EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Zo kan je rijk worden, zelfs als je niet veel geld hebt

We denken vaak dat je veel geld nodig hebt om rijk te worden. Shlomo Benartzi, gedragseconoom, denkt daar anders over. Via zijn tips heeft hij al meer dan 15 miljoen Amerikanen een serieuze boost gegeven aan hun rijkdom. Rijkdom begint bij jezelf, zelfs wanneer je niet veel geld hebt.

Volgens Shlomo Benartzi is het vooral belangrijk om op lange termijn te denken. Zijn model is gebaseerd op het pensioen. Veel mensen geloven niet in sparen voor een pensioen. ‘Wat ben je met sparen voor later als je morgen dood valt?’. Realiteit is dat – gelukkig – veel mensen niet doodvallen voor hun pensioen. En er is niets zo erg dan de mooiste periode van je leven doorbrengen in armoede.

Hoe kom je aan voldoende geld om te sparen/BELEGGEN?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Succesvol BELEGGEN is deze onzin vergeten

In tegenstelling tot hetgeen je zou denken, heeft succesvol BELEGGEN niets te maken met intelligentie of inzicht. Zelfs een van ’s werelds beste beleggers – Warren Buffett – beweert dat je geen hoog IQ moet hebben, enkel gezond verstand. Veel beleggers trappen dan ook steeds in de val door tal van onzin te geloven. We hebben de meest onzinnige ideeën over de aandelenmarkt op een rijtje gezet.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat 1 op 5 beleggers onderstaande onzin vandaag nog steeds gelooft. Trap jij ook in een van deze financiële vallen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Over investeren in goud: Het hoe, waarom en wanneer

Is de tijd aangebroken om te investeren in goud? Hoe u het best uw portfolio beschermt en laat groeien door middel van BELEGGEN in het gele edelmetaal. USAGOLD – 45 jaar ervaring in de business – biedt een gratis cursus ‘Gold 101’ aan waarop u zich hier vrijblijvend kunt inschrijven. U leert er alles over wie er in goud investeert, wat de rol van goud is in een beleggingsportefeuille, maar ook waar en waarom je het beste in goud kunt investeren. De almaar rijzende spanningen in de wereld zijn wellicht historisch een uitgelezen moment om de stap te zetten naar bescherming en spreiding van uw vermogen, door te investeren in goud.

Voor zij die het Engels minder machtig zijn is de volgende site interessant. De die-hard fans van goud vinden dan weer hun gading op Goudvergelijken.nl en Kitco. Ook bij KWN is vaak interessante materie over goud en de goudprijs te lezen. Ook onderstaande video is wel interessant; ga long goud en je short direct eigenlijk ‘the whole fucking thing’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

3 tips van Warren Buffett

Warren Buffett is een van de meest succesvolle en rijkste mensen ter wereld. Zijn filosofie rond BELEGGEN is zo eenvoudig, dat maar weinig mensen het willen volgen. De meeste beleggers gaan op zoek naar spanning, sensatie en superieure rendementen, terwijl eenvoud vaak de juiste weg wijst. Deze 3 tips van Warren Buffett kunnen beleggers weer op het juiste pad brengen.

Het is opvallend dat weinig beleggers interesse tonen in de manier waarop Buffett aandelen selecteert. Diegene die dat wel doen, halen vaak ook superieure rendementen. De manier waarop Buffett belegt, is saai en daar haken veel beleggers af.

Misschien dat deze 3 tips jou toch kunnen overtuigen. Het levert Buffett alvast een gemiddeld jaarrendement van meer dan 20% op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

“Iedere belegger zou cryptomunten moeten kopen”, zegt crypto hedgefund manager

Michael Novogratz is al enkele jaren actief op de cryptomarkt. Als succesvolle hedgefundmanager kwam hij zelfs terug uit pensioen om een nieuw crypto-hedgefund op te richten. Novogratz is ervan overtuigd dat iedere belegger een deel van zijn geld in cryptomunten moet steken, en niet alleen om het potentieel van kapitaalwinst.

“Het is bijna essentieel dat iedere belegger minstens 1% à 2% van zijn portefeuille investeert in cryptomunten” – zegt Novogratz. “Het is zelfs onverantwoord om niet in Bitcoin te BELEGGEN”.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs