EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Contant geld wordt inmiddels gezien als alternatief spaarmiddel

De aanhoudend lage rente en voortdurende inflatie doen spaarders omzien naar alternatieven. Van de bank naar de oude sok? Sinds het uitbreken van de financiële CRISIS in 2008 hebben centrale banken de rente drastisch verlaagd om de economie weer op gang te krijgen. Bijna tien jaar later staat de rente nog steeds op een dieptepunt, wat betekent dat er in een nieuwe CRISIS weinig speelruimte is om de rente verder te verlagen. Zou er op korte termijn een nieuwe CRISIS uitbreken, dan zullen we waarschijnlijk geconfronteerd worden met een negatieve rente.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Slechts 20% van de activaklassen noteert in het groen dit jaar

Het zijn spannende tijden op de financiële markten. En dat blijkt ook wel uit de harde cijfers. Alleen tijdens de stagflatieperiode van de jaren zeventig en de wereldwijde financiële CRISIS hebben zoveel activaklassen in een jaar een negatief rendement gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 november 2018

Italië too big to fail: Gaan we Italië steunen?

Weer het bekende politieke gedraai van een minister. Altijd om de hete brij heen en voorzichtig verklaren dat er beslist geen sprake is van een CRISIS. Italië is too big to fail. In de onderstaande alinea uit het interview in de Telegraaf valt op te maken dat ie zeer bezorgd is over de situatie in Italië maar dat deze niet te vergelijken is met die van Griekenland eerder.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

Nederland wil grotere rol voor Europees noodfonds ESM

"Landen hebben de verantwoordelijkheid om zich te houden aan de Europese afspraken over begrotingstekorten en staatsschulden. Maar als het toch fout gaat, is het belangrijk om de CRISIS zo goed mogelijk op te vangen. Snel en adequaat handelen zal de impact beperken", zegt minister Wopke Hoekstra van Financiën.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

CRISIS huizenmarkt is gevolg van politieke keuzes

In een aflevering van Cafe Weltschmerz praten David Hollander en Cody Hostenbach over de Nederlandse huizenmarkt. Steden overal ter wereld hebben te maken met groeiende woonproblematiek. Betaalbaarheid en toegankelijkheid van wonen staan onder druk. In Nederland raakt vooral Amsterdam losgezongen van de rest van het land. De Amsterdamse woonCRISIS is niet alleen het gevolg van de populariteit van de stad, maar ook van politieke keuzes, betoogt stadsgeograaf Cody Hochstenbach.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs