EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord beleggen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BELEGGEN

Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Warren Buffett: ‘Er zijn 3 manieren om failliet te gaan: Vrouwen, Drank en … BELEGGEN met geleend geld’

Beursgoeroe Warren Buffett is fel tegen BELEGGEN met geleend geld. BELEGGEN met geleend geld is alleen een manier om sneller rijk te willen worden. Maar het werkt niet op die manier. Je neemt alleen maar meer risico om iets te hebben wat je eigenlijk niet direct nodig hebt.

Buffett zelf begon met $10.000 en is nu een van de rijkste personen ter wereld. Maar hij is nog steeds even gelukkig met $80 miljard als toen met $10.000. En rijk worden gaat ook terwijl je plezier maakt in het leven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

BELEGGEN in grondstoffen? Bekijk deze grafiek…

De grondstoffensector is een van de weinige sectoren die tijdens de afgelopen jaren tegenvallend heeft gepresteerd. Eigenlijk was er tot het jaar 2011 weinig aan de hand, maar daarna is de trend met 180 graden gedraaid. Is deze sector nu weer koopwaardig?

Eigenlijk zitten de meeste grondstoffen sinds het jaar 2016 alweer in de lift. Als gevolg daarvan hebben ook de meeste grondstofaandelen de weg naar omhoog weer weten terug te vinden. Toch noteert deze sector nog beduidend lager dan de niveaus die bereikt werden in het jaar 2011. Wat dat betreft zouden we dus kunnen stellen dat deze sector nog over het nodige potentieel beschikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

De 3 belangrijkste regels over BELEGGEN van Warren Buffett

Warren Buffett leerde BELEGGEN van Benjamin Graham, de grondlegger van value-BELEGGEN. Value-BELEGGEN klinkt bij veel mensen saai in de oren. Maar het is een van de weinige strategieën die de tand des tijds doorstaat én waar je als belegger altijd op kan rekenen. In deze strategie schuift Warren Buffett 3 belangrijke regels naar voor.

De topman van Berkshire Hathaway toverde een klein bedrag om tot een fortuin van tientallen miljarden. Berkshire is een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld, gewoon door te investeren in andere bedrijven. Buffett en Berkshire zijn uniek, maar tal van Graham&Buffett aanhangers werden ook rijk met deze strategie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

5 tips om laag te kopen en hoog te verkopen

Laag kopen en hoog verkopen, het is de natte droom van iedere belegger. Hoewel veel beleggers beweren dat ze deze strategie toepassen, is het slechts een kleine minderheid die er ook effectief in slaagt. De meeste beleggers kopen hoog in de hoop nog hoger te verkopen. Echt tegendraads BELEGGEN, kan door onderstaande 5 tips te volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Jim Rogers: “Wanneer de aandelenmarkt écht crasht, wordt dat de grootste ooit”

We zijn er nog niet, zegt beursveteraan Jim Rogers, maar wanneer we terug te maken krijgen met een berenmarkt in aandelen, gaat het ‘doozy’ zijn. Volgens Rogers gaan we ooit terug een berenmarkt krijgen, zoals er altijd zijn, maar deze zal wel de grootste ooit worden.

Rogers is een belegger die al talrijke ups en downs meemaakte op de beurs. Hij weet waarover hij spreekt. Hij werd miljardair door op de juiste manier te BELEGGEN. Maar de situatie van vandaag is uitzonderlijk … uitzonderlijk zorgwekkend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs