EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Iedereen kijkt naar z'n exposure op Turkije'

Macro-economische voorspellingen? Kees de Kort is er niet van onder de indruk: 'Het grote punt is niet de macro-economie, het grote punt is de interactie tussen de financiële markten en de economie.' En wat Mario Draghi allemaal zegt? Tja, De Kort vraag zich eigenlijk wat hij ermee moet. 'Draghi is een beroepsoptimist die betaald krijgt om onzin uit te kramen.' Interessanter is de nieuwe rentestand in Turkije. 'Iedereen snapt dat daar de Turkse economie niet beter van wordt.' Ondanks de 'geruststellende Rabobankverhalen dat het maar een kleine economie is' kijkt intussen iedereen wat z'n exposure op Turkije is. 'Dit is het begin van de herprijzing van risICO'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

ICO adviseurs: Bitcoin naar $96.000 – XRP (Ripple) waardeloos

Initial coin offering adviseurs Statis Group ziet nog een groot potentieel voor de cryptomarkt. In hun nieuw rapport verwachten ze een marktwaarde van $500 miljard in 2019 (dubbel zoveel als vandaag) dat zal groeien naar $3.600 miljard over 10 jaar. Bitcoin kan daarin stijgen naar $96.000 waarbij een cryptomunt als XRP van Ripple waardeloos kan worden.

Volgens Statis Group zal 90% van de stijging komen van extra geld buiten de cryptosector. Het ziet vooral veel potentieel voor munten als Bitcoin, Monero en Decred. Dit zijn “cryptoassets which apply unique value propositions within deep and viral markets.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

ERC20 tokens bijna half zoveel waard als Ethereum

Zoals men altcoins kan vergelijken in verhouding tot Bitcoin, kan men ERC20 tokens vergelijken in verhouding met Ethereum. Ethereum is de 2e grootste cryptomunt ter wereld. Door het proces van ICOs kunnen nieuwe cryptoprojecten hun eigen cryptomunt maken. De standaard hiervoor die Ethereum creëerde, is de ERC20 token. Al die cryptomunten samen zijn vandaag bijna de helft waard van Ethereum.

Wanneer we naar de cryptomarkt kijken, zien we dat Bitcoin een dominantie heeft van zo’n 50% ten opzichte van alle andere cryptomunten. Ethereum heeft een gelijkaardige verhouding ten opzichte van de ERC20 tokens.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Ik is groot en jij bent klein

Bilateraal, het sleutelwoord in de nieuwe Amerikaans-Mexicaanse handelsbetrekkingen, de opvolger van het NAFTA-vrijhandelsverdrag tussen de VS, MexICO en Canada. MexICO mag zakendoen met de VS, maar wel op de Amerikaanse voorwaarden. Auto's naar de VS exporteren mag, mits 75 procent van de onderdelen uit de States komen en mits de automakers de werknemers een minimumloon betalen. Calimero all over. En Canada? 'Die mag aanschuiven bij de bestaande Amerikaans-Mexicaanse deals en gaan niet meer onderhandelen. Canada zit in de hoek waar de klappen vallen'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

VS en MexICO sluiten handelsovereenkomst die NAFTA moet vervangen

De Verenigde Staten en MexICO zijn een akkoord overeen gekomen die de Noord-Amerikaanse handelsovereenkomst NAFTA moet vervangen. 

Dit melden beide overheden maandag. Volgende stap is om ook Canada aan boord te krijgen. Onderhandelingen met de Canadese regering zouden onmiddelijk van start gaan om deze week nog een akkoord te hebben. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs