EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord munt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord MUNT

Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Dit is hoe u gespreid in cryptocurrencies kunt beleggen

Door je beleggingen te spreiden, verdeel je het risico, en jawel: dit kan ook als je in cryptocurrencies investeert. Althans, als we de studenten van de Italiaanse universiteit Bocconi mogen geloven, verenigd in de Bocconi Students Investment Club. Het lijkt een open deur intrappen, maar dat is het toch net niet. Omdat crytoMUNTen nog geen tien jaar bestaan (een miniem bliepje in de eeuwenlange geschiedenis van beleggingen), is de studie ervan nog veelal onontgonnen terrein. Hoe kan je op een gespreide manier in cryptocurrencies belggen? Een artikel uit 2017 is zeker lezenswaard. Het biedt stof tot serieus nadenken over crypto investments. We gaan er wel nog een snuifje uit eigen beleggerservaring aan toevoegen om te komen tot een mélange die uw (crypto) rendement omhoog kan tillen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Lage volatiliteit Bitcoin signaleert bodem

Volgens Blue Line Futures president Bill Baruch heeft de prijs van Bitcoin zo goed als een bodem bereikt. De volatiliteit van ’s werelds grootste cryptoMUNT staat op het laagste niveau in meer dan een jaar. Dit signaleert een bodem, al wil dat niet zeggen dat de prijs nu in een keer weer fors hoger kan.

Een bodem is een proces, geen prijs, zegt Bill Baruch. De fors lagere volatiliteit wijst erop dat het verkoopgeweld stilaan uitgeput geraakt. Het bodemproces kan nu beginnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

De geschiedenis en het ontstaan van bitcoin

Bitcoin is de populairste cryptocurrency en is opgebouwd met blockchain-technologie. Maar hoe is de digitale MUNT eigenlijk ontstaan?

Voor het ontstaan van bitcoin moeten we zo’n tien jaar terug in de tijd. (Hoe bitcoin precies werkt, wordt hier uitgelegd.)

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Goldman Sachs CEO: “It’s too arrogant to say bitcoin won’t have a future”

De CEO van Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, bezit geen digitale MUNTen. Dat zei hij dinsdag tijdens een discussie in ‘The Economic Club of New York’. Maar dat wilt niet zeggen dat hij een afkeer heeft van crypto. Hij beweerde zelfs dat cryptoMUNTen een toekomst hebben in het huidige financiële systeem. Het zou de volgende stap kunnen zijn richting een nieuwe methode.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Luchthaven Schiphol zet automaat om euro's te wisselen voor bitcoin en ethereum

Reizigers op Schiphol die kort voor vertrek hun laatste euro’s kwijt willen, kunnen deze voortaan inwisselen voor cryptoMUNTen bitcoin en ethereum. Op de luchthaven is als proef een ‘bitcoin-automaat’ neergezet. Schiphol is naar eigen zeggen de eerste Europese luchthaven die deze dienst aanbiedt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs