EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crisis.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRISIS

Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2019

Wereld lijkt met open ogen in volgende CRISIS te lopen

De wereldwijde risico's nemen toe, maar de wil om de dreigingen collectief aan te pakken, brokkelt af. Overal in de wereld roepen partijen op om de controle terug in eigen handen te nemen. Dat zegt een rapport van het World Economic Forum, gebaseerd op een enquête bij ongeveer duizend experts en besluitvormers. Het rapport waarschuwt voor minder gunstige economische vooruitzichten en verslechterende geopolitieke omstandigheden.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

De euro is jarig, maar een feest is het niet: “Ik weet niet of de euro een volgende grote CRISIS kan weerstaan”

Lage rente, lage inflatie en behoorlijke economische groei. De euro heeft de deelnemende landen in de twintig jaar die de munt bestaat veel goeds gebracht. Maar het voortbestaan van de munt is niet gegarandeerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Draait de groeivertraging in de EU uit op een heuse recessie?

[...]

“De wereld wordt geconfronteerd met diverse economische knelpunten,” aldus de Financial Times. “Tekenen van problemen in China en de Verenigde Staten gaan gepaard met toenemende aanwijzingen van zwakte in de eurozone, die zich ook slechts relatief langzaam van de wereldwijde financiële CRISIS heeft hersteld."

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Financiële CRISIS nog steeds voelbaar bij Europese bankaandelen

Bankaandelen waren in de jaren 2005, 2006 en 2007 ‘musthaves’ voor beleggers. Deze bankaandelen wisten gigantische rendementen te produceren. Helaas liep uiteindelijk het beursfeestje bij deze aandelen af met een gigantische kater. Het doek viel voor de financiële sector en dat kostte Lehman Brothers zelfs de kop. En de financiële CRISIS is nu nog steeds goed voelbaar.

De bankensector heeft het nog steeds erg moeilijk. Door de strengere regelgeving kunnen banken minder risico nemen. En door deze regels is het voor banken moeilijk om nog winsten te realiseren zoals die voor het uitbreken van de financiële CRISIS werden bereikt. Daarnaast lijden de Europese banken onder de historisch lage rentestand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Trump gebruikt live tv-toespraak voor pleidooi financiering grensmuur

In een live televisietoespraak heeft president Trump nogmaals gepleit voor een muur op de grens met Mexico. Hij zei dat er een "humanitaire CRISIS" gaande is en herhaalde dat hij 5,7 miljard dollar nodig heeft om immigranten buiten te houden.

[...]

Lees verder op NOS.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs