EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord yuan.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord YUAN

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

QE: reeds één vierde van het wereld BNP!

We halen het nogmaals aan. Omdat er zo weinig reactie op kwam. Omdat misschien niet iedereen beseft wat dit betekent. De volle omvang ervan en de consequenties laat doordringen. Of denken sommigen dat Biflatie zomaar wat uit de nek kletst. In ieder geval zijn we ermee terug om dit op uw bord te leggen. Om duidelijk te maken hoeveel aan funny money er reeds is bij gecreëerd. Héél visueel zodat er geen twijfel over kan bestaan, met dank aan auteur Wim Grommen. Dat er anno juni 2020 reeds voor een tegenwaarde van $20 biljoen aan fiatgeld is bij verzonnen. Aan dollars, euro’s, yen, YUAN, ponden et al. Terwijl de wereldeconomie ‘slechts’ $80 biljoen groot is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2020

Bitcoin reageert fel positief op verliezen bij Chinese aandelen

Het was te verwachten dat door het almaar uitbreidende Coronavirus de Chinese beurs aanzienlijk zou dalen op maandag 3 februari 2020. De Shanghai verloor 8,2 procent. Een verlies dat geleden was van 2007 toen de Kredietcrisis uitbrak. Deze mini crash had veel erger kunnen zijn, als de Chinese overheid geen 1.2 trln YUAN ($173miljard) had geïnjecteerd. Plus dat ze het short selling heeft beperkt. Je zou je vragen kunnen stellen bij al dit kunstmatig beïnvloeden van aandelen. Want in hoeverre reflecteren ze dan nog de verwachtingen van beleggers. De waarde van de onderscheiden bedrijven. Bitcoin reageerde meteen en heel fel. BTC steeg even tot $9615. Om wat later terug te vallen tot $9350 om moment van schrijven.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2020

China schuift de Amerikaanse dollar nog verder van zich af

Dat doet het land door de weging van die dollar in haar CFETS RMB Index voor de tweede maal te verminderen. Voluit is het de China Foreign Exchange Trade System YUAN Index. Het mandje van 24 munten dient om de waarde van de Chinese munt tegen af te zetten. Sinds 2015 is het de tweede keer dat de USD minder gewicht en dus belang krijgt. De nieuwe weging is ingegaan op 1 januari 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Recordvolume buitenlands kapitaal in Chinese bedrijven

De buitenlandse aanwezigheid in het kapitaal van Chinese beursgenoteerde ondernemingen is tot een absoluut recordniveau gestegen. Dat blijkt uit een rapport van de People’s Bank of China. De instelling berekende dat buitenlandse partijen eind september een belang ter waarde van 1.770 miljard YUAN (229,1 miljard euro) in Chinese beursgenoteerde ondernemingen hadden opgebouwd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 27 oktober 2019

ECB en Chinese centrale bank verlengen valutaswap

De Europese en Chinese centrale bank hebben hun valutaswap met nog eens drie jaar verlengd. Dat maakte de ECB eerder deze week bekend. Deze valutaswap bestaat sinds 2013 en is bedoeld als vangnet voor banken in de eurozone en China. In tijden van crisis kunnen de centrale banken elkaars valuta beschikbaar stellen, zodat banken hun verplichtingen in euro’s en YUAN kunnen nakomen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs