EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

'Problemen Venezuela voelbaar op wereldwijde oliemarkt'

De problemen in Venezuela zijn voelbaar op de wereldwijde oliemarkten. Het land pompt als gevolg van de diepe economische CRISIS steeds minder olie omhoog.

Deze aanhoudende productiedaling zal bijdragen aan het wereldwijde leveringstekort dat later dit jaar wordt voorzien, zegt internationaal energieagentschap IEA donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Oud-toezichthouders waarschuwen: "Nieuwe CRISIS ligt op de loer"

Beleggers, huizenkopers, consumenten, bedrijven en overheden nemen veel te veel risico's. De kiem voor een nieuwe financiële CRISIS wordt alweer gelegd, maar niemand weet precies hoe het gevaar zich zal manifesteren. Dat zeggen de Nederlandse oud-toezichthouders Hans Hoogervorst en Nout Wellink in de krant De Telegraaf. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

10 jaar na de financiële CRISIS zijn er onregelmatigheden bij 40% van bedrijfsaudits

“De frequentie van de problemen die door de Ifiar werden vastgesteld zijn bijzonder verontrustend,” zegt accountingexpert Prem Sikka, emeritus professor aan de Essex University. "Er zijn een hele reeks problemen en er is geen eenvoudige oplossing. De hele industrie is rijp voor hervorming. Het is echter de vraag of daarvoor ook voldoende politieke wil bestaat.”

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Federal Reserve zal zelf voor nieuwe financiële CRISIS gaan zorgen

In een recent artikel van de hand van Lance Roberts van Real Investment Report, een graag geziene gast op diverse financiële nieuwskanalen in de V.S. als de Wall Street Journal, CNBC, New York Times, Bloomberg etc. stond in de onderstaande kop van zijn laatste artikel deze “vlammende” waarschuwing afgedrukt. Hij is al lang niet meer de enige. Zo ook Bill White, OECD Chairman, David Stockman, voormalig Budget Director onder president Reagan, de Bank of America alsmede de Federal Reserve zelf die met de “broodnodige” renteverhogingen hun hart beginnen vast te houden. De Fed zou zelf zomaar voor een nieuwe financiële CRISIS kunnen gaan zorgen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Balansen centrale banken wereldwijd gestegen naar $21 biljoen

De centrale banken wereldwijd hebben inmiddels meer dan 20 biljoen dollar ( ofwel 20.000 miljard ) op de balansen staan. In het jaar 2000 was dat nog $3 biljoen. Toen de CRISIS uitbrak in 2008 was dit ongeveer verdubbeld. In de afgelopen tien jaar is daar dus nog zo’n 12 biljoen bijgekomen. In de afgelopen jaren in de tendens doorgezet, behalve bij de Federal Reserve.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs