EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Amerikaans begrotingstekort loopt verder op…

Tijdens de verkiezingscampagne in 2016 liet Donald Trump meermaals weten dat hij het begrotingstekort zou terugdringen indien hij president van de VS zou worden. Deze beloftes heeft Trump echter niet kunnen waarmaken. Onder zijn leiding is het begrotingstekort tijdens de afgelopen twee jaar alleen maar verder opgelopen. En de verwachting voor dit jaar ziet er ook dramatisch uit.

Volgens het Congressional Budget Office (CBO), de Amerikaanse rekenkamer, kan het Amerikaanse begrotingstekort aan het einde van dit jaar uitkomen boven de grens van 1 biljoen dollar. Eerder was de verwachting dat die grens pas in 2022 overschreden zou worden. Mocht het Amerikaanse begrotingstekort boven de magische grens van 1 biljoen dollar uitkomen, dan zou dat de eerste keer zijn sinds het jaar 2012. In de periode 2009-2012 kwam het begrotingstekort jaarlijks boven die grens uit en dat was voornamelijk te wijten aan de financiële CRISIS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Een megakredietCRISIS nadert

Het is een kwestie van analyseren en alle economische achtergrondberichten in de gaten houden. Juist op de achtergrond spelen zich de zaken af die er toe doen. Op de voorgrond zien we de berichten vanuit de mainstream media waarin meestal economische voorspoed wordt aangekondigd. Misschien soms met een waarschuwend vingertje, maar altijd wijzend op het handelen van centrale banken die ons monetaire systeem bewaken. Met andere woorden, we kunnen rustig gaan slapen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2019

Financiële markten zijn weer nerveus, wat is er aan de hand?

Een bekende uitspraak van econoom John Maynard Keynes is dat markten langer irrationeel kunnen zijn dan jijzelf solvabel. Anders gezegd, het is nogal lastig om financieel voordeel te halen uit het precies voorspellen van een financiële CRISIS. Toch zijn er signalen die iets zeggen over het naderen van zo’n omslag. En die wijzen sinds begin 2018 op toenemend gevaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

Ook levenstevredenheid is een slachtoffer van financiële CRISISsen

Financiële CRISISsen kunnen niet alleen materieel een verwoestende impact hebben. Deze problemen hebben vaak ook een negatieve impact op de individuele levenstevredenheid. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg en het Leibniz-Institut für Wirtschaftsforschung Halle, gebaseerd op een analyse van de recente economische CRISIS in een aantal Europese landen. Daarbij hebben de onderzoekers ook vastgesteld dat vooral de zwakkere bevolkingsgroepen zwaardere psychische gevolgen dragen van zware economische CRISISsen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Gratis geld: symptoom van diepe CRISIS van het kapitalisme

Dat is de conclusie die nl.express.live business trekt uit de economische stand van zaken in het Westen anno 2019. Omdat de rente in Europa zo laag staat dat je moet betalen om geld te mogen parkeren. Omdat dit a.h.w. ‘gratis geld’ de beurzen blijft voeden en aandelen niet meer om fundamentele redenen stijgen. ‘Dat gratis geld een symptoom van een diepe CRISIS van het kapitalisme en gerelateerde deflatoire krachten is, hoort men liever niet. Op de beurs geldt enkel de korte termijn.’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs