EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 44 artikelen gevonden met het woord koopkracht.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KOOPKRACHT

Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Hetgeen u door de media en overheid voorgehouden wordt

Het beeld van de wereld om ons heen wordt deels bepaald door hetgeen de media ons berichten, wat des te meer geldt bij datgene wat zich afspeelt buiten ons directe zichtveld. Dit geldt op financieel gebied, waar uw beeld van uw eigen KOOPKRACHT grotendeels bepaald wordt door uw eigen ervaringen in deze, maar wordt zeker ook beïnvloed  door hetgeen u door de media en overheid  voorgehouden wordt. Het grotere verlies in KOOPKRACHT dan de officiële cijfers aangeven doet  niet zo’n zeer wanneer u elke maand nog wat overhoudt, maar anders wordt het wanneer u minder goed in de slappe was zit.

 

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2019

Brussel vijfde rijkste regio van Europa

In het Brussels hoofdstedelijk gewest bedraagt de KOOPKRACHT per hoofd van de bevolking 196 procent van het Europese gemiddelde. Brussel is daarmee de vijfde rijkste regio van de Europese Unie. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Eurostat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

100 jaar KOOPKRACHT(verlies) van de Amerikaanse dollar

Waarom heeft men of iemand (‘Satoshi Nakamoto’ in 2009) een digitale munt gecreëerd? Hierom. Kijk naar de infografiek. Aanschouw wat ongebreideld dollars bijmaken, uit het niets, doet met de KOOPKRACHT van zo’n ‘greenback’, dat dollarbiljet. Inflatie is niet het stijgen van prijzen. Het is het gevolg van die prijsstijgingen. De KOOPKRACHT gaat erop achteruit. Het verschijnsel wordt ook wel genoemd: ‘too much money chasing too few goods.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

7 opkomende landen bij 10 grootste economieën van 2030

Tegen het einde van het volgende decennium zullen de tien grootste economieën van de wereld zeven naties omvatten die momenteel als een groeiland worden bestempeld. Dat blijkt uit een rapport van de Britse bank Standard Chartered. Gesteld wordt niet alleen dat China volgend jaar de Verenigde Staten als grootste economie van de wereld - gerekend op basis van de KOOPKRACHT - zal aflossen, maar voorspeld wordt tevens dat India dat voorbeeld tegen het einde van volgend decennium zal volgen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink (ex-DNB)

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink, ex-president van de DNB, bij Cafe Weltschmerz. De heren praten onder andere over de media, geopolitieke veranderingen, centrale banken, de huidige monetaire situatie, de huizenmarkt, technologische ontwikkelingen, KOOPKRACHTontwikkeling, pensioenen, goud, een mogelijke crisis, en de SDR (Special Drawing Right).

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs