EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

'Xi en Trump ontmoeten elkaar bij G20-top in november'

De Chinese president Xi Jingping en de Amerikaanse president Donald Trump zijn overeengekomen om elkaar te ontmoeten bij de G20-top in Buenos Aires in november. Dat schrijft de Southern CHINA Morning Post vrijdag op basis van een ingewijde.

Het zal de eerste ontmoeting tussen de twee wereldleiders worden sinds een jaar. Zowel de Amerikaanse als de Chinese overheid heeft nog niets naar buiten gebracht over een mogelijke ontmoeting.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

'Ze zitten klem, hoor'

De afzwakkende groei in CHINA is een langetermijnverhaal. De eerdere groei (hard, hard, hard) was een kwestie van veel kredietverlening en creatief financieren. De Chinezen wisten toen al dat ze daar spijt van zouden krijgen en merken nu dat de mate waarin ze creatief financierden nog groter is dan ze dachten. Dus dat proberen ze nu onder controle te krijgen, en dat heeft economische consequenties.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

CHINA en VS willen geschillencommissie van WTO vanwege handelsoorlog

[...]

CHINA en Noorwegen vragen zich af of de importheffingen van de VS wel legaal zijn. De stap van de VS zou volgens CHINA protectionisme zijn. Het zou in strijd zijn met de internationale handelswetten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Zijn ecologie en economie onverzoenbaar?

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als India en CHINA na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als India en CHINA na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

De Franse minister van Ecologie Nicolas Hulot verbaasde vorige week vriend en vijand door tijdens een rechtstreekse radio-uitzending ontslag te nemen. Een zichtbaar zwaar teleurgestelde Hulot zei dat het budget dat hij ter beschikking heeft onvoldoende is om de ecologische transitie te realiseren die hij nastreefde, waardoor de resultaten uitblijven. Hulot zei ook niet meer in de overheid te geloven om de klimaatproblematiek op te lossen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Verenigde Staten vinden geen bewijs voor koersmanipulatie door CHINA

De Amerikaanse president Donald Trump beschuldigde CHINA van koersmanipulatie van de yuan, maar heeft daar geen bewijs voor gevonden.

Volgens Trump zou CHINA de valutawaarde kunstmatig laag houden om de export te stimuleren. Daar is echter geen bewijs voor gevonden, schrijft het Amerikaanse ministerie van Financiën in een rapport.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs