EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ICO.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord ICO

Geplaatst op: maandag 18 november 2019

Fed waarschuwt voor risICO’s langdurig lage rente

Langdurig lage rente kan de winstgevendheid van Amerikaanse banken in gevaar brengen en bankiers aanzetten tot risICOvol gedrag, waardoor de financiële stabiliteit in gevaar kan komen. Dat schrijft de Federal Reserve in een nieuw rapport dat vrijdag werd gepubliceerd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

Witte Huis gaat bouw van de muur 24/7 livestreamen

Het Witte Huis gaat ‘wall cams’ installeren in het grensgebied met MexICO om de bouw van de door president Trump beloofde muur te ‘livestreamen’. Dat schrijft de Washington Post. Op die manier wil de regering Trump de publieke steun voor het project aanzwengelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2019

Webinar DFT: Gouden tips voor 2020

Op 24 oktober van 2019 was GoldRepublic opnieuw te gast voor een live webinar bij DFT. Na het webinar van maart van dit jaar zijn de prijzen van edelmetalen fors gestegen. In dat webinar heeft GoldRepublic een aantal punten benoemd en deze passeren nog even de revue tijdens dit recente webinar. Naast de al bestaande dreigingen zijn er echter een aantal nieuwe dreigingen ontstaan en deze leveren reëel risICO voor uw vermogen op.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: donderdag 7 november 2019

IMF-topvrouw waarschuwt voor wereldwijd schuldenrecord: niet zonder risICO

De wereldwijde schuldenberg was nooit zo hoog, vooral door toedoen van de private sector. En dat is niet zonder risICO, zo waarschuwde de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds Kristalina Georgieva vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 november 2019

'Een derde obligatiefondsen VS schetst te rooskleurig beeld van risICO's'

Van alle Amerikaanse obligatiefondsen schetst 30 procent een te rooskleurig beeld van de risICO's. Daarmee misleiden ze fondsenvergelijker Morningstar, die beleggers dan vervolgens verkeerd adviseert. De beleggers zouden daarmee zonder het te weten meer risICO lopen, concluderen onderzoekers van de economische denktank NBER donderdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs