EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 20 artikelen gevonden met het woord SDR.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SDR

Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

VerkeerSDRukte mogelijk nog jaren onder niveau 2019

Het effect van minder verkeer op de weg vanwege de uitbraak van het coronavirus is mogelijk nog jaren merkbaar in de verkeersintensiteit op de hoofdwegen. Dat blijkt woensdag uit berekeningen van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Goudbeleggers moeten de Zwitserse Frank in de gaten houden

De goudprijs kent tot nu toe een fantastisch beursjaar. Het gele edelmetaal noteert op dit moment ruim 16% hoger dan de slotstand van 2018. Daarnaast staat de goudprijs mogelijk aan de vooravond van een meerjarige uitbraak. Goudbeleggers kunnen daarbij het beste ook de Zwitserse Frank nauwlettend in de gaten houden.

Op dit moment hebben de goudstieren een pauze ingelast. Sinds begin september is er al sprake van een neerwaartse koerSDRuk bij het gele edelmetaal. Dat is op zich niet vreemd, want de goudprijs wist tijdens de voorbijgaande maanden in korte tijd flink in waarde te stijgen. Wat dat betreft lijkt een adempauze dus niet meer dan logisch te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2019

Kan de Bitcoin dalen richting de $ 5.000?

De Bitcoin wist tijdens de avondsessie van dinsdag door de belangrijke steungrens van $ 9.500 te breken. Als gevolg daarvan daalde de Bitcoin in enkele minuten tijd richting de grens van $ 8.000. En daarmee was plotseling de volatiliteit binnen de cryptomarkt weer terug. Volgens diverse analisten moeten de cryptobeleggers rekening houden met verdere koerSDRuk.

Tijdens de afgelopen weken bewoog de Bitcoin min of meer zijwaarts. Volgens de technische analisten was het wachten op een uitbraak. En die uitbraak kwam uiteindelijk woensdagavond. Helaas voor de cryptobeleggers was dit een neerwaartse uitbraak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Hedgefondsen zetten massaal in op een stijgende goudprijs

De goudprijs wist tijdens de afgelopen maand bijzonder goede zaken te doen. En met deze prestatie werd er een vervolg gegeven aan de positieve trend die al sinds de zomer van 2018 zichtbaar is. En steeds meer hedgefondsen beginnen ook door te krijgen dat een goudinvestering interessant is. De vraag is alleen of goudbeleggers wel blij moeten zijn met de interesse van de hedgefondsen.

De goudprijs staat op dit moment onder druk. En dat is ook niet vreemd, want het optimisme op de beursvloer is weer wat opgelaaid. En op het moment dat het optimisme op de beurzen stijgt, weet dat vaak te leiden tot koerSDRuk bij het gele edelmetaal. Daarnaast lijkt dit een gezonde correctie te zijn, want de goudprijs wist tijdens de voorbijgaande weken fors in waarde te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

Brexit: “Verenigd Koninkrijk is niet klaar voor no-deal; EU evenmin”

Britse bedrijven zijn niet klaar voor een no-deal brexit. Tot die conclusie komt de Confederation of British Industry (CBI), een sectorvereniging die alle grote spelers in de industrie groepeert. De voorbereidingen voor een no-deal brexit zijn vooral gehinderd door onduidelijk advies. Maar ook de tijdSDRuk en de complexiteit van het gegeven spelen een nefaste rol, aldus de CBI.

Lees verder op Express.live
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs