Nieuws / Artikelen met het woord

bailout

289 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 12 maart 2017

Bank der banken erkent dat Zuid Europa met Duitse en Nederlandse miljarden overeind wordt gehouden

De Bank for International Settlements (BIS), ook wel de centrale bank der centrale banken genoemd, bevestigt in een nieuw rapport wat critici al jaren zeggen, namelijk dat het TARGET-2 systeem van de eurozone niets anders is dan een permanente ‘stealth’ BAILOUT van de Zuid Europese schuldenlanden door met name Duitsland, Nederland en Luxemburg is. Sinds begin 2015 nemen de TARGET-2 saldo’s na een 3 jarige daling weer fors toe, en bereikten begin dit jaar een record hoogte. Voor Nederland begint de ‘bijdrage’ aan Zuid Europa richting de € 100 miljard te gaan, méér dan genoeg om alle pijnlijke bezuinigingen op zorg en sociale zekerheid ongedaan te maken.

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Krijgt Monte dei Paschi een BAILOUT?

De Italiaanse regering overweegt €2 miljard in het noodlijdende Monte dei Paschi di Siena te investeren, zo schrijft Reuters. De derde grootste bank van Italië moet nog voor het einde van dit jaar €5 miljard aan kapitaal ophalen om haar buffers te versterken en hoopt dat geld op te halen bij private beleggers. Maar door de uitslag van het Italiaanse referendum zijn ook beleggers minder happig om in de probleembank te investeren.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

Hoe de politiek en de banken de pensioenen gaan leegzuigen

De bankiers van ABN-AMRO en Rabobank en het kabinet hebben hun zin gekregen; Een BAILOUT van de banken door de pensioenfondsen!

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 september 2016

One of the key conditions of RBS’ £46 billion BAILOUT is on the brink of failure

RBS’ sale of its Williams & Glyn unit – one of the key conditions it is required to fulfill after receiving a £46 billion BAILOUT during the heart of the financial crisis – could be about to fail after Santander pulled out of negotiations to purchase it.

Talks between the two banks fell through after they failed to agree on a price for the sale of the Williams & Glyn network, the Financial Times reported on Tuesday evening citing “people briefed on the process.”

Bron: NUjij.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juli 2016

Deze verkapte BAILOUT binnen bankensector lijkt iedereen te zijn ontgaan

Terwijl iedereen de focus legt op het poppenkast spektakel in Turkije, vind er in de Verenigde Staten een verkapte BAILOUT plaats in de financiële sector. De Federal Reserve laat de financiële sector voor tientallen miljarden dollars eigen aandelen terugkopen om de aandelenkoersen kunstmatig te beïnvloeden.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$