Nieuws / Artikelen met het woord

depressie

282 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Weer Nobelprijswinnaar kritisch op bitcoin

Wederom heeft een voorname econoom zich kritisch uitgelaten over de bitcoin. Yale-econoom en Nobelprijswinnaar Robert Shiller spreekt van een beweging die op termijn lijkt op de beurskrach van 1929.

De ineenstorting van de financiële markten volgde destijds op een stevige opleving van de beurzen, maar leidde uiteindelijk tot de grote DEPRESSIE van de jaren dertig.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

De media anno 2017: het managen van de achteruitgang?

“Ik kom uit een bedrijfstak waar de voorbije 20 jaar enkel is nagedacht over hoe we kunnen overleven.  Alle mediabedrijven die ik ken zijn enkel bezig met: “Hoe houden we onze merken zo lang mogelijk in de lucht?”

Dat zegt Derk Sauer in een interview net Ernst-Jan Pfauth (Media Nieuwsbrief). Volgens hem zal in de media alles wat generiek (algemeen) is verdwijnen en kan enkel specifiek (niche) overleven.

“Het is eigenlijk heel DEPRESSIEf werk. Er wordt enkel gesproken over rationalisatie, bezuinigingen…”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 februari 2017

Eindelijk: zes centrale bankiers moeten voor rechtbank verschijnen

Bankiers, en zeker centrale bankiers, lijken nooit verantwoordelijkheid te moeten afleggen voor hun acties. Of ze nu risicovolle producten verkopen als veilig, de wereld in een DEPRESSIE storten, inflatie creëren die de koopkracht van miljoenen spaarders wegvreet… ze komen er allemaal mee weg! Behalve in Spanje?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

De favoriete grondstof van Donald Trump!

Zoals u wellicht weet, volgen we niet enkel edelmetalen: we volgen het brede grondstoffencomplex. En hebben altijd een boontje voor de afgestrafte, achtergebleven activa. Vast abonnees van het Grondstoffen Rapport weten dat uranium al enige tijd op het verlanglijstje staat. Een grondstof die, net zoals goud, jaren in een diepe DEPRESSIE zat. Maar ook hier keerde het tij, toen Trump zeker was van de zege…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 december 2016

De val van Italië komt nu heel dichtbij

Italië kent al geen economische groei meer sinds 1999, dat is bijna 2 decennia van stagnatie. De economie zit in een diepe DEPRESSIE en het Italiaanse banksysteem is rot tot op het bot. En nu kan alles in snel tempo nóg erger worden. Het ‘Nee’ tegen Renzi is weer een duidelijke aanwijzing dat het de verkeerde kant op gaat in Italië én Europa.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$