Nieuws / Artikelen met het woord

USD

360 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

EURUSD op weg naar 1.30: Wordt de sterke euro straks opnieuw een probleem?

Hoewel de stijging van de euro voorlopig nog niet onrustwekkend is, komt het onderwerp op en rond de financiële markten steeds vaker ter sprake.

Ook de Deutsche Bank voorspelt voor de komende maanden een koers van 1,30 dollar voor een euro. Voorspellingen zijn niet meer dan dat en daarbij is het niet slecht te herhalen dat diezelfde voorspellers een jaar geleden pariteit voorspelden.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

15 januari is bonUSDag op Wall Street. Wat betekent dat voor cryptomunten?

Op 15 januari worden op Wall Street traditioneel de eindejaarsbonussen uitgedeeld. Die zullen dit jaar gemiddeld 138.000 dollar bedragen, nadat het voorbije jaar een van de lucratiefste in de beursgeschiedenis was. De aandelenmarkten noteren sinds de machtswissel in het Witte Huis in januari 2017 dan ook 30% hoger.

[...] Maar dit jaar zou het gros van het geld wel eens richting cryptomunten kunnen gaan, met grote potentiële koersstijgingen voor bitcoin, litecoin, ethereum en co als gevolg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Britse Pond laat mooi technisch patroon zien tegen USD

De Amerikaanse Dollar heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad.

Maar de vraag is dan eigenlijk, tegen wat exact?

Valuta worden overigens afgewogen op een relatieve basis.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Puinruimen

Het lijkt wel alsof de gehele wereld om de haverklap een overwinning behaalt! Bijna om saai van te worden. Wie herinnert zich nog de laatste economische recessie? De Dow Jones beursindex nam 28.08% toe in 2017. De iShares Emerging Markets ETF (EEM) schoot 37.28% omhoog. De Pantera Bitcoin Fund steeg 1,900% (en liefst 25,004% sinds 2013!). De Goudprijs wist op te veren met een respectabele 11,3%. Zelfs de defensieve obligatiemarkt presteerde het best in 7 jaar (de TLT — 20+jarige Treasuries– plus 9.18% in 2017). Verder liet de grillige Euro zich in 2017 van zijn beste kant zien (plus 14.1% tegenover de USD). Misschien duurt deze economische opbloei nog jaren, als de Amerikaanse belastinghervorming haar weerslag krijgt op de bedrijvigheid. Straks zal men de laatste overgebleven pessimist met een lantaarntje moeten zoeken, net als de ontploffing nabij is!

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Minen van bitcoins in China zelfs na halvering waarde lucratief

Het minen van bitcoins in China is dUSDanig lucratief dat dit zelfs na een halvering van de waarde van de cryptomunt winstgevend blijft. Het punt waarop miners quitte spelen is volgens analisten 6.925 dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$