EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
 

Wil je investeren in jouw bedrijf, maar ontbreekt het je aan de financiële middelen? Zet een investering dan niet direct uit jouw hoofd. Je kunt namelijk een zakelijke financiering aanvragen. Als je dit nog nooit gedaan hebt, weet je ongetwijfeld niet hoe dit in zijn werk gaat. Daarom besluit je mogelijk toch om geen zakelijke financiering aan te vragen. Zonde, want het aanvragen is niet bepaald ingewikkeld. Om jou hier een handje bij te helpen, vertellen we je in deze tekst wat je allemaal nodig hebt voor het aanvragen van een zakelijke financiering.

Geldverstrekker vinden

Een geldverstrekker is het eerste wat je nodig hebt als je een zakelijke financiering aan wilt vragen. Er moet immers wel een partij zijn die jou de lening wil verstrekken. Gelukkig is het niet bepaald lastig om een geldverstrekker te vinden. Er zijn vandaag de dag namelijk talloze partijen waarbij je een zakelijke financiering aan kunt vragen. Als je zoekt op de term 'zakelijk geld lenen' krijg je binnen de kortste keren een groot aantal resultaten. Sommige mensen richten zich tot de eerste de beste aanbieder, maar dit heeft niet onze voorkeur. De kans is dan immers klein dat je de beste zakelijke financiering vindt.

Om een geschikte geldverstrekker te vinden, raden wij je aan eerst een vergelijking te maken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt de website van verschillende geldverstrekkers bezoeken. Probleem is alleen dat dit je behoorlijk wat tijd kost. Gebruik daarom liever een vergelijkingssite. Zo'n site geeft je binnen de kortste keren een overzicht van de beste zakelijke financieringen. Staar je niet blind op de prijs, maar kijk liever naar de voorwaarden. Op deze manier voorkom je dat je in een later stadium voor verrassingen komt te staan.

Gegevens van jouw bedrijf

Als je eenmaal een geldverstrekker gevonden hebt, kun je een financiering voor je bedrijf aanvragen. Bij het indienen van een aanvraag word je vaak gevraagd gegevens van jouw bedrijf aan te leveren. Het gaat hierbij niet alleen om algemene informatie, maar ook om financiële gegevens. Zo dien je bijvoorbeeld jouw bij- en afschrijvingen aan te leveren. Daarnaast vragen geldverstrekkers je naar de jaarrekening van jouw bedrijf. Nadat je alles hebt aangeleverd, neemt een geldverstrekker de gegevens onder de loep. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvend aanbod op maat. Ga je akkoord? Dan kun je het contract voor de zakelijke financiering online ondertekenen.

Kies de beste zakelijke financiering voor jouw bedrijf

Wil je een zakelijke financiering aanvragen? Dan is het belangrijk dat je hierbij niet over één nacht ijs gaat. Je kunt namelijk uit meerdere financieringsvormen kiezen. Ondernemers kunnen een zakelijke lening afsluiten, maar ook zakelijk krediet aanvragen. Voordat je een aanvraag indient, is het van belang dat je weet welke financiering het beste bij jouw bedrijf past. Een zakelijke lening is vooral geschikt voor langlopende investeringen. Zakelijk krediet gebruik je juist om jouw bedrijf op de korte termijn vooruit te helpen.

" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs