EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord bailout.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BAILOUT

Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Derde Griekse BAILOUT zal tussen 10 en 20 miljard euro bedragen

Toplui van het IMF, de EU en de Franse en Duitse regering hebben vrijdag in Brussel een geheim topoverleg gehouden om de toestand in Griekenland te evalueren. Dat melden verschillende internationale media. Griekenland zelf was niet uitgenodigd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

Italië onthult meest bizarre bankBAILOUT tot nu toe

The biggest problem facing European banks - one we highlighted most recently yesterday when we showed the latest 20% surge in Spanish Banco Popular Non-Performing Loans to a fresh record - and one we have been covering since 2010, which as of 2012 amounted to some $4.5 trillion that needs to be "remedied" - is the staggering amount of bad debt on the books of Europe's numerous banks, the bulk of which especially in the periphery are cojoined with their sovereign host in an unbreakable bond which despite Europe's theatrical attempts to sever, only keeps getting stronger.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Terwijl het volgende EU-land naar het BAILOUTinfuus lonkt, staat een ander alweer klaar

Dubrovnik - CroatiaKredietbeoordelaar Standard & Poor’s heeft de kredietwaardigheid van Kroatië - sinds 1 juli het 28ste lid van de Europese Unie - verlaagd tot BB of de rommelstatus (‘junk’) en twee niveaus onder ‘investeringswaardig’.  S&P verwacht dat de Kroatische economie in 2014 voor het zesde opeenvolgende jaar zal krimpen. Enkel het bbp van Griekenland is de voorbije 5 jaar dieper gezakt dan dat van Kroatië.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2014

Sloveense stresstests voor banken zijn 'militair geheim'

UIt de stresstests van de Sloveense bankensector bleek vorige maand dat het land geen BAILOUTs nodig zal hebben en dat Slovenië de sector kan herkapitaliseren zonder internationale hulp. De evaluatie is echter uiterst controversieel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 1 december 2013

Biflatie Bulletin: Griekenland voldoet nog niet aan de eisen

Griekenland voldoet nog altijd niet aan de hervormingseisen van het IMF en de EU. Daarom zal het bezoek van deze partijen aan Griekenland niet doorgaan.

De beide kampen staan lijnrecht tegenover elkaar en op 9 december beslissen de Europese ministers van Financiën, de zogeheten Eurogroep, of Griekenland een nieuwe tranche geld krijgt. Zijn de beloften niet waargemaakt, zoals momenteel het geval is, dan komt Griekenland zwaar in de problemen. Van de 240 miljard euro’s aan beloofde BAILOUT hebben ze er al 216 miljoen euro ontvangen. 80% van de schuld is in handen van de EU en het IMF, met de Europese belastingbetaler als onderpand.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs