EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 216 tot 220 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: dinsdag 29 november 2011

Eurozone Domino Day

Domino Day nadert ook voor de zuiderse Europese landen Italië en Spanje.

Domino Day nadert ook voor de zuiderse Europese landen Italië en Spanje.

We hadden het er hier al eens eerder over, maar volgens de historische data blijkt dat de drempel voor een BAILOUT bij een rente van 8 procent ligt.

Daar zitten we vandaag gevaarlijk dichtbij. Als de rente in Italië en/of Spanje in de komende dagen en weken verder oploopt, mogen we ons opnieuw aan een gigantische BAILOUT verwachten in Europa.

[grafiek]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 november 2011

Banken logen en blijken miljarden te hebben verdiend met BAILOUTs

Banken dankzij crisis, enorme risico's, glasharde leugens en steun van de overheid groter dan ooit

Banken dankzij crisis, enorme risico's, glasharde leugens en steun van de overheid groter dan ooit

Ook uit officiële FED documenten blijkt dat bankiers in alle opzichten roofzuchtige, sociopatische geldwolven zijn die straffeloos de maatschappij leegzuigen en uitplunderen. Deze pathologische leugenaars zijn gezworen vijanden van de mensheid en kunnen dankzij de steun van de politiek op ongekende wijze hun gang blijven gaan.

Sinds het begin van de financiële crisis in september 2008 blijken banken wereldwijd in totaal $ 13 miljard -en bijna een kwart van hun totale inkomen- te hebben verdiend met het BAILOUT geld van de Amerikaanse Federal Reserve. Grootste profiteurs zijn de Amerikaanse bankgiganten Citigroup ($ 1,8 miljard) en Bank Of Amerika ($ 1,5 miljard). Wrang: het dit jaar met Frans en Belgisch belastinggeld geredde Dexia prijkt met bijna $ 350 miljoen op de 'trotse' zevende plaats. Het met Nederlandse en Belgische miljarden overeind gehouden Fortis verdiende met het BAILOUT geld een krappe $ 110 miljoen, en ook de Rabobank staat met $ 61,5 miljoen op het lijstje begunstigden.

[...]

Lees verder op XanderNieuws.nl
Geplaatst op: zondag 27 november 2011

Snelle BAILOUT Italië door het IMF?

How could we be so close to the brink? At this point there is zero possibility that Italy can refinance any portion of its $300b of 2012 maturing debt. If there is anyone at the table who still still thinks that Italy can pull off a miracle, they are wrong.

Lees verder op Blik op de Beurs.com
Geplaatst op: maandag 7 november 2011

Rondje Europa 7 november

Premier Papandreou van Griekenland stapt op en er komen nieuwe verkiezingen. Uiteraard nadat het Griekse parlement heeft ingestemd met de voorwaarden voor de herziene tweede Griekse BAILOUT. Terwijl Frankrijk haar bezuinigingsplannen bekend maakt, doet Duitsland het tegenovergestelde.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2011

Aflevering 11111 Griekse soap

Terwijl iedereen dacht dat de Griekse soap tot het verleden behoorde, heeft premier Papandreou gisteravond tot een ieders verrassing in het Griekse parlement een referendum aangekondigd voor de goedkeuring van de Europese BAILOUT. Het parlement moet nog instemmen, maar dat lijkt een formaliteit.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs