EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 4 artikelen gevonden met het woord intermediate.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord INTERMEDIATE

Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013

Olieprijzen stijgen wegens onrust in Egypte

Het aanhoudende protest tegen de Egyptische president Mohamed Morsi zorgt samen met de daarmee gepaard gaande escalatie van het geweld en machtsstrijd voor hogere olieprijzen. De prijs voor een vat van de soort West Texas INTERMEDIATE (WTI) gaat voor de eerste keer in negen maanden boven de kaap van 100 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

“Prijsexplosie bij ruwe olie behoort tot nog steeds de mogelijkheden”

In een recente periode stelden we een extreme volatiliteit op de oliemarkten vast, met grote bewegingen naar omhoog én naar omlaag. Wat West Texas INTERMEDIATE betreft was er toch 1 ding opvallend: je kon kopen in een band tussen 92 en 93 Dollar en verkopen in een band tussen 96.50 en 97 Dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 30 juni 2012

Lange termijn blik op de olieprijs

Op deze lange termijn grafiek van de West Texas INTERMEDIATE Crude, aangepast aan inflatie, valt op dat de olieprijs piekt tijdens crisissen in het Midden-Oosten. Meestal wordt dit gevolgd door een wereldwijde recessie.

Op deze lange termijn grafiek van de West Texas INTERMEDIATE Crude, aangepast aan inflatie, valt op dat de olieprijs piekt tijdens crisissen in het Midden-Oosten. Meestal wordt dit gevolgd door een wereldwijde recessie.

Dit is een logisch oorzaak-gevolg verband. Een crisis in het Midden-Oosten stuurt de olieprijs hoger. Hogere olieprijzen wakkert de inflatie aan. Bij een hogere inflatie wordt er een rem gezet op de globale economie wat resulteert in een recessie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 juni 2012

Wedstrijd juni-juli...

De wedstrijdvraag luidt : wat zal de prijs zijn in USD van de Brent Crude Oil (nu op 101,71 USD) op 31 juli 2012 om 22:00 onze tijd ? Inzenden kan als reactie op deze mail tot en met woensdag 6 juni.  Er zijn weer leuke prijzen te winnen natuurlijk ! De hoofdprijs voor wie er het dichtst tegen zit is het Engelstalige boek Endgame van John Mauldin, en de tweede prijs het eveneens Engelstalige boek Liberty Defined van Dr. Ron Paul.  Wie niet voldoende Engels verstaat kan altijd ruilen voor mijn recentste boek in e-vorm, De Grootste Depressie En Andere Voorspellingen.  Op volgende pagina kunt u de stand van de Brent volgen : http://www.oil-price.net/?gclid=COmFleGH_qwCFdEj3godyBj1TQ.  Europa heeft besloten binnenkort geen Iraanse olie meer af te nemen, dit onder druk van de Verenigde Staten.  Wij verbruiken hier Brent, Noordzee-olie; in de States is dat dan weer de Western Texas INTERMEDIATE.  Er is een groot prijsverschil tussen beide.  Het is de Brent die ons hier interesseert.  Op de lange termijn is er voor olie in het algemeen maar één weg en dat is : omhoog.  Maar wat zal er op korte termijn gebeuren ? Aan u om dat uit te zoeken.  Er is de vertragende wereldeconomie, het schaarser worden van Brent door geen Iraanse olie meer te zullen afnemen, maar er is ook het volgens mij en anderen al bereikt hebben van Peak Oil, de toestand waarbij er wel nog genoeg olie is maar tegen een steeds hogere prijs.  Niet makkelijk in te schatten allemaal…  Veel succes !

Lees verder op Forum.BeursBox.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2012

Olieprijzen zetten dalende trend voort

In de Londense ochtendhandel kostte een vat (159 liter) Brent-olie, afkomstig uit de Noordzee en met levering in juli, 106,93 dollar. Dat is een daling met 0,5 procent. De prijs voor een vat Amerikaanse ruwe West Texas INTERMEDIATE-olie voor levering in juni daalde in New York met 96 cent tot 91,60 dollar.

Lees verder op hln.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs