBOE dit overdoen met ’s werelds 2e grootste cryptomunt, Ethereum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Winklevoss Bitcoin ETF afgewezen door SEC, maar wat nu?

Winklevoss Bitcoin ETF afgewezen De Bitcoin ETF aangevraagd door de Winklevoss-tweeling is afgewezen door de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC). Hoewel dit niet de eerste keer is, lijkt de cryptocurrency markt als geheel er toch redelijk sterk op te reageren. Is de afwijzing van de SEC slecht voor de toekomst van Bitcoin, of kunnen we er dingen van leren? En welke invloed kan deze beslissing hebben op de langverwachte Bitcoin ETF van de Chicago BOArd Options Exchange (CBOE)? We zochten het allemaal voor je uit.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

CME bijna klaar voor Ethereum futures

Op 10 december lanceerde de Chicago Mercantile Exchange & Chicago BOArd of Trade (CME Group Inc) futures op de Bitcoin. Daarna steeg Bitcion in 10 dagen van $14.000 tot het record van bijna $20.000. Nu is CME van plan om ook futures te lanceren voor Ethereum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Mark Carney: “Crypto vormt geen risico voor financiële veiligheid”

Goed nieuws voor de cryptomarkt. De financiële regulator van de G20 beweert dat cryptomunten op dit moment geen risico vormen voor de globale financiële veiligheid. Mark Carney, president van de Financial Stability BOArd en ook van de Bank of England, verwerpt de verzoeken van de G20-leden om strengere controles te voeren op cryptomunten. Daarmee verdwijnt aardig wat druk van de ‘cryptoketel’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs