EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
 

Heb je tijdens het opruimen een aantal oude munten gevonden? Gooi deze dan nooit klakkeloos weg. Oude munten kunnen jou namelijk geld opleveren. Dit is zeker het geval als het om gouden munten gaat. Sommige gouden munten zijn namelijk veel geld waard. Als je één of meerdere munten van goud gevonden hebt, wil je deze mogelijk wel verkopen. Probleem is alleen dat veel mensen geen idee hoe zij gouden munten verkopen. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst vertellen wij jou namelijk wat de snelste manier is om jouw gouden munten te verkopen.

Bied ze te koop aan op het internet

Veel mensen die spullen willen verkopen, richten zich hiervoor tot een website voor tweedehands spullen. Hier kun je vaak gratis een advertentie plaatsen. Als mensen geïnteresseerd zijn, brengen ze een bod uit of sturen ze jou een bericht. Wil je geld vangen voor jouw gouden munten? Dan kies je er mogelijk voor om deze op zo'n website aan te bieden. Wanneer het om echt goud gaat, staan de mensen mogelijk in de rij. Hierdoor kun je jouw gouden munten snel verkopen.

Toch geniet gouden munten verkopen via een website voor tweedehands munten niet onze voorkeur. Waarom niet? Omdat je hier eigenlijk nooit een reële prijs krijgt voor jouw goud. De meeste mensen die op zo'n site actief zijn, zijn op zoek naar koopjes. Als zij gouden munten voorbij zien komen, brengen ze ongetwijfeld een bod uit die (ver) onder de waarde van het goud ligt. Je kunt jouw goud op zo'n site weliswaar snel verkopen, maar je krijgt er mogelijk (veel) minder geld voor.

Ga ermee naar een juwelier

Niet iedereen vindt het een goed idee om gouden munten te verkopen via een website voor tweedehands spullen. Geldt dit ook voor jou? Dan betekent dit niet dat je jouw gouden munten niet snel kunt verkopen. Nee, want je kunt er namelijk ook mee naar een juwelier gaan. Ondanks dat juweliers voornamelijk sieraden verkopen, zijn zij soms ook geïnteresseerd in de inkoop van goud. Doordat zij kennis van goud hebben, kunnen zij een inschatting maken van de waarde. Toch biedt een juwelier vaak minder dan jouw goud waard is. Waarom? Omdat hij het zelf waarschijnlijk door wil verkopen. Er moet dan nog enige marge zijn, zodat hij er zelf ook nog aan verdient.

Verkoop jouw gouden munten aan een goudexpert

Wil je jouw gouden munten snel verkopen en hier een reële prijs voor krijgen? Richt je dan tot een goudexpert. Neem jouw munten bijvoorbeeld eens mee naar een vestiging van Goudwisselkantoor. Hier kun je allerlei soorten goud inleveren, waaronder gouden munten. Voordat je jouw goud inlevert, wordt het getaxeerd door een expert. Je bent zelf aanwezig bij deze taxatie, waardoor je erop toeziet dat alles eerlijk verloopt. Bij het bepalen van de waarde kijkt een expert niet alleen naar de goudprijs. Hij kijk namelijk ook of een gouden munt een verzamelwaarde heeft. Als dit het geval is, is jouw munt (aanzienlijk) meer geld waard.

Als een expert jouw gouden munten getaxeerd heeft, vertelt hij je wat ze waard zijn. Staat de prijs je aan? Dan kun je ze direct aan Goudwisselkantoor verkopen. Als je het bod accepteert, betalen zij jou het geboden bedrag contant uit. Gaat het om een groot bedrag? Of vind je het niet prettig om het bedrag in contanten te ontvangen? Geen probleem, want Goudwisselkantoor kan het geld ook op jouw rekening storten.

" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs