EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord China.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CHINA

Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Asia Times: “CHINA gaat Turkije gewoon opkopen”

Geconfronteerd met de zwaarste economische crisis in jaren, gaf de Turkse autocraat Erdogan tijdens het weekeinde aan dat hij zijn traditionele bondgenoten zou inruilen voor nieuwe economische partners. Toch mag de situatie waarin Turkije is verzeild niemand verrassen. Het land profiteert nu al twee jaar lang van de traagheid van kredietbeoordelaars en banken, maar veel langer dan dat kon het uitstel van executie niet meer duren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Verenigde Staten investeren $113 miljoen in infrastructuur Azië

De Amerikaanse regering is van plan voor $113 miljoen te investeren in de ontwikkeling van infrastructuur in Zuidoost-Azië, zo meldt de South CHINA Morning Post. Deze nieuwe plannen werden eind vorige maand tijdens het Indo-Pacific Business Forum in Washington onthuld door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 11 augustus 2018

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Hier leest u in de media vrijwel niets over: ‘Schuldenniveau eurozone tot potentieel verwoestende hoogte gestegen’ – Turkse dictator Erdogan over lira crisis: ‘Jullie hebben dollars, maar wij hebben Allah’

Lord Jacob Rothschild, van de roemruchte –of moeten we zeggen gehate?- bankiersfamilie, waarschuwt dat het wereldwijde economische en geopolitieke systeem dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgebouwd in gevaar is. Daar waar de wereldmachten in 2008 nog samenwerkten om in de financiële crisis aan te pakken, verloopt die samenwerking 10 jaar later veel moeizamer. Rothschild ziet de handelsoorlog tussen de VS en CHINA, en de crisis in de eurozone –die overal in de wereld als een crisis wordt gezien, behalve in de EU- als de meest acute problemen die de stabiliteit van de economische orde bedreigen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

CHINA voert importheffingen in op 16 miljard euro aan Amerikaanse goederen

CHINA heeft opnieuw teruggeslagen in de handelsoorlog met de Verenigde Staten. De Aziaten voeren op 23 augustus importheffingen in op omgerekend 16 miljard euro aan goederen uit de VS.

De heffingen zijn een reactie op importheffingen van 25 procent die de VS aan 279 soorten Chinese goederen oplegt. Ook die hebben een waarde van 16 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 augustus 2018

Turkije zoekt militaire samenwerking met CHINA

Turkije en CHINA willen zowel op economisch als militair gebied meer gaan samenwerken. Dat werd duidelijk gemaakt tijdens een ceremonie op de Chinese ambassade in Ankara, waar verschillende hooggeplaatste diplomaten en militairen van beide landen aanwezig waren om de 91ste verjaardag van het Chinese leger te vieren.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs