EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Wanneer is de beste tijd om te beginnen met bitcoin?

Veel mensen zien bitcoin en crypto als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie.nl actieve beleggers in cryptomunten in beeld.

Aan het woord in dit artikel is Joop Kools (65), tot vijf jaar geleden eigenaar van een haarstudio in ‘s-Hertogenbosch, met vijftien personeelsleden. Hij heeft de zaak verkocht en richt zich sindsdien op de exploitatie van zijn onroerend goed, zijn kinderen vooruit helpen en BELEGGEN, ook in aandelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2018

Miljardair: ‘Wie per maand voor €500 aandelen koopt, wordt miljonair’

Miljardair en belegger Ron Baron zegt dat miljonair worden via BELEGGEN niet zo moeilijk is. Met €500 per maand kan iedereen zich binnen 30 jaar miljonair noemen. Het enige dat je moet doen is; beginnen en vooral blijven BELEGGEN.

Door iedere maand €500 te BELEGGEN, koop je aandelen ongeacht de beurs stijgt of daalt. Dat betekent dat je geld meer waard wordt wanneer de beurzen stijgen en je méér aandelen kan kopen wanneer de beurzen dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Superieure beleggers denken op een hoger niveau

“Om superieure resultaten te boeken met BELEGGEN, moet je een non-consensus visie hebben, en gelijk krijgen. Dat is niet gemakkelijk. Maar het goede nieuws is dat superieur denken het rendement van gewone beleggers opstrijkt. Om beter te doen dan de rest, moet je een superieure belegger worden.” – Howard Marks.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

BELEGGEN of sparen? Wat is slim om te doen gezien de huidige periode waar wij in zitten?

BELEGGEN of sparen? De vraag stellen is ze beantwoorden. En dat is wel zo eenvoudig. ‘Werken en sparen doet geld vergaren‘, is een oud Nederlands spreekwoord. Met de nadruk op ‘oud’ want het is inderdaad niet meer van deze tijd. We zouden het beter kunnen moderniseren tot: ‘Werken en BELEGGEN doet geld vergaren.‘ (Al bekt dat niet zo lekker natuurlijk).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Doug Casey: ‘Waar je in 2019 vooral NIET in moet BELEGGEN

Doug Casey is een legendarische belegger, en dan vooral een contraire belegger. Hij is zo’n belegger die weg blijft van bubbels wanneer ze op springen staan. En een belegger die beleggingen vindt vóór ze een bubbel vormen. In onderstaand interview legt hij uit waar hij kansen ziet voor 2019 en waar je vooral NIET moet BELEGGEN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs