EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Eerste pensioenfondsen ter wereld stappen in crypto en blockchain!

If you can’t beat them, join them. Als je ze niet kunt verslaan, dan maar aan hun kant gaan staan zeker? Morgan Creek Digital heeft twee Amerikaanse pensioenfondsen binnengehaald. Als investeerders in een Venture Capital fonds, een durfkapitaalfonds. Dat belegt in blockchainprojecten en digitale munten. BELEGGEN voor pensioenen is ook BELEGGEN voor de (zeer) lange termijn. Betekent ook verplicht zo veilig mogelijk investeren, toch? Zoals een ‘goede huisvader/huismoeder’ moet doen. Wat een stempel van officiële goedkeuring geef je dan wel aan blockchainprojecten en cryptomunten?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Wyoming moet goud kopen als bescherming

In de Amerikaanse staat Wyoming zijn drie nieuwe wetsvoorstellen ingediend om goud standaard op te nemen in verschillende collectieve beleggingsfondsen. Met een nieuwe wetsvoorstel genaamd 'Wyoming Sound Money Trust Act' (HB174) wil men de autoriteiten verplichten om standaard tien procent van het vermogen van het mijnbouwfonds in fysiek edelmetaal te BELEGGEN. Dit publieke fonds beheert ruim $8 miljard aan vermogen dat door de mijnbouwsector is vergaard.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in cryptoBELEGGEN (deel 1)

Een goede beleggingsportefeuille (wallet) met cryptomunten is verschillend van een ‘gewone’ portfolio. Bij deze laatste kun je (moét je als goede huisvader/moeder) natuurlijk spreiden over verschillende activa. Zoals vastgoed of vastgoeddeelbewijzen, obligaties, aandelen, edelmetalen en zo meer. Dit naar gelang je leeftijd en je bereidheid meer of minder risico te nemen. In elk van deze categorieën zijn dan nog onzettend veel mogelijkheden tot spreiding naar landen toe, sectoren en deelgebieden. BELEGGEN in cryptomunten is BELEGGEN in één enkele categorie. Digitale munten dus. Toch hebben alle goede portefeuilles één heel belangrijk iets gemeen en dat is: spreiding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in cryptoBELEGGEN (deel 2)

In Deel 1 hadden we het o.m. over het belang van spreiding bij investeren in cryptomunten. Om zo het minste risico te lopen op verlies bij cryptoBELEGGEN. Vermits we maar in één categorie BELEGGEN, moeten we die spreiding intern bekomen. In de soort(en) digitale munten die we in onze wallet, portefeuille, opnemen. Op moment van schrijven, januari 2019, bestaan er 2116 verschillende. Hoe daaruit de ‘juiste’ te kiezen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

VIDEO. Investeren in Lego is een slimme belegging, met rendement tot wel 11 procent

Investeren in Lego is een goede belegging, dat meldt het financiële agentschap Bloomberg. Met een rendement tot maar liefst elf procent, levert het je meer op dan BELEGGEN in goud, aandelen of obligaties. Kunstenaar Dirk Denoyelle verduidelijkt dat pakweg ‘The Green Grocers’ ooit voor 150 euro aangekocht konden worden en nu voor duizend euro verkocht wordt. Denoyelle geeft beleggers in Lego nog twee belangrijke tips: open nooit de doos en vergeet niet dat Legoset pas waarde krijgt, als hij niet meer verkrijgbaar is in de winkel.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs