Nieuws / Artikelen met het woord

crisis

6046 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Europa’s volgende CRISIS? De westerse Balkan…

Het Westen mag zich zorgen beginnen maken over de situatie in de Balkan. Dat bleek toen een Duitse official op een recente bijeenkomst werd gevraagd welk probleem in Europa hem meest zorgen baarde. Zonder twijfelen, antwoordde hij: “de westelijke Balkan, waar een nieuwe CRISIS broeit, met dank aan Turkije en Rusland.”

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

China bereidt zich voor op een CRISIS met Noord-Korea

China bereidt zich voor op een mogelijke Amerikaanse aanval op Noord-Korea. Dat meldt de Wall Street Journal. De verdediging aan de 1.440 km lange grens met Noord-Korea wordt drastisch opgevoerd. Zo worden militaire installaties bij de grens gemoderniseerd, worden bijkomende drones ingezet ter bewaking van de grens en worden bunkers gebouwd die nucleaire aanvallen kunnen weerstaan. Berichten als zou China duizenden bijkomende militairen aan de grens met Noord-Korea hebben gestationeerd worden door de Chinese legerleiding ontkend.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

6 miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet meer terug. Is een CRISIS in de maak?

Zes miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet langer terug, nadat ze profiteerden van te makkelijk toegekende leningen. De CRISIS lijkt verdacht veel op de ‘subprime’-CRISIS die in de jaren 2000 de Amerikaanse vastgoedmarkt op de knieën dwong. Toch zijn er grote verschillen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

6 manieren waarop jongeren binnen de 5 jaar miljonair kunnen worden

Jongeren die de arbeidsmarkt betreden, hebben het niet altijd even gemakkelijk. De financiële CRISIS heeft hun toekomst gefnuikt. De gouden jaren liggen achter ons. Maar de economie kruipt recht en er zijn kansen die vroeger onmogelijk waren. Wil je binnen 5 jaar miljonair worden, kan je dat best op een van onderstaande 6 manieren doen.

Onderstaande tips kunnen jou afzonderlijk rijk maken wanneer je dat op de juiste manier aanpakt. Je kan ze ook proberen te combineren om nog sneller je doel te bereiken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Rickards: ‘Het moment om positie te nemen in goud is nu’

Jim Rickards waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe CRISIS, één die nog groter zal zijn dan de laatste crises die we kennen. Hij heeft hierover veel geschreven in zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, Currency Wars: The makeing of the Next Global CRISIS en recent in ‘The New Case for Gold’.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$