EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
 

In al het geweld van de Bitcoin (BTC) berichtgeving, zijn de kleinere crypto projecten nog wel eens het slachtoffer van het nieuws rondom de allergrootste crypto ter wereld. De BTC koers houdt dan ook vele nieuwssites dagelijks bezig en elke ontwikkeling op het vlak van Bitcoin wordt breed uitgemeten in de landelijke en mondiale media.

Toch zijn er ook aanzienlijk wat interessante crypto projecten die niet per definitie afhankelijk zijn van de BTC koers. Dit zijn projecten die weliswaar onder Bitcoin staan, maar die tegelijkertijd wel zorgen voor een verscheidenheid aan toepasbaarheid en opties, waardoor de globale acceptatie van Bitcoin en crypto in het algemeen sterk toeneemt.

Onlangs nog werd het nieuws verspreidt dat betaalprovider PayPal sinds kort betalingen met Bitcoin, Bitcoin Cash en Ethereum zal toestaan in de checkout procedure. Dat klinkt misschien niet zo bijzonder, je kunt namelijk wel met meer verschillende betaalmethodes betalen bij PayPal. Maar vergis je niet: dit is voor de hele crypto industrie gigantisch nieuws!

Niet alleen maakt PayPal het voor al haar Amerikaanse klanten (en dat zijn er nogal wat!) het mogelijk om bij maar liefst 28 miljoen verschillende online shops af te rekenen met Bitcoin, Ethereum of Bitcoin Cash.

Onnodig te zeggen dat nieuws als dit bovenstaande een behoorlijk positieve invloed heeft op de BTC koers en op het positieve sentiment wat er momenteel heerst rondom Bitcoin. Maar goed nieuws voor Bitcoin betekent doorgaans ook goed nieuws voor de rest van de crypto industrie en voor de kleinere crypto projecten. Een van deze projecten is Polkadot!

Wat is Polkadot en andere top 10 crypto

Polkadot is eigenlijk een relatieve nieuwkomer binnen de crypto industrie. Het veroverde niet alleen menig hart van investeerders, maar veroverde ook een stabiele plek in de top 10 van alle cryptocurrency's ter wereld op het gebied van market cap.

Polkadot is inmiddels namelijk gewoon al een slordige 40 miljard Amerikaanse Dollar waard. Ter vergelijking, dat is maar 6x minder dan de eeuwige nummer 2 in crypto: Ethereum. Dat is een gigantische prestatie voor een crypto die nog maar zo kort bestaat. Maar hoe komt dat? Wat is Polkadot eigenlijk?

Polkadot is het systeem of de protocol die gebouwd is rondom interoperabiliteit. Een lastig woord wat eigenlijk betekent dat het verschillende soorten blockchains die normaliter niet met elkaar samen kunnen communiceren of transacties kunnen uitwisselen dankzij Polkadot dat alsnog kunnen doen.

En dat is een big deal! Dankzij de interoperabiliteit van Polkadot kunnen private blockchains (van bijvoorbeeld bedrijven) eenvoudig met elkaar communiceren, transacties uitwisselen en valideren en gegevens opslaan. Dit zorgt er direct voor dat de inzetbaarheid van diverse blockchains plotsklaps enorm vergroot is. En dat allemaal dankzij Polkadot!

Bitcoin kopen, BTC koers en andere crypto?

Ben je inmiddels ook zo enthousiast over het investeren in Bitcoin? De BTC koers heeft volgens veel kenners zijn piek nog absoluut niet behaald! Zeker nu meer en meer grote bedrijven besluiten om ook in te stappen, zou het zo maar eens kunnen zijn dat Bitcoin nog vele malen groter gaat worden dan dat het vandaag de dag is.

Maar niet alleen Bitcoin is een interessante investering. Ook andere en kleinere crypto projecten zoals Polkadot kunnen investeerders een behoorlijke winst opleveren. Polkadot is niet voor niets al een aantal keer over de kop gegaan in het verleden.

Ben je benieuwd naar crypto kopen of naar wat Bitcoin of Polkadot zou kunnen doen voor jouw beleggingsportfolio? Bezoek dan eens onze website en vind betrouwbare aanbieders waar jij je crypto kunt kopen! Wij hebben al het onderzoek al voor je gedaan, jij hoeft alleen maar te bepalen waar je graag in zou willen investeren.

" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs