EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Revolutionair: met blockchain naar schone energie?

Wordt SolarCoin de digitale munt voor een schone toekomst? Tien jaar na de creatie van bitcoin door middel van de blockchain, is deze laatste technologie een eigen leven gaan leiden. Met tal van innoverende toepassingen als gevolg. Nu al in volle werking en met nog zovele op stapel door telkens nieuwe ICO’s (cryptobeursgangen.) ‘Energiedistributie, waterconsumptie, de strijd tegen corruptie, het volgen van diamanten of van handel in bedreigde soorten: het zijn maar enkele voorbeelden.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

In deze jobs kan je blijven groeien

Het brein van werknemers die in hun job te weinig uitdaging vinden, zal na verloop van tijd slechter functioneren. Uit onderzoek blijkt immers dat ons cognitief vermogen zich aanpast aan het niveau van het werk dat we doen. Het is dus in je eigen belang een betrekking te zoeken waarin je je blijvend kan ontwikkelen. In volgende jobs is het risICO op vastroesten bij voorbaat uitgesloten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

Griekenland, het risICO dat niemand wil zien

De focus van de financiële markten lag de voorbije dagen grotendeels op Italië. Een risICO dat volledig verwaarloosd wordt is de situatie van de Griekse banken.

De Griekse banken kennen een belangrijke inzinking en dat binnen de uiterst negatieve context van de beurs van Athene. Die noteert op haar laagste niveau in 31 maanden. Sinds begin oktober hebben de vier belangrijkste banken Piraeus Bank, Eurobank, Alpha Bank en National Bank belangrijke verliezen laten optekenen. De aandelen Piraeus Bank gingen de voorbije 2 weken ruim 30% lager. De MSCI Greek bank index moest in dezelfde tijdsspanne een verlies van 16% incasseren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

5 fouten die nieuwe beleggers in cryptomunten vaak maken

Beleggen in cryptomunten kan bijzonder spannend en winstgevend zijn. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd. Er hangt een bijzonder risICOgehalte aan vast. Die risICO’s zorgen ervoor dat veel nieuwe beleggers fouten maken. En die fouten kunnen dan weer veel geld kosten in plaats dat het veel geld opbrengt.

Zorg daarom dat jij onderstaande 5 fouten niet maakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Moeten we vrezen voor een snelle recessie?

Tijdens de afgelopen weken zijn er diverse tegenvallende macrocijfers gepubliceerd. Deze cijfers maakten pijnlijk duidelijk dat de groei van de wereldeconomie waarschijnlijk dit jaar lager zal uitkomen dan dat vooraf verwacht werd. Tevens ziet de toekomst, als gevolg van de handelsoorlog, er onzeker uit. Moeten we vrezen voor een nieuwe recessie?

De economische wereldmotor draait op dit moment aan een lager tempo. Er wordt zelfs gevreesd voor een tekort aan brandstof en dat zou leiden tot een groeivertraging. In het bijzonder lopen de groeilanden en de Aziatische landen een verhoogd risICO om getroffen te worden door een groeivertraging. Het handelsbeleid van Trump heeft immers grote invloed op deze landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs