EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

‘Er is een reële kans dat de Amerikaanse beurs kan crashen’

De Amerikaanse aandelenmarkt wankelt op zijn benen. Volatiliteit is terug. Groene dagen worden afgewisseld met bloedrode dagen. Met de financiële CRISIS in het achterhoofd, schiet iedereen onmiddellijk in paniek. ‘Er is een reële kans dat de Amerikaanse beurs kan crash’ zegt TA-specialist J.C. Parets. Hij benadrukt wel ‘kan’, niet ‘gaat’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Breaking News! Nieuwe olieCRISIS in de maak: “You want $400 oil?” (deel 2)

Saoedi-Arabië kan elk moment (we schrijven 16 oktober 2018) met een verklaring komen over het lot van de verdwenen journalist Jamal Khashoggi. Dat zegt CNN die haar info haalt uit ‘anonieme bronnen.’ Nog geen dag geleden dreigde het land ermee olie als wapen te gebruiken. Saoedi–Arabië voelde zich aangevallen met de recente beschuldiging door het Westen, Europa en de VS dus. Het ontkent tot nu ten stelligste elke betrokkenheid bij de verdwijning van de balling en journalist Jamal Khashoggi sinds 2 oktober 2018. Hoewel diens verloofde maar liefst tien uur lang buiten de Saoedische ambassade te Istanbul stond te wachten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

‘Cryptomarkt is zoals de Nasdaq in 1974’

Het is een opmerkelijke uitspraak van Teeka Tiwari, uitgever van o.m. Palm Beach Confidential, een Amerikaanse beleggers-adviesbrief. Hier hoort en ziet u hem aan het woord over beleggen in cryptomunten. De beurscrash van 1973-1974 was een van de ergste in de moderne geschiedenis. De economie wereldwijd was al enkele jaren in recessie. Met het Nixon effect, de olieCRISIS, het Bretton Woods systeem dat instuikte en de dollar gedevalueerd. Hoog tijd om in de cryptomarkt te beleggen dus, zegt Tiwari. Roekeloos of net uiterst intelligent? Want de Nasdaq index ging wel maal 133 van 1974 tot 2018…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

De lont is aangestoken

Een lont is een koord voor het aansteken van iets ontplofbaars, zoals een kruitvat. Een kruitvat is bijvoorbeeld de wereldschuld, die sinds de Grote Financiële CRISIS tussen 2007 en 2009, is gestegen van $ 116.000 miljard naar $ 250.000 miljard in 2018, een stijging van ruim 100%, terwijl de wereldeconomie slechts toenam met een nominale 40%. Die wereldschuld is nu ruim driemaal zo groot als de totale waarde van de wereldeconomie (minstens 327% van het Bruto Nationaal Product). Dat zal toch niet waar zijn? Staat de wereld echt aan het einde van een 75-jarige Supercyclus van Schuld? Zou deze bom kunnen barsten?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

De euroCRISIS: Italië besmet de Europese Unie

Het is weer een actueel item, de schuldenberg van de Europese EU-landen. De euroCRISIS laait weer op. Momenteel zijn alle ogen gericht op Italië waar de nieuwe regering van de Italiaanse regeringspartijen, Matteo Salvini van de Lega en Luigi di Maio van de protestpartij Vijfsterrenbeweging ingevolge hun verkiezingsbeloftes hadden beloofd geld te willen pompen in de verarmde samenleving. Hun begrotingsplannen vielen niet goed bij de beleggers waardoor de andere Europese leiders en de Europese Commissie fel reageerden tegen het ingediende begrotingsvoorstel.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs