EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ETF.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord ETF

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Bitcoin ETF waarschijnlijk voor 1e kwartaal 2019

Tot nu toe heeft de Amerikaanse beurswaakhond SEC alle pogingen tot de lancering van een Bitcoin-ETF geblokkeerd. Maar achter de schermen werkt men verder aan een oplossing. Volgens crypto-expert Ran Neuner kan de lancering van de eerste Bitcoin ETF in het 1e kwartaal van 2019 gebeuren.

Na de afwijzing van 9 Bitcoin ETF voorstellen, liet de SEC weten dat ze de afwijzing zouden herzien waardoor er nieuwe elementen aangebracht kunnen worden. Begin oktober hadden leden van de commissie een onderhoud met 2 van de potentiële uitgevers: VanEck en blockchain startup SolidX.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Ran Neuner (CNBC): ‘Bitcoin staat op het punt te exploderen’

Crypto-analist van de populaire financiële Amerikaanse nieuwsdienst CNBC, Ran Neuner, zegt op Twitter dat Bitcoin op het punt staat te exploderen. Volgens Neuner ligt de aankomende beslissing van de SEC betreffende de goed- of afkeuring hiervan een Bitcoin-ETF aan de basis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Amerikaanse SEC doet nieuwe review voor 9 afgewezen Bitcoin ETFs

Het wachten op de verschillende Bitcoin ETFs die door de Amerikaanse SEC worden beoordeeld, zal nog wel even voortduren. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, aangezien de SEC heeft aangekondigd mogelijk terug te komen op de beoordeling van een 9-tal eerder afgewezen Bitcoin ETFs. Met het wijzigen van verschillende regels binnen het voorgestelde ETF-systeem zou er nu wellicht wel een kans kunnen zijn dat een ETF snel kan worden aangenomen. Althans, dat is de theorie. Nu de praktijk nog.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Multinationals zijn regerende grootmachten

In deze 21ste eeuw leven we in een tijd dat we worden geregeerd door multinationals. Regeringen staan onder druk van deze multinationals. Het zijn omvangrijke, en daardoor machtige, ondernemingen die op de financiële markten biljoenen aan kapitaal waard zijn. Door de geldverruimingspolitiek van centrale banken is via de beleggers enorm veel kapitaal gevloeid naar de uitpuilende kassen van deze giganten. Facebook, Amazon, Apple, NETFlix en Google (de vaak genoemde FAANG) vertegenwoordigen biljoenen dollars aan vermogenswaarde op de beurzen. Overigens passen Microsoft en een flink aantal andere techreuzen ook prima in dit rijtje. Als je de waardes van al deze multimachten bij elkaar telt dan kom je uit op een bedrag wat ongeveer gelijk is aan het BBP van de westerse industrielanden. Er lijkt nu sprake van 2 grootheden, multinationals naast overheden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Bitcoin ETF afgewezen "omdat het niet in traditionele plaatje past", aldus Abra CEO

De cryptocurrency industrie past niet in het archetypische plaatje van de financiële wereld. Dat is volgens Abra CEO Bill Barhydt de hoofdreden voor het afwijzen van de Bitcoin ETF's van afgelopen weken. Wel gelooft hij er sterk in dat er komend jaar overtuigend toestemming wordt gegeven voor een Bitcoin ETF, simpelweg omdat de vraag naar een dergelijk product té groot is. De Securities & Exchange Commission (SEC) moet zich dan wel comfortabel voelen met het kaliber aan kandidaten dat een ETF-aanvraag doet.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs