EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 28 artikelen gevonden met het woord woningmarkt.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord WONINGMARKT

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Record: Buitenlandse beleggers investeren 2 miljard euro in huurwoningen

Internationale beleggers investeren in 2018 een record van 2 miljard euro in Nederlandse huurwoningen. Dat is een verdubbeling van het bedrag van vorig jaar, stelt WONINGMARKTonderzoeker Capital Value dinsdag aan de hand van onderzoek onder vijftig grote beleggingsfondsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Rabobank: Huizenprijzen stijgen minder hard in 2019

De huizenprijzen in Nederland zullen volgend jaar gemiddeld minder hard stijgen. Dat denken economen van de Rabobank. Ze voorspellen in een woensdag verschenen nieuw rapport over de WONINGMARKT een prijsstijging van circa 6 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2018

Muziek is uit de Amerikaanse WONINGMARKT

Donald Trump blijft het begrotingstekort en de staatsschuld opvoeren om de Amerikaanse economie te stimuleren. Dit kan doorgaan zolang beleggers vertrouwen hebben. Rijke Amerikanen profiteren. Een nadeel: stijgende rente en huizenprijzen. Daardoor kan de onderkant van de samenleving geen huizen kopen. Macro-econoom en BNR-beurscommentator Kees de Kort: 'De klad zit in de WONINGMARKT.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Beleggers staken nog nooit zoveel geld in Nederlandse woningen

In het eerste half jaar van 2018 is er 3 miljard euro gestoken in Nederlands vastgoed, blijkt uit onderzoek van Colliers. Dat is meer dan ooit, aldus de vastgoedadviseur.

Vrijesectorhuurwoningen zijn een slimme investering dankzij de krappe WONINGMARKT, en gemeenten zijn deze volop aan het bouwen. De Europese Centrale Bank keert lage rente uit, en het rendement op woningen loopt op tot 3,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

China wil tegen elke prijs onrust voorkomen

China is zich flink aan het voorbereiden op een handelsoorlog met de Verenigde Staten. De Chinese economie mag hier geen schade van ondervinden want de Chinese overheid wil tegen elke prijs maatschappelijke onrust onder de Chinese middenklasse voorkomen. Ondertussen neemt de onrust in Japan toe door de lage inflatie en begint de klad te komen in de Amerikaanse WONINGMARKT.

Lees verder op BNR.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs