EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Jerome Powell: bedrijfsschuld op hoogste niveau ooit, maar geen 'direct' risico voor het financiële systeem

Jerome Powell gaf op maandag een toespraak in Florida. Hierin stelde de voorzitter van de Fed dat de bedrijfsschuld in Amerika op het hoogste niveau ooit noteert. Maar het vormt geen direct gevaar voor het financiële systeem, stelt Powell.

In de speech beoordeelde Powell de huidige risico’s in het financiële systeem die tot de financiële CRISIS van 2008 leden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

‘Indiase Warren Buffett’: India zal een enorme economische expansie tegemoet gaan

De Indiase miljardair Rakesh Jhunjhunwala is zeer optimistisch over de toekomstige economische groei van zijn land. De afgelopen jaren waren economisch lastig voor India. Maar nu kan het land zich volgens de superbelegger opmaken voor een enorme economische expansie.

India kende de afgelopen jaren een bankenCRISIS, te weinig investeringen en belangrijke hervormingen. Een van deze was de demonetisatie van alle 500 en 1.000 rupee biljetten. Hierdoor wilde de Indiase overheid de criminaliteit aanpakken. Maar dit had op de korte termijn negatieve effecten op de reguliere economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Waarom blijft de dollar zo dominant?

Al voor het uitbreken van de kredietCRISIS in 2008 schreef men over de val van de dollar. Met een enorme en alsmaar oplopende staatsschuld en een onverantwoord fiscaal en monetair beleid zou de wereld uiteindelijk haar vertrouwen in deze munt verliezen. Toch liep het allemaal anders, want ruim tien jaar na de CRISIS is deze valuta nog steeds de wereldreservemunt. Sterker nog, in bepaalde opzichten is de dollar momenteel nog groter dan tien jaar geleden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Wereldhandel stort in tot op niveau van de financiële CRISIS

De escalatie van de handelsoorlog tussen de VS en China dreigt een einde te maken aan de heropleving van de wereldeconomie en aan een decennium van economische groei. Dat schrijft het persagentschap Bloomberg en de stelling wordt onderschreven door tal van economen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Wereldhandel richting depressie niveau!

De ‘global trade’ of wereldhandel is reeds sinds 2018 fors in volume aan het afnemen. Dat is des te verontrustender omdat in die neerwaartse trend de escalerende handelsoorlog tussen de VS en China nog niet is vervat. Aan de oppervlakte van het economische en handelsleven is nog weinig te merken van deze achteruitgang. Dat is heel anders voor wie zich in de keiharde cijfers verdiept. De wereldhandel zit ei zo na op het niveau van 2008/2009. Toen ook moesten de gevolgen van de recessie/depressie nog gevoeld worden. Later gingen we die de KredietCRISIS noemen. Benieuwd welke naam de waarschijnlijk komende CRISIS zal krijgen?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs