EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 14 artikelen gevonden met het woord wereldmacht.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord WERELDMACHT

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Tegenlicht Meetup: De Chinese dollar

China kan binnen het huidige geldstelsel niet de status van wereldreservemunt bereiken, maar dat is ook niet haar ambitie. Dat zei politicoloog en publicist Sander Boon in de Meetup van het televisieprogramma Tegenlicht. Dit programma maakte onlangs een documentaire over China als nieuwe WERELDMACHT, meer specifiek op economisch en monetair gebied.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Rusland wil geen dollars meer. Dollars zijn ‘te risicovol’

De Verenigde Staten is een WERELDMACHT, deels omdat een groot deel van de wereld afhankelijk is van de Amerikaanse dollar. Maar die dominantie taant. De Russische Minister van Financiën noemt de dollar zelfs ‘te risicovol’. En de Russen houden het niet alleen bij woorden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 11 augustus 2018

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Hier leest u in de media vrijwel niets over: ‘Schuldenniveau eurozone tot potentieel verwoestende hoogte gestegen’ – Turkse dictator Erdogan over lira crisis: ‘Jullie hebben dollars, maar wij hebben Allah’

Lord Jacob Rothschild, van de roemruchte –of moeten we zeggen gehate?- bankiersfamilie, waarschuwt dat het wereldwijde economische en geopolitieke systeem dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgebouwd in gevaar is. Daar waar de WERELDMACHTen in 2008 nog samenwerkten om in de financiële crisis aan te pakken, verloopt die samenwerking 10 jaar later veel moeizamer. Rothschild ziet de handelsoorlog tussen de VS en China, en de crisis in de eurozone –die overal in de wereld als een crisis wordt gezien, behalve in de EU- als de meest acute problemen die de stabiliteit van de economische orde bedreigen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Baas WTO: ‘Wereldeconomie in groot gevaar’

“De wereldeconomie is in groot gevaar”. Het zijn letterlijk de niet-gratuite woorden van iemand die het kan weten als geen ander. Namelijk het Hoofd van de World Trade Organization (WTO). Hij, Roberto Azevêdo, waarschuwt de hele wereld voor desastreuze gebeurtenissen ‘im Gespräch mit dem Handelsblatt’. Een totale handelsoorlog komt eraan indien de dialoog tussen de WERELDMACHTen niet hervat wordt. Met alle nefaste gevolgen voor de wereldeconomie, adus de Directeur.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Te koop: toekomstige economische WERELDMACHT

India wordt vaak over het hoofd gezien, als we spreken over toekomstige economische WERELDMACHTen.

India wordt vaak over het hoofd gezien, als we spreken over toekomstige economische WERELDMACHTen.

India telt 1.3 miljard inwoners en is met een GDP groei van zo’n 6,5 – 7% per jaar een van de snelst groeiende landen ter wereld.

De gemiddelde leeftijd bedraagt amper 28 jaar.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs