EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord platina.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord PLATINA

Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

PLATINA en zilver onderuit door recessievrees?

Om eens te beginnen met een understatement: zilver heeft het een beetje moeilijk.

Om eens te beginnen met een understatement: zilver heeft het een beetje moeilijk.

Zie je die opéénvolgende rode kaarsen?

Eén rechte lijn naar beneden. Rally’s kregen geen kans. Aanhoudende koersdruk.

Zilver is geen geïsoleerd geval.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 23 maart 2017

Beleggers weer enthousiast over PLATINA

Beleggers zien weer kansen in PLATINA, nu de prijs van dit edelmetaal relatief laag is ten opzichte van goud. Bloomberg schrijft dat de totale voorraden van PLATINA-ETF‘s nu al zes weken op rij zijn gestegen, omdat beleggers rekening houden met een stijging van de PLATINAprijs. Ondanks de prijsdaling van de laatste weken blijven beleggers enthousiast over dit edelmetaal, omdat men verwacht dat het tekort aan PLATINA nog wel even zal aanhouden.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Waarom is goud vrijgesteld van btw?

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u geen btw betaalt over de aankoop van gouden munten of goudbaren, terwijl u wel belasting betaalt voor andere metalen als zilver, PLATINA en palladium? Wat is de gedachte achter deze vrijstelling? En waarom geldt deze uitsluitend voor goud? In dit artikel geven we meer uitleg over het hoe en waarom van deze btw vrijstelling voor goud.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Het ultieme teken dat de commoditysector weer ‘hot’ is

De commoditysector heeft het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. Als gevolg van de dalende grondstofprijzen hebben heel wat bedrijven het speelveld moeten verlaten. De bedrijven die de dans wisten te ontspringen, waren genoodzaakt om drastisch te snijden in de kosten.

De zwaarste tijd voor de grondstofbedrijven lijkt inmiddels achter onze rug te liggen. Het afgelopen jaar vond er een herstelbeweging plaats op de grondstoffenmarkt en de toekomst ziet er ook rooskleurig uit. Dat de commoditysector uit het dal klimt, blijkt onder andere uit de groeiverwachting van de grootste PLATINAproducent van de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Dit is een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen

Wanneer we over edelmetalen lezen, denken we steeds aan goud en zilver. Maar er zijn nog 2 edelmetalen: palladium en PLATINA. Beide metalen kennen een knallende start van 2017. Dit is dan ook een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen in het algemeen.

Palladium is in de eerste 2 weken van het jaar de best presterende grondstof. In de eerste week alleen al steeg palladium 11%. En wie naar onderstaande grafiek kijkt, kan zien dat de grondstof in een gezonde opwaartse trend zit. We kunnen dus nog meer verwachten van palladium.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs