Nieuws / Artikelen met het woord

munt

3051 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Britse pond zet herstel in maar onzekerheid blijft

Het Britse pond heeft het moeilijk door de politieke en financiƫle onzekerheid omtrent de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Sinds begin vorig jaar is de waarde van de Britse eenheidsMUNT flink gedaald, van 1,40 euro naar 1,09 euro. De bodem lijkt echter bereikt te zijn, de afgelopen weken is het pond omhoog geschoten richting herstel, maar de vooruitzichten blijven echter onzeker.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Chinese bitcoinbeurs stopt ermee: waarde cryptoMUNT keldert

De bitcoin is vandaag opnieuw sterk in waarde gedaald. In vijf dagen is ruim een derde van de marktwaarde verdampt. BTC China, een van de grootste Chinese handelsplatforms voor het digitale betaalmiddel, liet weten dat het de handel eind deze maand onder druk van de overheid staakt.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Bijna 40 miljard verdampt uit virtuele MUNTen

De afgelopen zeven dagen is er voor in totaal bijna $40 miljard aan waarde uit de markt van virtuele MUNTen verdampt. Alle 866 virtuele MUNTen die de website Coinmarketcap volgt hebben bij elkaar op dit moment een waarde van ongeveer $103 miljard, terwijl dat begin deze maand nog meer dan $140 miljard was.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Russische centrale bank: Virtuele MUNTen zijn piramidespel

De markt van virtuele MUNTen en zogeheten initial coin offerings (ICO's) is als een financieel piramidespel dat op ieder moment in elkaar kan storten. Dat zei plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank Dmitry Skobelkin tijdens een bijeenkomst voor bankiers in Sochi.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Ook Venezuela wil olie in euro afrekenen

In reactie op de Amerikaanse sancties heeft Venezuela besloten om olie voortaan niet meer in dollars, maar in euro’s af te rekenen. De grootste olieproducent van Venezuela heeft handelaren opgeroepen nieuwe bankrekeningen in euro’s te openen en hun volledige cash positie om te zetten naar de Europese MUNT. Met deze maatregel probeert Venezuela de sancties te omzeilen die de toegang tot het Amerikaanse banksysteem blokkeren en die het voor oliebedrijven in Venezuela nog lastiger maken om zaken te doen met de Verenigde Staten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$