EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord USD.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord USD

Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2020

Moet je goud kopen? Warren Buffett versus Ray Dalio/Madelon Praat

De goudprijs spint garen (gouddraad?) uit de economische chaos, ontstaan sedert het Coronavirus. Januari 2020 tot…einddatum onbekend. Het spreekwoordelijke laatste zetje dan wel dat een wereldeconomie reeds op lemen voeten doet wankelen. Ook de Amerikaanse maatschappij die sociaal maar ook economisch steeds meer verdeelt raakt intern, doet daar een schepje bovenop. Want tenslotte is de goudkoers nog meest in USD genoteerd. Wat zal voortduren tot die munt haar status als wereldreservemunt verliest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Goldman Sachs waarschuwt voor een lagere dollar

De dollar weet het al sinds het jaar 2009 beter te doen dan de euro. Als gevolg van de eurocrisis wist de dollar zelfs bijna te stijgen richting pariteit met de euro. En ook op dit moment staat de EUR/USD weer flink onder druk. Toch bestaat de kans dat de dollar reeds haar beste tijd heeft gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2020

Hong Kong trekt 15 miljard dollar uit om economie te steunen

De autoriteiten in Hong Kong hebben aangekondigd 120 miljard Hong Kong dollars (15 miljard USD) ter beschikking te stellen om de economie te ondersteunen. Een noodzakelijke maatregel gezien de protesten en het coronavirus die de economie in Hong Kong flink verstoren. De kapitaalinjectie zou de negatieve impact moeten opvangen en de economie steunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2020

Grafiek: Het moment van de waarheid voor de euro

De dollar weet al weken terrein te winnen. Als gevolg daarvan staat de koers van de EUR/USD al weken onder druk. Voor de ‘euro- believers’ is het te hopen dat de dollar niet nog meer terrein weet te winnen. Een meerjarige steunlijn staat immers op dit moment onder grote druk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Is de EUR/USD op weg naar pariteit?

De EUR/USD staat al maanden onder druk. In het jaar 2017 leek een stevige bodem gezet te zijn, maar dat is nu nog sterk te betwijfelen. Door de koersdaling van de afgelopen maanden is de EUR/USD immers niet ver verwijderd meer van het dieptepunt dat aan het begin van 2017 bereikt werd. En een zwakkere EUR/USD kan ook grote gevolgen gaan hebben voor de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs