EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ETF.
Artikel 26 tot 30
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Beleggers storten zich massaal op een speciale belegging in goud die al 180% gestegen is

Zo kan je echt véél geld verdienen met goud. Goud is net als zilver opnieuw bezig aan een sterk begin van het jaar. De goudprijs staat zo’n 10% hoger. Goudmijnaandelen staan echter zo’n 15%. Maar 1 ETF verdubbelde al bijna in prijs. En beleggers storten zich er massaal op.

Het volume is deze bijzonder belegging in goud ligt dit jaar 4 keer hoger dan normaal terwijl het volume bij goud-ETFs en goudmijn-ETFs daalt. Beleggers storten zich dan ook massaal op de Direxion Daily Junior Gold Miners Index Bull 3x Shares ETF (JNUG).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Eerste bitcoin ETF kan bitcoinkoers Ă©cht lanceren!

Nog maar een maand is de schrille bitcoin geschiedenis verwijderd van een mogelijk indrukwekkend fenomeen. Er zijn vergaande plannen voor een heus bitcoin ETF in de maak. 11 maart 2017 staat op de agenda, maar nog steeds is het koffiedik kijken of de bitcoin ETF werkelijkheid zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Goud ETF’s in trek bij Europese beleggers

De vraag naar goud door Europese beleggers is de laatste weken....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

Beleggers stappen uit goud-ETF

De dag na de Amerikaanse verkiezing was de laatste dag dat er goud aan de voorraad van het grootste goud-ETF ter wereld (GLD) werd toegevoegd. Sindsdien is er een vrijwel onafgebroken uitstroom van edelmetaal geweest.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Bitcoin kan fors stijgen wanneer de Bitcoin ETF wordt goedgekeurd

Save the date: 11 maart 2017. Dat is de dag dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) beslist of de Winklevoss broers hun Bitcoin ETF mogen lanceren. Een goedkeuring van deze ETF zal meer dan waarschijnlijk een positief effect hebben op de prijs van de populaire digitale cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs