EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 14 artikelen gevonden met het woord wereldmacht.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERELDMACHT

Geplaatst op: maandag 27 januari 2020

Poetin: ‘Het is tijd voor vredesoverleg tussen WERELDMACHTen”

Het is tijd voor een vredesoverleg tussen de vijf grote WERELDMACHTen die 75 jaar geleden de Verenigde Naties hebben opgericht. Dat zei de Russische president Poetin vorige week tijdens een bijeenkomst in Israël ter herdenking van de Tweede Wereldoorlog. In zijn toespraak riep hij de regeringsleiders van deze vijf landen op zich te verenigen en de wereldvrede te verdedigen. Deze landen dragen volgens hem een grote verantwoordelijkheid voor het behoud van de wereldwijde beschaving.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Wat kan de Europese Unie doen om een WERELDMACHT te worden?

Zaterdag en zondag staat in het Franse Biarritz de G7-top geprogrammeerd. Dat is een jaarlijkse samenkomst van de leiders van 7 vooraanstaande economieën, waaronder de Europese Unie. Die troffen elkaar oorspronkelijk om er economische en financiële onderwerpen te bespreken. Maar sinds de financiële crisis wordt hier voornamelijk over politiek gesproken. Het economische luik wordt nu binnen de G20 afgehandeld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019

Documentaire: Chinese zijderoute

De Chinese zijderoute is een miljardenproject waarmee China aansluiting zoekt met handelspartners op het Euraziatische continent. Met de aanleg van nieuwe wegen en spoorlijnen en investeringen in Europese havens wil China de handel op het continent bevorderen. Het is een prestigeproject, waarmee China zich letterlijk op de kaart zet als nieuwe WERELDMACHT.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Le Maire: “Bretton Woods systeem heeft haar grenzen bereikt”

De internationale monetaire orde van Bretton Woods moet worden herzien, omdat het systeem zijn grenzen heeft bereikt. Dat zei de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire in een toespraak bij de Franse centrale bank. Hij merkte op dat het bestaande systeem voor nieuwe uitdagingen staat, zoals de opkomst van China als nieuwe WERELDMACHT en de alternatieve koers die de Verenigde Staten wil varen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

20 verbluffende feiten over China

De Chinezen zijn ondertussen met 1,4 miljard. Dat betekent dat ongeveer één op zes van de bijna 8 miljard mensen op deze planeet in China wonen. Het is dan ook geen wonder dat de cijfers over dit land duizelingwekkend zijn. Bovendien is China meer dan ooit een WERELDMACHT waarmee rekening moet worden gehouden. Deze 20 feiten over China zullen u versteld doen staan.

Lees verder op Express.live
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs