EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 29 artikelen gevonden met het woord palladium.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PALLADIUM

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2020

PALLADIUM is meer waard dan goud, met dank aan de hybride auto

De prijs van PALLADIUM, een edelmetaal dat onder meer wordt gebruikt in katalysatoren, schiet als een raket omhoog en het goedje is nu duurder dan goud. De vraag wordt vooral opgedreven door de toename van hybride auto's, strengere milieueisen en China. Maar het kan in één keer gedaan zijn met de opmars, als de elektrische auto de hybride voorbij gaat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Willem Middelkoop over beleggen in grondstoffen

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

Willem Middelkoop was onlangs te gast bij RTL-Z om te praten over beleggen in grondstoffen. Ondanks de neergaande trend in grondstofprijzen blijft Middelkoop positief. Hij voorziet schaarste in verschillende grondstoffen, waardoor de prijzen uiteindelijk zullen stijgen. Zo kijkt hij met veel interesse naar PALLADIUM, een grondstof waarvan de vraag al jaren groter is dan het aanbod. Met een groeiende wereldeconomie zal de vraag naar dit edelmetaal verder toenemen, terwijl de productiecapaciteit beperkt is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Jaaroverzicht edelmetalen 2019

Het jaar loopt bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op 2019. Het was een goed jaar voor de edelmetalen, want de prijzen van goud, zilver, platina en PALLADIUM staan allemaal flink hoger dan begin dit jaar. Centrale banken verlaagden de rente opnieuw, waardoor spaargeld tegenwoordig vrijwel niets meer oplevert. Steeds meer spaarders en beleggers zoeken door negatieve rente hun toevlucht in edelmetalen...

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: woensdag 18 december 2019

PALLADIUM nadert record van $2.000 per troy ounce

De prijs van PALLADIUM naderde begin deze week de $2.000 per troy ounce, het hoogste niveau ooit voor dit edelmetaal. Gedreven door een structureel tekort duiken steeds meer speculanten op deze markt, waardoor de PALLADIUMprijs verder stijgt. Met een prijsstijging van meer dan 60% sinds het begin van dit jaar is PALLADIUM ...

Lees verder op GoudStandaard
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

PALLADIUM blijft records breken

De prijs van PALLADIUM blijft records breken en staat op het moment van schrijven op $1.975 per troy ounce. Daarmee is het edelmetaal momenteel duurder dan wat goud ooit geweest is. Een structureel tekort drijft de prijs op, terwijl de productie in Zuid-Afrika door stroomstoringen gedeeltelijk stil ligt.

[...]

Lees verder op Hollandgold
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs