EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
20
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
16
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord yuan.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord YUAN

Geplaatst op: zondag 9 december 2018

ABN Amro verwacht stijging goudprijs in 2019

De ABN Amro verwacht dat de goudprijs de komende twee jaar zal stijgen, omdat het edelmetaal zal profiteren van een zwakkere dollar en toenemende vraag vanuit China. In een nieuw rapport spreekt analiste Georgette Boele haar verwachting uit dat de Chinese YUAN zal stijgen, waardoor de koopkracht van de bevolking daar zal toenemen. Dat zal een impuls geven aan de goudprijs, omdat China de belangrijkste afzetmarkt is voor het edelmetaal.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Handelsoorlog of niet, de Chinese YUAN wordt steeds relevanter

Volgens marktkenners is één ding duidelijk, de Chinese YUAN is op weg om een wereldwijd zwaargewicht te worden, met of zonder handelsoorlog. Dat komt omdat China zich steeds meer openstelt voor buitenlandse bedrijven en dus wordt de handel in YUAN belangrijker.

Strategen en economen zijn het er vrijwel over eens, de Chinese YUAN wordt steeds belangrijker op het wereldtoneel vermits China zijn deuren meer openstelt en meer geneigd is om handel te drijven met andere landen. Daardoor wordt de YUAN een belangrijke eenheidsmunt in het financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Verenigde Staten vinden geen bewijs voor koersmanipulatie door China

De Amerikaanse president Donald Trump beschuldigde China van koersmanipulatie van de YUAN, maar heeft daar geen bewijs voor gevonden.

Volgens Trump zou China de valutawaarde kunstmatig laag houden om de export te stimuleren. Daar is echter geen bewijs voor gevonden, schrijft het Amerikaanse ministerie van Financiën in een rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Kredietbureau waarschuwt voor 'reusachtige' Chinese schuldenberg

Kredietbeoordelaar S&P waarschuwt voor een enorme schuldenberg van 40 biljoen YUAN (5 biljoen euro)  die lokale overheden in China in de loop van jaren hebben opgebouwd en niet op hun balansen staat.

Mogelijk is er zelfs meer schuld afgesloten, schrijft analist Gloria Lu in een rapport van S&P. "De potentiele hoeveelheid schuld is een ijsberg met reusachtige kredietrisico's."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Chinese YUAN kan nog eens 10 procent in waarde dalen

De Chinese eenheidsmunt kan nog eens met 10 procent kelderen tegenover de dollar als de Verenigde Staten van Amerika de importheffingen blijven verhogen. De huidige heffingen zorgen voor een neerwaartse druk, van zodra deze verhoogd worden eind dit jaar, zal de YUAN verder kunnen dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs