EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 18 artikelen gevonden met het woord BNP.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BNP

Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Harde Brexit heeft harde gevolgen voor Nederland

Het IMF waarschuwt dat Nederland het hardst getroffen land zal worden van de hele Europese Unie, in geval van een harde Brexit. De grootste verliezer van een no-deal uitstap van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie zal wel op de eerste plaats overigens het Verenigd Koninkrijk zelf worden. Dan volgt Ierland, wat natuurlijk heel logisch is. Daarna volgt Nederland als grootste verliezer. Het zou ons land meer dan 1% van het Bruto Nationaal Product (BNP) kosten. Zeg maar alles wat we met z’n allen produceren in een jaar. Het VK zal maar liefst 4% verliezen. Het Internationaal Monetair Fonds concludeert zelfs: er zijn géén winnaars, slechts verliezers, of de Brexit nu ‘hard’ of ‘zacht’ zal worden. Ja die Britten hebben er véél voor over om ‘ons’ te verlaten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Boete van 90 miljoen dollar voor Franse bank BNP Paribas

BNP Paribas, de grootste bank van Frankrijk, moet in de Verenigde Staten een boete betalen van 90 miljoen dollar (72 miljoen euro) voor manipulatie van valutakoersen.

BNP beloofde volledig mee te werken aan het aanhoudende onderzoek naar frauduleus gedrag door handelaren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Banken betaalden 321 miljard dollar aan boetes sinds 2007

Financiële instellingen hebben sinds het uitbreken van de financiële crisis exact 10 jaar geleden ruim 150 miljard dollar aan boetes betaald in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit berekeningen van de Britse zakenkrant Financial Times.

Exact 10 jaar geleden – op 9 augustus 2007 – blokkeerde de Franse bank BNP Paribas de toegang alle fondsen die waren blootgesteld aan zogenaamde ‘rommelkredieten’. Velen zagen daarin het startsein van een crisis die de ganse wereld in haar val zou meesleuren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Boete van 214 miljoen euro voor BNP Paribas in VS

BNP Paribas moet in de Verenigde Staten een boete betalen van 246 miljoen dollar (214 miljoen euro) wegens manipulatie van valutakoersen. De Franse bank heeft daarover een schikking getroffen met de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

Olieprijs blijft onder druk staan volgens BNP Paribas

BNP Paribas verlaagde haar prognoses voor de olieprijs. De markt had meer verwacht van de OPEC en de productiebeperking van het kartel wordt tegengegaan door capaciteitsverhogingen in andere landen.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs