EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord munt.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Is dit hét moment om te terug te beleggen in altcoins?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een Blockchain, Crypto en Digital Asset Hedge Fund – bekijkt in een serie tweets of het interessant is om nu te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptoMUNTen om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen. Wie veel geld wil verdienen, kan deze cyclussen best juist volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

Nederlandse wereldprimeur: de EcoCoin beloont duurzaam leven!

Een wereldprimeur van eigen bodem: morgen, op 20 april 2018, wordt een nieuwe Nederlandse cryptoMUNT gelanceerd. Hier vindt u alle praktische informatie om er als eerste bij te zijn. De EcoCoin (ECO) wordt ’s werelds eerste crypto die mensen beloont voor duurzaam leven. Uitvinders zijn de mensen achter Next Nature Network, kijk ook op www.nextnature.net. Bedoeling is een alternatief waardesysteem te creëren ‘waarin economie en ecologie beter met elkaar in balans zijn’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

IMF-topvrouw: “Crypto gaat ons spaar- en betaalgedrag veranderen”

De toon van het Internationale Monetaire Fonds inzake cryptoMUNTen is precies wat zachter geworden. Topvrouw Christine Lagarde sprak voorheen altijd over illegale praktijken die gepaard gaan met crypto maar onlangs zei ze dat de technologie ook grote voordelen heeft. Ze is er van overtuigd dat onze manier van sparen en betalen in de nabije toekomst zal veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Binnenkort een nieuwe zilverrally?

De zilverprijs noteert op dit moment haast onveranderd ten opzichte van de slotstand van 2017. In tegenstelling tot goud wist zilver de afgelopen weken niet te profiteren van de spanningen in de wereld. Toch is dat geen gegronde reden om zilver af te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

4 ideeën om te profiteren van een Crypto Crash

Een jaar geleden begon een ongezien spektakel dat beleggers in cryptoMUNTen honderden tot duizenden procenten winst opleverede in enkele maanden. Aan dit sprookje kwam begin dit jaar abrupt een einde. Reden: zo werken de financiële markten nu eenmaal. Echter met deze 4 ideeën kan je een perfecte comeback maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs