EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 11 artikelen gevonden met het woord gepraat.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GEPRAAT

Geplaatst op: donderdag 13 april 2017

In China wordt enkel nog over de stad Xiongan GEPRAAT. Hier leest u waarom

China wil in de omgeving van de hoofdstad Peking een compleet nieuwe stad bouwen. Dat heeft de Chinese regering bekend gemaakt.

De creatie van de Xiongan New Area – een honderdtal kilometer ten zuidwesten van Peking, zou onder meer moeten helpen om de bevolkingsdruk op de hoofdstad te verlichten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Whoever has the gold, makes the rules

De verkiezingen zijn weer achter de rug. Persoonlijk ben ik hier blij mee. Ik was wel klaar met alle gesprekken die ik hierover heb gehad in mijn omgeving. Helaas gingen deze nooit over de inhoud, maar meer over de vorm. Ik vond dat er hoofdzakelijk werd GEPRAAT over de lijsttrekkers: “Ik stem niet op Henk Krol, want die verspreekt zich zo vaak” of “Jesse Klaver heeft van die lieve, betrouwbare ogen”. Verkiezingen lijken elke keer meer een soort tv-programma als The Voice.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Gevraagd aan Edin Mujagic

“Geldmoord” klinkt veelbelovend als het gaat om een titel van een boek. Je hebt een nieuw boek geschreven: “Boeiend en geboeid“. Dat klinkt ook veel belovend. Waarom zouden lezers dit boek moeten lezen? Hebben ze niet genoeg aan “Geldmoord“?

“Geldmoord” klinkt veelbelovend als het gaat om een titel van een boek. Je hebt een nieuw boek geschreven: “Boeiend en geboeid“. Dat klinkt ook veel belovend. Waarom zouden lezers dit boek moeten lezen? Hebben ze niet genoeg aan “Geldmoord“?

Ik hoop van niet! J Nee, waar Geldmoord een onderbouwing was van de stelling dat de centrale banken met hun beleid ons beroofd hebben van enorm veel koopkracht, en dus welvaart, waarmee het boek tot op zekere hoogte een monetaire geschiedenis van de wereld is, is ‘Boeiend en geboeid’, zoals de ondertitel luidt, een monetaire geschiedenis van Nederland sinds 1814/1816. Waarom je het zou moeten lezen? Nou, bijvoorbeeld om antwoord te krijgen op de zeer actuele vragen zoals ‘is de euro een goede munt voor Nederland’ en ‘moet Nederland uit de eurozone stappen?’. Antwoorden op die vragen – en veel meer – zijn te vinden in onze monetaire geschiedenis. En dan zwijg ik even over de vele weetjes en feiten over de gulden.  En wie het besluit nu te gaan lezen: je krijgt je exemplaar ruim op tijd voor 5 december (leuk Sinterklaascadeau!) én een uitnodiging voor een meet&greet en GEPRAAT over onze monetaire geschiedenis in relatie tot de actualiteiten in januari op een mooie, toepasselijke locatie.

Wat vind je van de huidige goudprijs. De markt heeft gelijk, maar zou de prijs hoger of lager moeten zijn?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

'Er wordt te veel GEPRAAT over Deutsche Bank'

Er wordt te veel GEPRAAT over de financiële situatie bij Deutsche Bank nadat de Amerikaanse overheid aangaf dat de bank een boete van 14 miljard dollar moet betalen.

Dit vertelde de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble aan journalisten tijdens de vergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank in Washington.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

Dé reden waarom de OPEC-landen moeten gaan samenwerken

De afgelopen maanden hebben er al meerdere OPEC-vergaderingen op het programma gestaan, maar vooralsnog lijken deze vergaderingen niet echt geholpen te hebben. Juist door deze vergaderingen is duidelijk geworden dat de meeste olielanden lijnrecht tegenover elkaar staan. Ondanks deze tegenstellingen is het enorm belangrijk dat de OPEC-landen de handen ineen slaan.

Uit een onderzoek van OilPrice.com blijkt dat het grote probleem van de lage olieprijs voornamelijk wordt veroorzaakt door deze olielanden. Op het moment dat er over de lage olieprijs wordt GEPRAAT, volgt al heel snel een beschuldigende vinger naar Iran. Door de afname van de internationale sancties is het voor Iran eindelijk weer mogelijk geworden om tot de wereldwijde oliemarkt toe te treden en hier wil het land ook duidelijk de vruchten van plukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs