Nieuws / Artikelen met het woord

munt

2938 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Er zijn al voor $30 miljard cryptoMUNTen. Deze worden het meeste gebruikt

Bitcoin was de eerste digitale cryptoMUNT die echt doorbrak. Sindsdien is de interesse in cryptoMUNTen alleen maar geëxplodeerd. Volgens CoinMarket zouden er momenteel meer dan 700 cryptoMUNTen circuleren over heel de wereld. Samen hebben alle cryptoMUNTen een marktwaarde van bijna $30 miljard.

Hoewel dit een aanzienlijke marktwaarde is voor zo’n jonge sector, komt het grootste deel ervan op naam van slechts enkele MUNTen. Bitcoin is veruit de grootste cryptoMUNT en neemt 2/3 voor zijn rekening met een marktwaarde rond de $20 miljard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Amerikaanse schuld blijft gevaarlijk stijgen (IMF)

De Verenigde Staten zijn al decennia lang de belangrijkste economie ter wereld. Dit door tal van factoren waarbij de Amerikaanse MUNT, de dollar de wereldMUNT bij uitstek was en is. Wat echter vaak over het hoofd gezien wordt is de enorme schuld opgebouwd door de Verenigde Staten welke enkel beheersbaar blijft door de kracht van de dollar. Het IMF waarschuwt nu echter expliciet voor het oplopen van deze schulden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Gaat de euro echt verdwijnen? Deze experts denken van wel

Sergi Cutillas is een Spaanse econoom die bijzonder opgetogen was toen Spanje mocht toetreden tot de eurozone. Nu is hij niet meer zo blij en wil hij zijn land uit de wurggreep van Europa halen. En Cutillas is niet alleen. 1 op 4 Europeanen is tegen de euro en sommige experts denken dan ook dat de euro in de toekomst zal verdwijnen.

Volgens een onderzoek van de Europese Unie wil 25% van de Europeanen hun oude MUNT terug vanonder het stof halen. De euro moest hét symbool worden van de Europese integratie sinds de 2e Wereldoorlog. Maar de eenheidsMUNT ligt langs alle kanten onder vuur.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Arno Wellens: Zet uw geld om in goud

Volgens Arno Wellens, auteur van het boek Het Euro Evangelie, doen mensen er verstandig aan een deel van hun vermogen van de bank te halen en goud te kopen. Hij ziet de toekomst voor de Europese MUNTunie somber in, omdat volgens hem het gevoel van solidariteit ontbreekt om de euro in stand te houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Een van de grootste pessimisten van het Pond verandert van mening

Theresa May verraste afgelopen dinsdag vriend en vijand door vervroegde verkiezingen aan te kondigen. Ze wil dat op 8 juni de Britten naar de stembussen gaan om een nieuwe regering te kiezen. Ondanks het feit dat haar Conservatieve Partij in de peilingen er goed voorstaat, blijft dit toch wel een grote gok.

Recent kwam er ook een verrassende draai bij een van de grootste pessimisten van het Britse pond. Deutsche Bank is sinds de uitslag van het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk al negatief gestemd over de toekomst van de Britse valutaMUNT, maar daar kwam recent dus een verandering in.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$