EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 1 artikelen gevonden met het woord eindspel.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EINDSPEL

Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Het EINDSPEL van het globalisme

Er zijn onnoemelijk veel factoren die van invloed zijn op het welzijn van de mens. Datzelfde geldt voor onze gehele samenleving. Hoe gaan mensen met elkaar om en in hoeverre wordt de samenleving beïnvloed door factoren van buitenaf. In principe worden we geleefd door de beslissingen van politiek, overheden, centrale banken en andere beleidsmakers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 mei 2016

FED heeft geen EINDSPEL, markten wel

Stan Druckenmiller laat opnieuw van zich horen.

Stan Druckenmiller laat opnieuw van zich horen.

Paar dagen geleden gaf hij een presentatie op de Sohn Conference en hij heeft niet meteen een positieve boodschap voor de wereld.

“Toen ik in februari 1981 begon met Duquesne, betaalden treasuries op 5 jaar een risicovrije rente van 15%. De reële rente lag tegen de 5%”

Een rente van 15% dwong bedrijven om hun kapitaal wijs te besteden en structurele hervormingen door te voeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 september 2015

Kazakhstan toont wat er gebeuren zal in het EINDSPEL van de valutaoorlog

Sinds China haar munt heeft gedevalueerd is het onrustig in de financiële markten. Al bij al blijft de schade voorlopig nog beperkt. Behalve dan voor Kazachstan…

Sinds China haar munt heeft gedevalueerd is het onrustig in de financiële markten. Al bij al blijft de schade voorlopig nog beperkt. Behalve dan voor Kazachstan…

In de nasleep van de China’s devaluatie zag Kazachstan zich verplicht om haar munt, de tenge, los te koppelen van de dollar en de roebel.

De tenge had een vaste wisselkoers tegenover een mandje van dollars en roebels. Toen die koers werd losgelaten zakte de tenge met 30% in één enkele dag.

En de munt blijft verder dalen, de bevolking van Kazachstan is dan ook wanhopig op zoek naar alternatieven. Met alle gevolgen van dien…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 20 juni 2015

Waar zijn al die miljarden voor Griekenland naartoe? Naar de westerse banken

Nu het EINDSPEL in de Griekse tragedie is ingezet, is het stilaan tijd om de olifant in de kamer te benoemen: waar zijn al die miljarden euro’s heen? Niet naar het Griekse volk, blijkt.

Nu het EINDSPEL in de Griekse tragedie is ingezet, is het stilaan tijd om de olifant in de kamer te benoemen: waar zijn al die miljarden euro’s heen? Niet naar het Griekse volk, blijkt.

De cijfers doen duizelen. In 4,5 jaar tijd werd bijna 250 miljard euro in Griekenland gepompt. Nooit eerder kreeg een land zoveel krediet in zo een korte periode. De vraag waar al dat geld is beland, is dan ook normaal. Maar het is zoals met een olifant in een kamer: iedereen weet dat hij er staat, maar niemand wil het erover hebben.

[...]

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: maandag 16 februari 2015

'Wereldeconomie heeft het EINDSPEL ingezet en wel om deze 4 redenen'

David Stockman werkte als directeur voor het Office of Management and Budget onder president Ronald Reagan. Weinigen begrijpen de globale economie beter dan hij.

Op het financiële blog Peak Prosperity zegt Stockman dat de wereldeconomie de ‘crack-up’ of inzinkingsfase heeft ingezet en wel om deze 4 redenen:

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs