EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 15 artikelen gevonden met het woord BNP.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BNP

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

BNP Paribas helpt omstreden detentiecentra VS mee financieren”

In de VS zijn detentiecentra en privaat uitgebate gevangenissen een miljarden­business.

Uit documenten die zijn ingediend bij de Amerikaanse ­financiële toezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) blijkt dat BNP Paribas al jaren commerciële banden heeft met GEO Group.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

BNP Paribas Fortis: 140 robots namen al 100 jobs in

BNP Paribas Fortis kondigde vorige week aan tegen eind 2021 zo’n 40% van zijn bankkantoren te zullen sluiten. Daarbij zullen ruim 2.200 banen verdwijnen, ‘zoveel mogelijk via natuurlijk verloop en via plannen voor vrijwillig vertrek ‘. De afbouw komt er omdat klanten steeds minder vaak hun kantoor binnenstappen, zegt CEO Max Jadot in de weekendedities van de kranten De Tijd en L’Echo.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Bulgaarse bende kraakt safes, bank weigert vergoeding: “40.000 euro in kluis gestopt. En plots was het weg”

40.000 euro spaarcenten van zijn grootmoeder stopte Brusselaar Alain Talloen in januari 2013 in een bankkluisje bij BNP Paribas Fortis. Elf maanden later bleek het geld spoorloos verdwenen. “Het werk van een Bulgaarse dievenbende”, vertelt Alain, die zelf nog 5 andere slachtoffers in het Brusselse traceerde en nu ook Vlaamse gedupeerden hoopt te vinden. “Want de bank trok zijn beloofde compensatie in en samen staan we sterker.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

BNP Paribas Fortis bevestigt dat 800 à 1.000 banen op de helling staan

Bij grootbank BNP Paribas Fortis staan de komende drie jaar 800 à 1.000 banen op de helling. Dat bevestigt de bank, die zegt dat dat zal gebeuren zonder naakte ontslagen. Met de christelijke en socialistische bediendebonden werd een principieel akkoord bereikt over een verlenging van de tewerkstellingsgarantie en een verlenging van de arbeidstijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Overheidsschulden: $66 trillion oftewel 80 procent van wereld BNP

Er hangt een donkere wolk boven de wereldeconomie en ze heet: DEBT! Schulden, schulden, zo ver het oog reikt… De schulden van alle overheden ter wereld bedragen einde 2018 in totaal $66.000 miljard dollar. Een verdubbeling tegenover 2007. Daarvan nemen alleen reeds de VS een derde voor hun deel.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs