EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 28 artikelen gevonden met het woord woningmarkt.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

IMF ziet huizenprijzen wereldwijd flink stijgen

Niet alleen de huizenprijzen in Nederland zitten flink in de lift, ook in andere landen stijgen de prijzen. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn WONINGMARKTen internationaal steeds meer met elkaar vervlochten. Daardoor is de WONINGMARKT wereldwijd ook kwetsbaarder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Plusje, minnetje, en opgeteld stelt het niet veel voor

Er verschenen eind vorige week aardige cijfers over de Amerikaanse economie en WONINGMARKT, maar BNR-macro-econoom Kees de Kort viel niet van zijn stoel.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 november 2017

Stijging van 400% in hypothecaire kredieten sinds 2000; regering grijpt in

Het gaat hard op de Belgische WONINGMARKT: de prijzen voor huizen en appartementen zijn de laatste jaren fel gestegen. Een eigen woning kopen is zeker voor jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan helemaal niet evident. Vaak gebeurt zo’n eerste aankoop ook met financiële steun van de ouders of grootouders.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Recordhoogte gemiddelde hypotheeksom door gespannen WONINGMARKT

De gemiddelde hypotheeksom is nog nooit zo hoog geweest als in het derde kwartaal van 2017 (€287.000,-). Na een relatief stabiele hypotheeksom over de eerste twee kwartalen van 2017, groeit de gemiddelde hypotheeksom in het derde kwartaal van 2017 weer. Ook stijgt het aantal verstrekte hypotheken flink, behalve bij starters. Bij deze groep daalt dit aantal met 7 procent. In het derde kwartaal van 2017 zijn 87.000 hypotheken verkocht. Dit is een stijging van ruim 4procent ten opzichte van een jaar geleden. De gemiddelde huizenprijs is in hetzelfde jaar gestegen met 7,8 procent. Het woningaanbod is daarentegen met bijna 26 procent gedaald. ... ...

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Huis kopen zonder eigen startkapitaal wordt bijzonder moeilijk

KBC-baas Johan Thijs stelt voor om leningsbedragen voor het kopen van een huis te beperken tot 90 of zelfs 80 procent. Voor jongeren zonder kapitaalkrachtige (groot)ouders zou dat enorm slecht nieuws zijn.

KBC-baas Johan Thijs stelt voor om leningsbedragen voor het kopen van een huis te beperken tot 90 of zelfs 80 procent. Voor jongeren zonder kapitaalkrachtige (groot)ouders zou dat enorm slecht nieuws zijn.

Is de Belgische WONINGMARKT oververhit? Feit is dat de prijzen voor huizen en appartementen de laatste jaren fel gestegen zijn: een eigen woning kopen is zeker voor jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan helemaal niet evident meer.Vaak gebeurt zo’n eerste aankoop ook met financiële steun van de ouders of grootouders.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs