EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Max Blumenthal geeft toelichting over Venezuela bij de Verenigde Naties

Max Blumenthal van The Grayzone Project werd onlangs uitgenodigd bij de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties om een toelichting te geven op de situatie in Venezuela. Tijdens deze sessie deelde hij zijn eigen ervaringen over de CRISIS in het land. Ook noemde hij een aantal voorbeelden van van desinformatie over de CRISIS in Venezuela die de laatste tijd door de Westerse media zijn verspreid.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Waarom banken uiteindelijk zullen verdwijnen

De financiële CRISIS van 2008 is niet veroorzaakt door deregulering maar door de informatica. Dat staat te lezen in het boek ‘The End of Banking’ van Jonathan McMillan. Die schrijft dat de banken in het industriële tijdperk hun rol speelden, maar vandaag – in het tijdperk van het internet – onmogelijk nog te controleren zijn. Daarom moet een volledig nieuw en gedecentraliseerd financieel systeem worden bedacht, waarbij de banken zoals we die vandaag kennen verdwijnen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

'Lonen stegen in februari het hardst sinds financiële CRISIS'

De gemiddelde loonstijging in februari lag op 2,78 procent, het hoogste punt sinds de financiële CRISIS van tien jaar geleden. Dat schrijft werkgeversorganisatie AWVN donderdag.

De loonstijging ligt ook hoger dan het gemiddelde van vorig jaar. In 2018 lag de gemiddelde loonafspraak nog op 2,34 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

We staan op de rand van een wereldwijde economische CRISIS

Deze waarschuwing is de zoveelste van die aard, van tal van personaliteiten. En ook de zoveelste van één man. Een invloedrijk en bijzonder veelzijdig man. Jacques Attali (1943, Algiers) kent inderdaad een maatschappelijk zeer brede carrière tot op vandaag, maart 2019. Hij is of was ingenieur, leraar wiskunde, dirigent, ambtenaar, schrijver, politicus, adviseur van tal van landen en Franse presidenten. En boven alles een gerespecteerd econoom. Attali uit zijn bezorgdheid exclusief in de Franstalige Belgische krant l’Echo. Deze benoemt hem als niet minder dan ‘l’un des hommes les plus influents d’Europe‘. Dan kunnen we hier maar best de nodige aandacht aan besteden?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Waarom geven we belastingvoordelen aan mensen die privé-jets kopen?

De privé luchtvaart kreeg van de wereldwijde financiële CRISIS zware klappen. Zowel bedrijven als particulieren probeerden immers hun kosten te beperken. Inmiddels laat de sector echter opnieuw een sterke groei optekenen. Daarvoor kunnen volgens het magazine The Economist diverse redenen worden geciteerd. Onder meer de introductie van nieuwe boekingsdiensten en platformen voor gedeeld gebruik hebben de interesse in privé-jets opnieuw doen stijgen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs