EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: donderdag 21 november 2019

OESO: Groei wereldeconomie op het laagste pitje sinds economische CRISIS

De wereldeconomie zal dit jaar de kleinste groei vertonen sinds de economische CRISIS, schrijft de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) donderdag in een rapport. OESO verwacht dit jaar een groei van 2,9 procent, in september werd nog 3 procent groei verwacht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2019

Gaat de bankensector na 10 jaar eindelijk uitbreken?

Tijdens de afgelopen 10 jaar is de bankensector voor een groot deel veranderd. De financiële CRISIS heeft geleid tot strenge regels voor banken. Daarnaast zijn tal van banken als gevolg van de bankenCRISIS ten onder gegaan. Ruim 10 jaar later lijkt de bankensector aan de vooravond te staan van een historische uitbraak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 november 2019

'Hongkong voor het eerst in tien jaar in recessie'

Het stadsbestuur van Hongkong verwacht dat de economie van de metropool voor het eerst sinds de financiële CRISIS zal krimpen.

De politieke onrust in Hongkong zal volgens het stadsbestuur een belangrijke oorzaak zijn voor de economische krimp van 1,3 procent ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2019

Hongkong stevent af op eerste recessie in tien jaar door door protesten

De regering van Hongkong verwacht omwille van het escalerende protest in de Chinese stadstaat een diepe recessie. In 2019 verwacht Hongkong een krimp van de economie met 1,3 procent ten opzichte van vorig jaar. Tot nu toe lag de verwachting op een minus van 0,1 procent. Het zal hoe dan ook de eerste economische krimp in Hongkong zijn sinds de financiële CRISIS van zowat tien jaar geleden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

Goudprijs 2020: wat gaat het gele edelmetaal doen?

De goudprijs steeg in 2019 naar het hoogste punt sinds 2013. Menig een is al bezig met de goudprijs in 2020, maar we kijken eerst even terug. Een periode lang bleef de koers boven de $1500 per troy ounce (31,1 gram) in 2019. De laatste week zakte de goudprijs weer weg en op moment van schrijven noteert de goudkoers zo rond de €1.450,-. Op onderstaande grafiek is duidelijk te merken hoezeer het gele edelmetaal aanvoelde dat in 2007/2008 onderhuids iets broeide in de wereldeconomie. Het was het prille begin van wat we achteraf de KredietCRISIS gingen noemen. Na een forse daling tot zo’n 1100 dollar, is een nieuwe opwaartse trend ingezet, waar we ons vooralsnog in bevinden.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs