EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord yuan.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord YUAN

Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Rusland wil voortaan in euro’s en YUAN lenen

Rusland zal dit jaar en volgend jaar geen geld meer lenen in dollars, maar in andere valuta zoals de euro en de YUAN. Dat zei de Russische minister van Financiën Anton Siluanov vorige week donderdag. Op deze manier wil Rusland haar blootstelling aan de dollar verkleinen. Eerder zette de centrale bank van Rusland al een deel van haar valutareserves om van dollars naar euro’s en YUAN.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

People’s Bank of China werkt aan digitale YUAN

Cryptomunten worden steeds meer en meer relevant in het dagelijkse leven, en niet alleen voor consumenten. Ook grote instanties hebben interesse in digitale munten, kijk maar naar Facebook maar ook verschillende overheidsinstanties. De People’s Bank of China heeft aangekondigd dat ze op het punt staan een digitale versie van hun eenheidsmunt te lanceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Rusland wil obligaties in YUAN uitgeven

Rusland wil eind dit jaar of begin volgend jaar obligaties in YUAN uitgeven, zo meldt de South China Morning Post. Met de uitgifte van nieuwe leningen in de Chinese valuta krijgen handelaren uit China een nieuw instrument in handen om in Rusland te beleggen. Ook geeft het bedrijven en beleggers in Rusland de mogelijkheid om veilig tegoeden in YUAN aan te houden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Chinese munt op laagste niveau sinds 2008

De koers van de Chinese YUAN is donderdag tot het laagste niveau sinds 2008 gedaald. Donderdagochtend was een dollar 7,1736 YUAN waard. De Chinese munt daalt al elf handelsdagen. Door de devaluatie van de YUAN wordt Chinese export goedkoper.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2019

Amerikaanse beurzen in de greep van de Chinese YUAN

De Amerikaanse financiële markten worden beïnvloed door de YUAN. Toen de Chinese wisselkoers zijn laagste niveau van de dag aantikte, ging de S&P 500 onderuit. Een verlies van 2 procent stond op de koerstabellen. Maar toen de YUAN opnieuw stabiliseerde, ging ook de S&P 500 terug omhoog. Het is duidelijk dat beleggers zich hierdoor laten beïnvloeden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs