EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 15 artikelen gevonden met het woord zilvermarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVERMARKT

Geplaatst op: maandag 1 juni 2020

De zilver Bull Market staat nog maar in de kinderschoenen

Door de fantastische beursprestatie heeft zilver zichzelf weer in de schijnwerpers gezet. Het ‘kleine broertje’ van goud wist tijdens de afgelopen weken beduidend beter te presteren dan het gele edelmetaal. En uit onderzoek blijkt dat de zilver Bull Market nog maar in de kinderschoenen staat. Beleggers zouden juist nu de ZILVERMARKT goed in de gaten moeten houden.

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen weken enorm goede zaken te doen. Eigenlijk kwam deze prijsstijging als een complete verrassing. Met name de ZILVERMARKT wist sterk te reageren op de zilverprijsexplosie. Zo wisten de meeste zilvermijnaandelen met tientallen procenten in waarde te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020

Zilver- en goudmijnaandelen wachten al jaren op een uitbraak

De goudprijs is tijdens de afgelopen maanden meermaals positief in het nieuws verschenen. En daar was ook een duidelijke reden voor. Het gele edelmetaal fungeert immers al decennialang als een veilige haven. Steeds meer beleggers vluchten, als gevolg van de onzekerheid op de financiële markten, richting de goudmarkt. De interesse in het ‘kleine broertje’ van goud blijft vooralsnog uit. En dat heeft ook effect op de gecombineerde goud- en ZILVERMARKT.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2019

Wat kunnen zonnepanelen betekenen voor de ZILVERMARKT?

Sinds het begin van de 21e eeuw heeft het gebruik van zilver voor zonnepanelen een grote vlucht genomen. Werd er in 2000 nog voor minder dan 1 miljoen troy ounce aan zilver gebruikt voor zonnepanelen, in 2011 was dat al toegenomen tot ...

Lees verder op GoudStandaard
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019

Zilver was in vergelijking met aandelen slechts één keer eerder zo goedkoop

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen week goede zaken te doen. Voor het eerst sinds tijden wist zilver een betere prestatie af te leveren dan goud. En dat was ook wel hard nodig, want de goudprijs is de afgelopen tijd behoorlijk uitgelopen op de zilverprijs. Zilver lijkt op dit moment zwaar ondergewaardeerd te zijn. Helemaal in vergelijking met aandelen.

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen handelsweek met enkele procenten in waarde te stijgen. En daarmee wist de ZILVERMARKT goede zaken te doen. Toch weten de meeste zilvermijnaandelen dit jaar nog wel altijd minder goed te presteren dan de meeste goudmijnaandelen. En dat is ook niet verwonderlijk, want de goudprijs wist tijdens de afgelopen weken hoofdzakelijk de aandacht naar zich toe te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Zilver blijft achter op goud, is dat een probleem?

Op dit moment wordt er in de media, voor het eerst sinds lange tijd, weer gesproken over goud. En dat is te danken aan de opwaartse uitbraak die afgelopen week bij de goudprijs gerealiseerd werd. Toch wordt er relatief weinig gesproken over de zilverprijs. Is dat een probleem?

Dat er op dit moment voornamelijk gesproken wordt over de prestatie van het gele edelmetaal, is niet vreemd. De goudprijs wist namelijk onlangs opwaarts uit te breken en daar is bij de zilverprijs nog geen sprake van. Het kleine broertje van het gele edelmetaal noteert nog steeds lager dan een aantal jaar geleden het geval was. Wat dat betreft zou je dus kunnen stellen dat er binnen de ZILVERMARKT nog geen reden voor feestvreugde is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs