Nieuws / Artikelen met het woord

beleggen

675 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Crypto en goudmarkt

Het een compleet gekkenhuis bij Slim BELEGGEN. En dan vooral voor ons technologieteam. Ze worden letterlijk bedolven onder de vele vragen over de cryptomarkten. Niemand kan er nog omheen: de cryptomarkt staat in vuur en vlam.

Bitcoin had in de afgelopen dagen last van een ‘dipje’. Maar dat lijkt alweer allemaal achter de rug, want de cryptomunt tikte afgelopen nacht de grens van $8.000.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 5 oktober 2017

Nico Pantelis schrijft boek

Columnist en oprichter van Slim BELEGGEN heeft een boek geschreven, met als titel (hoe kan het ook anders) ‘Slim BELEGGEN‘. Eindelijk dan al zijn ideeën en ervaringen gebundeld. Ik herken dat: heb zelf immers mijn Corisca-ervaringen in het boek Beleef Corsica weergegeven. Het moet een soort van kindje voor hem zijn, een gelukzalig gevoel dat alleen auteurs krijgen als ze hun boek daadwerkelijk in de handen hebben. Al zoveel aan het digitale papier toevertrouwd, nu gewoon zwart op wit op papier!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

27-jarige die al $200.000 spaarde, heeft 5 zeer nuttige tips

Sean – The Money Wizard – vindt zichzelf niet zo bijzonder. Hij is een normale kerel, met een normale job, een normaal inkomen en een normale beleggingsstrategie. Toch heeft hij op zijn 27e al $200.000 bij elkaar gespaard/belegd. “Ik heb het geluk gehad enkele nuttige tips te krijgen”, aldus The Money Wizard.

Sean begon op zijn 16e met $500. Op zijn 18e begon hij met BELEGGEN op de aandelenmarkt. Op zijn 25e was zijn aandelenportefeuille al gegroeid naar $100.000 en op zijn 27e $200.000. En dat allemaal dankzij enkele zeer nuttige tips.

Dit zijn de 5 nuttigste tips die The Money Wizard heeft gekregen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

BELEGGEN in Bitcoin kan straks ook via ETFs

In de toekomst wordt het misschien mogelijk om via de beurs in Bitcoin te BELEGGEN, want de vermogensbeheerder VanEck heeft bij de Amerikaanse toezichthouder een aanvraag ingediend voor de lancering van een nieuw Bitcoin ETF. Met dit nieuwe beleggingsproduct wil de vermogensbeheerder een doelgroep aanspreken van beleggers die wel iets met virtuele munten willen doen, maar die niet de expertise in huis hebben om dat zelf te doen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

Documentaire: Hoe de rijken steeds rijker worden

Wat moeten spaarders doen met hun geld, nu sparen bij de bank vrijwel niets meer oplevert? Kunnen ze hun geld beter BELEGGEN in aandelen of is dat te riskant? En is het een goed idee om je geld van de bank te halen of goud te kopen? Deutsche Welle maakte onlangs een nieuwe documentaire over de gevolgen van de grootste financiële crisis sinds de jaren dertig.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$