EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 32 artikelen gevonden met het woord goudreserves.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUDRESERVES

Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Rusland voegt 6,2 ton goud aan reserves toe

Rusland heeft in januari 6,2 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit cijfers van de centrale bank. Daarmee komt de totale goudvoorraad uit op 2118,2 ton, goed voor de vijfde plaats in de ranglijst van landen met de grootste GOUDRESERVES. Door de stijging van de goudprijs is de marktwaarde ook verder toegenomen, namelijk tot $89,5 miljard. Daarmee vertegenwoordigt het edelmetaal 18,8% van de totale reserves van de Russische centrale bank.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

GOUDRESERVES van China nemen voor derde maand op rij toe

China’s GOUDRESERVES nemen weer toe. Voor de derde maand op rij kocht de Chinese centrale bank goud in. Daarmee had de centrale bank in februari totaal 60,26 miljoen ounce goud in reserves liggen.

De GOUDRESERVES van China waren overigens lange tijd stabiel. Sinds november 2016 namen de GOUDRESERVES namelijk niet meer toe. Maar nu stijgen de reserves weer in een rap tempo. Zo sluit de centrale bank van China zich aan bij andere centrale banken, namelijk door goud te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

Salvini: "Controle over GOUDRESERVES overnemen van Banca d’Italia"

De Italiaanse vice-premier Matteo Salvini wil het Europese financiële establishment in het hart raken. Zondag gaf Salvini aan de Italiaanse centrale bank en de financiële waakhond Consob te willen elimineren. Tegelijkertijd wil hij de mensen die de Italiaanse spaarders hebben benadeeld ‘voor lange tijd achter de tralies zien’. Maandag gaf hij dan te kennen de Banca d’Italia de controle over de Italiaanse GOUDRESERVES te willen ontnemen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

GOUDRESERVES van Kazachstan naar 350 ton

De GOUDRESERVES van Kazachstan zijn in december gestegen naar 350 ton. De centrale bank van Kazachstan voegde de afgelopen 6 jaar goud toe aan haar reserves. Goud dient voor veel landen als anker in het monetaire systeem, ondanks dat er geen officiële koppeling is van goud aan een valuta.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Video: Welke landen hebben de grootste goudvoorraden?

Welke landen hebben de grootste goudvoorraden? Via de website van de World Gold Council kunt u iedere maand een lijst opvragen met de actuele voorraden, maar een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Op YouTube kwamen we de volgende video tegen, die de GOUDRESERVES van een aantal landen naast elkaar zet.

[VIDEO]

Lees verder op GoudStandaard.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs