Nieuws / Artikelen met het woord

munt

3083 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Online gokindustrie omarmt de Bitcoin

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto Bitcoin creëerde, 's werelds populairste cryptocurrency.

Hoewel alles begon met een rustige start, waar Bitcoin niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele MUNTeenheid nu ook mainstream te worden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Vraag naar beleggingsgoud neemt toe in China

De vraag naar gouden MUNTen en goudbaren was in het derde kwartaal van dit jaar hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar, wat vooral te danken is aan een sterk toegenomen vraag vanuit China. Dat schrijft de World Gold Council in haar nieuwste kwartaalrapport dat deze week werd vrijgegeven. Chinese consumenten kochten in het derde kwartaal van dit jaar 64,3 ton aan beleggingsgoud, een toename van 57% ten opzichte van een jaar geleden en het op één na beste kwartaal ooit gemeten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Markttoezichthouders waarschuwen voor ICO’s en cryptoMUNTen

De stijgende populariteit van digitale MUNTen en ICO’s zorgt voor verhoogde nieuwsgierigheid bij beleggers en investeerders maar het trekt ook de aandacht van controlerende instanties, zoals bijvoorbeeld de Belgische beurswaakhond FSMA en de Europese toezichthouder ESMA. Zij waarschuwen namelijk voor de risico’s die gepaard gaan met investeringen in initial coin offerings (ICO’s).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Bitcoin en bitcoin cash verwikkeld in ‘broederstrijd’

Op 8 november bereikte de BTC een recordhoogte van 7.800 dollar maar de koers is ondertussen 22 procent gedaald terwijl de koers van de bitcoin cash ontzettend hard explodeert. Enkele dagen geleden nog ‘maar’ 650 dollar waard en nu al meer dan verdubbeld in waarde, de koers bereikte zelfs een piek van 2660 dollar. Er beweegt wat tussen beide cryptoMUNTen, zoveel is duidelijk!

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

De grote ‘Bitcoin’-bubbel?

Vele signalen wijzen erop dat het verhaal van de bitcoin een nieuwe fase is ingegaan. Dat blijkt uit de toenemende aandacht die online en in de bredere wereld aan de virtuele MUNT wordt besteed.

Dat staat in een column van het magazine The Economist. Er wordt echter gewaarschuwd dat die nieuwe fase in een bubbel en een instorting van de markt dreigt te zullen uitmonden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$