EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Tijdelijke ‘wapenstilstand’ tijdens handelsoorlog tussen CHINA en USA

De onderhandelingsgesprekken van de afgelopen dagen tussen de Verenigde Staten van Amerika en CHINA zijn precies goed verlopen. Amerikaans president Donald Trump heeft de importheffingen op Chinees staal opgeschort nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt in hun handelsrelatie. Dat zei Amerikaans minister van Financiën Steve Mnuchin tijdens een interview met Fox News.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

CHINA belooft meer goederen uit Verenigde Staten te kopen

De kou tussen CHINA en de Verenigde Staten lijkt enigszins uit de lucht nu de Chinezen plechtig hebben beloofd meer Amerikaanse goederen te zullen kopen. 

Dat verklaarden de partijen na dagen van overleg in Washington om een einde te maken aan de handelsspanningen tussen de twee landen, aldus de Chinese vicepremier Liu He tegen staatspersbureau Xinhua. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Mnuchin: "Amerikaanse handelsoorlog met CHINA on hold"

De Amerikaanse minister van Financiën Steve Mnuchin heeft deze nacht op de zender Fox News gezegd dat de handelsoorlog tussen zijn land en CHINA voorlopig stilligt. De Amerikaanse importheffingen op Chinees staal zijn opgeschort, nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt bij de handelsbesprekingen die de afgelopen twee dagen zijn gehouden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

'CHINA stelt voor handelsoverschot met VS met 200 miljard dollar te verkleinen'

CHINA heeft een geste gedaan aan de Verenigde Staten in de handelskwestie tussen de landen. Volgens een regeringsfunctionaris van Trump heeft het Aziatische land voorgesteld zijn handelsoverschot met de Verenigde Staten met 200 miljard dollar te verkleinen. Peking ontkent dit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Michael Bloomberg lanceert Chinese variant van 'Davos'

Michael Bloomberg organiseert dit najaar een nieuwe topbijeenkomst tussen kopstukken uit de wereldpolitiek en het zakenleven. 

Het New Economy Forum, zoals het evenement gaat heten, staat in het teken van de opkomst van CHINA als economische wereldmacht en de gevolgen daarvan. Dat laat de Amerikaanse zakenman en miljardair weten aan zakenkrant Financial Times.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs