Nieuws / Artikelen met het woord

beleggen

684 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 februari 2018

BELEGGEN in grondstoffen? Bekijk deze grafiek…

De grondstoffensector is een van de weinige sectoren die tijdens de afgelopen jaren tegenvallend heeft gepresteerd. Eigenlijk was er tot het jaar 2011 weinig aan de hand, maar daarna is de trend met 180 graden gedraaid. Is deze sector nu weer koopwaardig?

Eigenlijk zitten de meeste grondstoffen sinds het jaar 2016 alweer in de lift. Als gevolg daarvan hebben ook de meeste grondstofaandelen de weg naar omhoog weer weten terug te vinden. Toch noteert deze sector nog beduidend lager dan de niveaus die bereikt werden in het jaar 2011. Wat dat betreft zouden we dus kunnen stellen dat deze sector nog over het nodige potentieel beschikt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 februari 2018

De 3 belangrijkste regels over BELEGGEN van Warren Buffett

Warren Buffett leerde BELEGGEN van Benjamin Graham, de grondlegger van value-BELEGGEN. Value-BELEGGEN klinkt bij veel mensen saai in de oren. Maar het is een van de weinige strategieën die de tand des tijds doorstaat én waar je als belegger altijd op kan rekenen. In deze strategie schuift Warren Buffett 3 belangrijke regels naar voor.

De topman van Berkshire Hathaway toverde een klein bedrag om tot een fortuin van tientallen miljarden. Berkshire is een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld, gewoon door te investeren in andere bedrijven. Buffett en Berkshire zijn uniek, maar tal van Graham&Buffett aanhangers werden ook rijk met deze strategie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 februari 2018

5 tips om laag te kopen en hoog te verkopen

Laag kopen en hoog verkopen, het is de natte droom van iedere belegger. Hoewel veel beleggers beweren dat ze deze strategie toepassen, is het slechts een kleine minderheid die er ook effectief in slaagt. De meeste beleggers kopen hoog in de hoop nog hoger te verkopen. Echt tegendraads BELEGGEN, kan door onderstaande 5 tips te volgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

Jim Rogers: “Wanneer de aandelenmarkt écht crasht, wordt dat de grootste ooit”

We zijn er nog niet, zegt beursveteraan Jim Rogers, maar wanneer we terug te maken krijgen met een berenmarkt in aandelen, gaat het ‘doozy’ zijn. Volgens Rogers gaan we ooit terug een berenmarkt krijgen, zoals er altijd zijn, maar deze zal wel de grootste ooit worden.

Rogers is een belegger die al talrijke ups en downs meemaakte op de beurs. Hij weet waarover hij spreekt. Hij werd miljardair door op de juiste manier te BELEGGEN. Maar de situatie van vandaag is uitzonderlijk … uitzonderlijk zorgwekkend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Carl Icahn: ‘Op een dag zal de aandelenmarkt volledig imploderen’

De aandelenmarkt is een bijzonder gevaarlijke plaats op dit moment, zegt miljardair Carl Icahn. Er zijn ontzettend veel ETFs en indexfondsen die de markten in gevaar kunnen brengen. Icahn belegt al decennia met bijzonder veel succes op de aandelenmarkt. Maar dit heeft niets met BELEGGEN te maken, dit is een casino op steroïden, aldus Icahn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$