EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 19 artikelen gevonden met het woord depressie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord DEPRESSIE

Geplaatst op: maandag 2 december 2019

‘We staan aan de rand van een Tweede Grote DEPRESSIE

Daarmee bedoelt bestseller auteur en financieel analist John Mauldin vast niet de weerstoestand. In de zin van ‘Zware regenval met een DEPRESSIE komend vanuit het westen…’ Hoewel dit laatste, toeval of niet, wel klopt. Mauldin refereert naar een conversatie tussen Ray Dalio en Paul Tudor Jones. De miljardair oprichter van een van ’s werelds grootste hedgefondsen, Bridgewater Associates. En een van zijn collega’s in de branche. Tudor Jones is eveneens oprichter van een belangrijk hefboomfonds, Tudor Investement Corporation. Het gesprek kwam op, u raadt het al vanwege de titel van dit stuk, de Grote DEPRESSIE (de jaren ’30 van de vorige eeuw).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

Nieuw onderzoek naar bitcoin reden voor nieuw optimisme

De ‘DEPRESSIE’ fase van de cryptomarkt d.d. november 2019 is vergeleken met soortgelijke situaties uit het tienjarige verleden. Er wordt zoals bekend nog steeds intensief gestudeerd op de grootste en oudste cryptomunt, bitcoin. Zowel inhoudelijk, fundamenteel, als technisch, wat de koers betreft. Het koersverloop van november vertoont opvallende gelijkenissen met de jaren 2013 en 2014/2015. Toen stond BTC aan de vooravond van enorme koersstijgingen. Zal het ditmaal ook zo verlopen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Trendvoorspelller Gerald Celente: over economische recessie en DEPRESSIE

Weer met een glas in de hand en opnieuw in een (hopelijk niet telkens beschonken) jolige stemming. Hij kondigt zo zijn meest recente videoboodschap aan. Trends in the News. (Op 8 november 2019 hier online.) Als altijd bijzonder luister en bekijkenswaardig natuurlijk. Nu nog vrolijk maar straks begint het vloeken en komt de boosheid naar boven. Want Gerald haat profiteurs, leugenaars en manipulators. Dat zal dit slag van lieden dan ook geweten hebben. Rara wie dan meestal als eerste de volle laag krijgt…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2019

Gerald Celente: eerste bedrijf van de tragedie getiteld ‘De Grootste DEPRESSIE

Dat kun je met 99 procent zekerheid inderdaad stellen, wanneer je meer dan 30 jaar ervaring hebt. Met macro economie, beleggen, investeren. Kennis hebt verworven in sociologie, politicologie, de financiële markten en zeker ook de menselijke natuur. Beschikt over een aanzienlijke dosis intelligentie en inzicht. Om niet te zeggen het sine qua non: een solide basis van gezond verstand. Wanneer je dan ook nog correct weet te extrapoleren is dit wat je in oktober 2019 ziet plaatsvinden. Niet de Grote DEPRESSIE maar de Grootste! Watch and learn, this is Gerald Celente:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

De voortekens van een recessie

Het veelvuldige verschijnen van het ‘r’ woord in diverse media is alarmerend. Het ‘d’ woord is gelukkig nog nergens te bespeuren.Dus laat ons niet op de feiten vooruit lopen. De voortekens van een recessie (en niet van een DEPRESSIE) lijken zich wel te manifesteren. Maar welke zijn dat dan wel precies? John King van Inside Politics, een CNN rubriek, toont ze. Watch and learn…

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs